.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 160
    Цитирай Първоначално написано от _Ana_Carenina_
    разбери я,дай й време,бъди до нея,развеселявай я,отвличай й вниманието,но не и се натрапвай временно..итя сама ще дойде при теб когато усети подкрепата ти...
    da vi kaja imam 4uvstvoto 4e tya iska da izliza sys vseki drug no ne i s men. ne znam za6to e taka, no e super tupo 4uvstvoto, neprekusnato e nasam natam s nyakakvi neini priateli, priatelki i t.n. a kogato az poiksam da se vidime - namira nyakakva pri4ina i otkazva. ne znam naro4no li go pravi, za6to i kak da deistvam 4estno

ne znam slu4aino ili ne, spored men sus sigurnost ne, no naposleduk 4uvstvam edno goliamo otdrupvane ot neina strana ot men. ogromno daje. popitah ya za6to e tova, tya kaza 4e i e trudno i me popita az kakvo iskam ot neya. kazah i kakvoto iskam - az da sym 4oveka koito 6te ya napravi 6tastliva zanapred. tya otgovori 4e nadali 6te iska i 6te moje nyakoi da ya napravi 6tastliva. i sled tova ni6to - vse edno me nyama i ne su6testvuvam. otdrupvaneto e ogromno ot neina strana. moje bi zatovaq 4e ya haresvam stra6no mnogo li, ne znam i az. no v momenta gram ne znam kak da se durja s neya i kakvo da pravia az. moje bi nai dobre zasega da ya ostavia na mira. kazah i 4e kakvoto i da mi struva, az 6te sym 4oveka koito 6te ya napravi 6tastliva. oba4e sega i idea nyamam kak bi moglo da stane tova, sled kato vse edno ne su6testvuvam za neya v toya moment.

da vi kaja imam 4uvstvoto 4e tya iska da izliza sys vseki drug no ne i s men. ne znam za6to e taka, no e super tupo 4uvstvoto, neprekusnato e nasam natam s nyakakvi neini priateli, priatelki i t.n. a kogato az poiksam da se vidime - namira nyakakva pri4ina i otkazva. ne znam naro4no li go pravi, za6to i kak da deistvam 4estno
    o4evidno izpitva nqkakvi 4uvstva kum teb i v uplahata si smqta 4e ako se vijdate 4estno moje da se poddade ..spored men se opitva da se ottdale4i za da te zabravi 6tom sama ti e kazala 4e sled nego ne iska da zapo4va ne6to s drug za6toto nai veroqtno za Neq tova 6te e ne6to kato predatelstvo ..ta spored men za tui te izbqgva a otnosno cialostnata sutuaciq dai i vreme pogovorete ..ne moje6 da ia kara6 nasila da predpriema ne6to ako ne go iska... o4evidno izpitva ne6to kum teb zatova samo vremeto 6te pokaje..KUSMET !
    Ne sum 79ti nabor ei

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    o4evidno izpitva nqkakvi 4uvstva kum teb i v uplahata si smqta 4e ako se vijdate 4estno moje da se poddade ..spored men se opitva da se ottdale4i za da te zabravi 6tom sama ti e kazala 4e sled nego ne iska da zapo4va ne6to s drug za6toto nai veroqtno za Neq tova 6te e ne6to kato predatelstvo ..ta spored men za tui te izbqgva a otnosno cialostnata sutuaciq dai i vreme pogovorete ..ne moje6 da ia kara6 nasila da predpriema ne6to ako ne go iska... o4evidno izpitva ne6to kum teb zatova samo vremeto 6te pokaje..KUSMET !
    Predatelstvo e nai to4nata duma, za6toto tya mi e kazvala - za neya sega da bude s drugo mom4e 6te e ne6to kato izmyana spriamo tova drugoto mom4e. no i az ne znam kak da se durja, da ya tursa li, da ne ya li tursa. kogato primerno ya potursa - se durji super hladno s men i az da vi kaja sujeliavam 4e sym ya potursil. kogato puk ne go naprava - e togava az otka4am kato ne sym ya 4ul i sujeliavam 4e ne sum ya potursil i mi e super stranno sega.

[quote="ppp123"]
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    Predatelstvo e nai to4nata duma, za6toto tya mi e kazvala - za neya sega da bude s drugo mom4e 6te e ne6to kato izmyana spriamo tova drugoto mom4e. no i az ne znam kak da se durja, da ya tursa li, da ne ya li tursa. kogato primerno ya potursa - se durji super hladno s men i az da vi kaja sujeliavam 4e sym ya potursil. kogato puk ne go naprava - e togava az otka4am kato ne sym ya 4ul i sujeliavam 4e ne sum ya potursil i mi e super stranno sega.dnes ne sym ya potursil gram, dali e pravilno spored vas? ne znam prosto. zatova pitam taka. siguren sym 4e ako byah strani4en nabludatel vednaga 6tyh da kaja i da znam kakvo trybva da se napravi - oba4e taka mozuka mi ne deistva pravilno, i e gadno. ta dali deistvam pravilno spored vas ?

ve4e sym siguren 4e ne iska da kontaktuva dori s men, za sujalenie.

6to kato im se obadi6 i da im kaje6 4e misli6 4e q pritesnqva6 i zatova spira6 da im zvani6.Ako ima nujda ot ne6to tq da te potarsi.4e kolkoto i vreme da mine ti vinagi 6te si gotov da napravi6 kakvoto poiska.6toto znam kakvo i e na neq.Znam kak se 4uvstva.Ti si misli6 4e na teb ti e nai-gadno no na neq im e o6te po-trudno,obedena sam v tova...

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    6to kato im se obadi6 i da im kaje6 4e misli6 4e q pritesnqva6 i zatova spira6 da im zvani6.Ako ima nujda ot ne6to tq da te potarsi.4e kolkoto i vreme da mine ti vinagi 6te si gotov da napravi6 kakvoto poiska.6toto znam kakvo i e na neq.Znam kak se 4uvstva.Ti si misli6 4e na teb ti e nai-gadno no na neq im e o6te po-trudno,obedena sam v tova...
    kazal li sym 4e na men mi e NAI - gadno nyakoga. kazvam samo 4e mi e gadno, no za NAI - gadno - ne znam na kogo e. zavisi ot glednata to4ka. opredeleno i na neya i e tejko, opredeleno i na men mi e tejko. tova e.

" a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in. "
    Tova imah predvid.Ne kazvam 4e si go kazal.No ti kakvo i zagubil v slu4aq?

" a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in. "
    Tova imah predvid.Ne kazvam 4e si go kazal.No ti kakvo i zagubil v slu4aq?
    az li ? - mi nai malkoto tova da buda s 4oveka kogoto me pravi 6tastliv i v kogoto sym vluben.

Vi6 az ne iskam da sporq s teb.Znam 4e ti e gadno.No tq kak te pravi 6tastliv sled kato samo te kara da strada6.Ti ne poznava6 tova momi4e.Ili se opitai da izleze6 s neq ili q ostavi da te potarsi ako ima nujda ot teb...

Vi6 az ne iskam da sporq s teb.Znam 4e ti e gadno.No tq kak te pravi 6tastliv sled kato samo te kara da strada6.Ti ne poznava6 tova momi4e.Ili se opitai da izleze6 s neq ili q ostavi da te potarsi ako ima nujda ot teb...
    Vij, predi da stane cyaloto tova ne6to me prave6e 6tastliv. v momenta da- gadno mi e , no za tova vinovna ne e tya, nyama vinoven, prosto kusmeta i jivota e takuv. a kolkoto do izlizaneto s neya - hi4 ne si misli 4e ne iskam da izlezna s neya, oba4e tya sama kato strani ot men - mi e nevuzmojno, nali se se6ta6.
    a i za6to imam nyakakvo 4uvstvo 4e ne si prosto strani4en nabludatel v situaciata, a si nayasno s ne6tata ?

Ima6 takova 4uvstvo parvo-za6toto pro4etoh vsi4ko po taq tema i vtoro-za6toto znam kakvo e izgubila tqNo ina4e sam strani4en nabludatel i prosto pi6a li4no mnenie...No sam si otgovori.Slu4valo li ti se e nqkoi da te vika a ti vse da otkazva6 da izleze6...

Ima6 takova 4uvstvo parvo-za6toto pro4etoh vsi4ko po taq tema i vtoro-za6toto znam kakvo e izgubila tqNo ina4e sam strani4en nabludatel i prosto pi6a li4no mnenie...No sam si otgovori.Slu4valo li ti se e nqkoi da te vika a ti vse da otkazva6 da izleze6...
    tova nyama ob6to sus situaciata v momenta. suvsem razli4no e spored men. no kakto i da e.

Prosto iskah da ti kaja da se postavi6 na neino mqsto.Ni6to pove4e...

Prosto iskah da ti kaja da se postavi6 na neino mqsto.Ni6to pove4e...
    razbrah. zasega nyama smisul ot ni6to, zatova zasega nai dobre 6te bude da se opitam da ne misla za neya i da ya ostava na mira, za6toto tova e koeto ima nujda tya v momenta. kolkoto i trudno da mi e tova, trybva da go naprava i 6te go naprava.

Samo iskam da te pitam ti gotov li si da im bade6 SAMO priqtel?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Човече, продължавай напред. Трябва й време, за да го превъзмогне. Не може цял живот да е сама, за да не му "измени", както казваш. В момента е отчаяна и сигурно повече от всичко се нуждае от човек, който да я успокои и да й вдъхне надежда. Когато се случи нещо такова с някой близък или човек, който си обичал, обикновено се затваряш в себе си и се изолираш, не желаеш да общуваш с никого, но това не значи, че нямаш нужда от това нещо. Изведи я някъде, накарай я поне за момент да се абстрахира от случилото се. Хайде, има много неща, които можеш да направиш за нея. След време може и да те обикне. Действай!
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Човече, продължавай напред. Трябва й време, за да го превъзмогне. Не може цял живот да е сама, за да не му "измени", както казваш. В момента е отчаяна и сигурно повече от всичко се нуждае от човек, който да я успокои и да й вдъхне надежда. Когато се случи нещо такова с някой близък или човек, който си обичал, обикновено се затваряш в себе си и се изолираш, не желаеш да общуваш с никого, но това не значи, че нямаш нужда от това нещо. Изведи я някъде, накарай я поне за момент да се абстрахира от случилото се. Хайде, има много неща, които можеш да направиш за нея. След време може и да те обикне. Действай!
    mi mersi za podkrepata, no lo6oto e 4e to4no tova deto go kazva6 mi e nevuzmojno, za6toto tya naposleduk daje i ako re6a da i zvunna - ne diga telefona. i ni6to. vse edno me nyama i ne su6testvuvam

mi mersi za podkrepata, no lo6oto e 4e to4no tova deto go kazva6 mi e nevuzmojno, za6toto tya naposleduk daje i ako re6a da i zvunna - ne diga telefona. i ni6to. vse edno me nyama i ne su6testvuvam

Samo iskam da te pitam ti gotov li si da im bade6 SAMO priqtel?
    koi sa te za da IM buda samo priatel ?

Mnogo dobre me razbra no se pravi6 na interesen.Mislq 4e ve4e mi e dostata4no qsno za6to tq ne ti vdiga.Pojelavam ti kasmet v jivota...

Mnogo dobre me razbra no se pravi6 na interesen.Mislq 4e ve4e mi e dostata4no qsno za6to tq ne ti vdiga.Pojelavam ti kasmet v jivota...
    ne se prava na interesen, a 4e te razbrah - da razbrah te. a kolkoto do vuprosa - ti kak bi otgovorila na nego ako si na moe myasto ?
    i ne znam za6to no produljavam da si misla, dori vse pove4e 4e si edin 4ovek, za kogoto stava duma v cyalata tema dosega. na4ina ti na vodene na razgovor mi e dosta shoden i mi napomnia za tozi 4ovek. ne znam, pred4uvstvie prosto.

Pisah ti ve4e 4e sam samo strani4en nabludatel.Prosto znam kak se 4uvstva tq.Az ti zadadoh vapros a ti ne iska6 da mi otgovori6.Tova e tvoq rabota.Az ne iskam da se barkam mejdi VAS.Prosto razbiram neq i iskah da razbera i teb,no ti ne iska6 da si razbran...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от ppp123
    Ами може просто да й звъннеш на вратата и когато се появи да й кажеш, че искаш да я изведеш на едно страхотно местенце (например боулинг, картинг, кино - комедийка да е задължително). Трябва така да го направиш, че да не й остава много време да мисли дали да дойде или не, за да не вземе да размисли. Позабавлявайте се, така че поне за момент да забрави мъката. А и мисля, че трябва да й кажеш, че искаш да сте приятели и не ти е приятно, когато тя се чувства зле, затова искаш да я разведеш. Защото, тя май е останала с впечатлението, че искаш нещо повече, а на този етап не може да ти го даде. И сигурно затова не ти вдига тел. Спокс де, ще го измислиш .
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си