- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг
zna4i, az na vuprosa ti 6te ti otgovora za da ne kaje6 4e se prava na interesen. zna4i v momenta v koito se 4uvstvam, nadali moga da misla SAMO za priatelstvo s tozi 4ovek, za6toto ti sama moje bi znae6, moje bi ne, 4e kogato si vluben v nyakogo - ti iska6 NE samo priatelstvo. ta zatova moje bi v toya moment 4estno kazano, SAMO za priatelstvo ne sym gotov.Първоначално написано от svm1987
a kolkoto do tova 4e si samos trani4en nabludatel mi e 4udno, kak moje da znae6 tolkova sigurno kakvo 4uvstva tya, sled kato si samo nabludatel ? izpitvala li si nyakoga su6toto 4uvstvo i popadala li si v podobna situacia ?
kato imai na predvid 4e osuznavam 4e to4no v toya moment pove4e ot priatelstvo nyama kak da iskam, tezi moi dumi ot prednoto mnenie gi kazvam za sled vreme, kogato da kajem na neya pootmine malko bolkata i vsi4ko. zasega - da iskam da sym priatel, no sled vreme - samo za priateli - nadali 6te buda gotov, za6toto 4uvstvata koito izpitvam sa po silni ot priatelskite.Първоначално написано от ppp123
Първоначално написано от yuyuto
mi to4no s tov vpe4atlenie e ostanala, za6toto to si e to4no taka, kakto go kazva6. az ako ne si 4el prednite mnenia, i kazah 4e edinstvenoto koeto iskam e az buda 4oveka koito 6te ya napravi 6tastliva sled vreme. moje bi ne trybva6e da i kazvam to4no v toya moment, ama az sym si 4esten i iskren s hoprata, ne moga da igraya igri i da sym neiskren
Moje bi zatova tq ne iska da e s teb za6toto use6ta 4e iska6 pove4e otkolkoto tq moje v momenta da ti dade i ne ti vdiga za da ne te narani i razo4arova.Ne iska da ti dava naprazno nadejdi.Pone tova e Moeto mnenie.A ina4e ti pisah 4e znam kakvo izpitva tq,za6toto az prejivqh zagubata na lubimiq CHovek i mina ve4e pove4e ot godina a az ne iskam da si pomislqm za drug...
i spored teb az kakvo trybva da napravia kato obob6tenie na vsi4ko izpisano dotuk ?Първоначално написано от svm1987
Spored men trqbva da ima6 mnogo tarpenie i da postapva6 takti4no.opitvai se da q razbira6,ne se samnqvai v dumite.Ako kaje iskam tova,zna4i iska tova.Pokaji im 4e si na neina strana,4e za vsi4ko moje da razcita na teb.Iz4akai malko i pak q potarsi.Prosto da si govorite.Da razbere6 kak minavat dnite i.Bez da im govori6 za 4uvstva.Taka mislq 4e 6te e nai dobre.Ostavi sarceto si nqkade kadeto da ne se obajdaMisli i za neq.Dori teb da te boli napravi taka 4e tq da se usmihne
![]()
[quote="svm1987"]Iz4akai malko i pak q potarsi.
Ei tova ne znam - kakvo ozna4ava - MALKO ? v tova mi e oburkvaneto. za men malko moje da e edno, a za neya syvsem razli4no. ne znam kak da razbera koe za neya e takova.![]()
Mnogo tajna situaciq. Ami az mislq 4e sega ti trqbva da si do neq i da i pomaga6, da q ute6ava6 za6toto sega znam kak se 4uvstva tq poneje az predi 1 godina zagubih sau4enik,koito be6e strahoten 4ovek, moi mnogo dobar priqtel i o6te ne moga da zabravq i vseki den si mislq za nego i mi e mnogo tajno.No blagodarenie na horata koito bqha do men i na moeto gadje az zapo4nah da gledam napred v jivota.Badi do neq pomagai i s kakvoto moje6, no ne q nasilvai da badite zaedno.Tova 6te stane postepenno i tq 6te oceni kakvo si napravil za neq.I nai vajnoto koeto trqbva da znae6 e 4e tq naistina nqma da moje da zabravi biv6iq si priqtel i 6te si spomnq za nego, no ti trqbva da q podkrepq6 dori v tova.Za sega badi za neq samo veren priqtel a ostanaloto 6te doide postepenno.
mersi za suveta, no yavno ne si 4ela dokrai istoriata. 6toto kakto kazah - v momenta daje i vuzmojnostta priatel da sym i nyamam, tya se otdrupna ot men mnogo, sled kato i kazah kakvo iskam da napravia sled vreme - az da sym 4oveka koito 6te ya napravi otnovo 6tastliva. i sega vse edno me nyama .Първоначално написано от danger4343
Iz4akai malko i pak q potarsi.Tova malko moje da e sedmica,moje da e i mesec.Sam preceni.No sas sigurnost znam 4e sled tova "malko",tq-tvoqta lubima,6te se zamisli kakvo to4no e zagubila i kakvo i ostava i 6te preceni ti ot koi si...A samo ot teb zavisi ot koi iska6 da si i kakvo trabva da napravi6.Ako q obi4a6 istinski nqma kak da go skrie6.Obi4ta se ose6ta.Badi pred neq kakavto si.Vijdam 4e nqma kakvo da gubi6,moje6 samo da spe4ele6.Nadqvam se ti da si 4oveka koito 6te uspee da i varne usmivkata,no imai tarpenie![]()
naistina mersi mnogo za tova mnenie. a i za podkrapata su6to taka. ocenyavam go , i poviarvai mi - tova 4e otgovaria6 tuk i mi dava6 razni syveti - ozna4ava mnogo za men. mersi o6te vednuj. dano da si prava v dumite si.Първоначално написано от svm1987
Ne znam dali sam prava.Tova e moeto mnenie.Drugo 6te6e da e ako poznavah tvoeto momi4e ili pone ako bqh prikazvala s neq.6te se radvam da pro4eta tvoi pisma,v koito da spodelq6 kak ste bili zaedno,za kakvo ste si govorili,kolko veselo ste si prekarali![]()
mi da ti kaja razli4o. pove4e sme si govorili po telefona, estestveno. primerno - 6te ti kaja poslednia put kato ya vidiah, ve4e be6e stanalo tova cyaloto ne6to. izleznahme, byah i pomognal s edna tema po literatura 4e e na nyakakuv kurs , i za da i ya dam se vidiahme. purvo na kafe hodihme, posle se razhojdahme, i vupreki 4e be6e primerno super stud, az stud ne 4uvstvah za6toto razhodkata be6e nai priatnata koyato sum imal. minahme po tihi uli4ki bez mnogo hora, vurviahme dosta, a tova kakvo sme si prikazvali - za absolutno vsi4ko, i veseli temi i seriozni su6to taka. s neya imam 4uvstvoto 4e moga da govora za kakvoto i da e , moga da kazvam to4no tova deto iskam i deto misla. ne vinagi tova e taka sys vseki, poniakoga trybva da vnimava6 kakvo govori6 i t.n. no pone s neya ne e taka. s neya se 4uvstvam super spokoen i mi e super priatno . dori i samo da se razhojdame v studa kakto onzi put. i takiva ne6ta. ne e koi znae kolko iz4erpateln, no .. tova se se6tam v momenta.Първоначално написано от svm1987
Ami radvam se za teb.Mislq 4e tq te zaslujava.Az ne sqm nqkoq gadatelka ili nz tam kak to4no se kazva deto da gadae i da predskazva,no mislq 4e mejdu vas ima priqtelstvo i 4e tq sa6to go znae tova a tova e nai-vajnoto.Nadqvam se skoro pak da ima6 mnogo takiva razhodki.Samo ti znae6 kak da gi predizvika6.Slu6ai 4uvstvata si i kasmet![]()
mersi za pojelanieto. kusmeta e vsi4ko spored men, tui 4e - kusmet ....Първоначално написано от svm1987
Mersi.6te 4akam da razkaje6 kak e minala sledva6tata vi sre6ta kogato i da se slu4i.Vse pak dano e skoroTq ima nujda ot vsi4ki koito q obi4at...
mi da se nadiavame 4e 6te e po skoro, a kolkoto do razkazvaneto - nyama6 griji nikakviПървоначално написано от svm1987
4estno kazano ve4e mi lipsva, ama ...![]()
Znam i o6te mnogo 6te ti lipsva ama te edva minaha dva dni bez da q 4uva6 a neq pita6 li q?Kolko vreme e minalo bez da vijda svoq lubim i nai lo6oto e 4e 6te mine o6te stra6no mnogo vreme bez da go vidi...i neq q boli povqrvai miNo imai tarpenie.Tq nqma da go zabravi.Vsi4ko s vremeto si.Az te podkrepqm kakvoto i da napravi6
![]()
Първоначално написано от svm1987
a ti kakvo bi napravila na moe myasto to4no sega ?
4estno kazano neznam az kakvo bih napravila.Kogato preceni6 sam i se obadi no ne govori za 4uvstva i 6tasstie za6toto tova se e prevarnalo v neino slabo mqsto i samo 6te i napomnq6 za bolkata koqto use6ta.Ne znam kakvo da pravi6 no znam 4e ti znae6![]()
e az i zvunnah dnes ve4etra. ne izdurjah pove4e. govorihme si nad 20 minuti sigurno. nai prekrasnoto momi4e e , drugo ne moga da kaja.Първоначално написано от svm1987
Radvam se za teb.Oba4e ne kaza ni6to za sre6ta ili misli6 da iz4aka6 o6te malko![]()
mi za sre6ta zasega ne si napravih ustata. po natam, ako ima vuzmojnost i precena 4e e dobre - 6te go napravia. v4era zatova si mul4ah .Първоначално написано от svm1987
Predpolagam si 4uval 4e hubavite ne6ta stavat bavno.Ne znam dali e vqrno tova no vijdam 4e ti taka postapva6.Prodaljavai...