.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 160
    Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Predpolagam si 4uval 4e hubavite ne6ta stavat bavno.Ne znam dali e vqrno tova no vijdam 4e ti taka postapva6.Prodaljavai...
    hubavite ne6ta stavat bavno ........ ako vuob6te stanat nyakoga. no tova e druga tema

Dori i da ne stane pone posle nqma da sajalqva6 4e ne si probval

[quote="svm1987"]Dori i da ne stane pone posle nqma da sajalqva6 4e ne si probval[/qu

i ot tova bi sl;edvalo da mi stane po hubavo li - ne mislia taka. no az sym osoben 4ovek, tyi 4e nyama smisul da nadulbavame po nadulboko v sporove i t.n.

Az ne iskam da sporq s teb.Samo iskah da ti kaja da ne spira6 da vqrva6 4e edin den...Ti si znae6.

Az ne iskam da sporq s teb.Samo iskah da ti kaja da ne spira6 da vqrva6 4e edin den...Ti si znae6.
    mi az tova 4e nyama da spra - nyama. to zatova me4tite sa bezplatni. a kakvo 6te stane - ne zavisi samo ot men da ti kaja 4estno. za takova ne6to trybvat vinagi dvama du6i. ot men kakvoto trybva - 6te stane, no otsre6tnata strana e o6te po vajna. tova mi be6e misulta. 6te vidime, zasega po dobre da zamul4im za malko, puk kakvoto doide sled vreme.

otnovo se 4uh s neya

Radvam se...Dano i tq se radva

Почакай я, ще И мине, не може цял живот да си мисли за предишния и приятел..
    [img][/img]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Почакай я, ще И мине, не може цял живот да си мисли за предишния и приятел..
    И аз тва му казах, ама той си се инати там на неговите думи и тва е.

Момиче съм!
    The reasons of love... <3

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Пич, тя просто е много разтроена заради момчето което е обичала толкова много и я разбирам, защото може би и аз щях да се чувствам така. Тя може би, от друга страна, я е страх да започне друга връзка, защото не иска да опетни паметта му. Просто трябва да изчакаш, да я успокояваш, да й показваш, че значи нещо за теб и да правиш всички онези малки неща, които биха я зарадвали. Успех!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Kak 6te opetni pametta mu be tova ne e taka.Te vse pak bili razdeleni kogato se e slu4ilo vsi4ko tova.A i za iznevqra ne moje da stava duma.Pomislete malko...Daite sili na mom4eto,kak ina4e 6te se bori za lubimata si?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами човек не мога да ти кажа нищо друго освен че трябва да имаш голямо търпение и да бъдеш до нея..Явно сега не и е до нови връзки..и трябва да я разбереш.. Тя ще осъзнае един ден какво може да намери в теб.. Бъди и приятел..не искай повече от нея на този етап..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

mersi za otgovorite i suvetite na vsi4ki vi. naistina sa mi ot polza i mi vur6at rabota. mersi o6te vednuj. pri novi subitia estestveno - 6te razberete purvi.

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами човек не мога да ти кажа нищо друго освен че трябва да имаш голямо търпение и да бъдеш до нея..Явно сега не и е до нови връзки..и трябва да я разбереш.. Тя ще осъзнае един ден какво може да намери в теб.. Бъди и приятел..не искай повече от нея на този етап..
    Taka e

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Taka e
    dnes e edin mesec ot dve ne6ta - ot nepriatnata slu4ka s tova mom4e i ot momenta v koito uj stana ne6to mejdu nas. kakvo suvpadenie a ?

Gorkata.Kak li se 4uvstva...Sigurno si misli 4e predi edin mesec tq e bila vesela s drug,dokato lubimiq i...Kolko li strada...Ti zvanq li i?

Gorkata.Kak li se 4uvstva...Sigurno si misli 4e predi edin mesec tq e bila vesela s drug,dokato lubimiq i...Kolko li strada...Ti zvanq li i?
    mi pisah si malko po skype sys neya, ne sym i zvunial da ya 4uya. spored teb da zvunna li ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ppp123
    mi pisah si malko po skype sys neya, ne sym i zvunial da ya 4uya. spored teb da zvunna li ?
    Много ясноо...Показвай и че те интересува как е всеки ден..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    In Devil's Castle
    otdrapni se,ostavi q sama.ako ima ne6to to 6te izleze na povarhnostta.ako ne...prosto nqma.vajnoto e da ne i se vla4i6 v krakata.
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    otdrapni se,ostavi q sama.ako ima ne6to to 6te izleze na povarhnostta.ako ne...prosto nqma.vajnoto e da ne i se vla4i6 v krakata.
    tova za krakata mi haresa

не съм чела това което си писал само по заглавието ще ти напиша това "търпение мой човек,търпение! ако искаш да я спечелиш не я пришпорвай,бъди до нея подкрепяй я,чакай я...ако истински я обичаш ще чакаш!"

Nadqvam se 4e pone dnes ne si i zvanql.Ne 4e ima ne6o lo6oPredpolagam tozi den den e prekarala v mnogo salzi...

Град
    Nadqvam se 4e pone dnes ne si i zvanql.Ne 4e ima ne6o lo6oPredpolagam tozi den den e prekarala v mnogo salzi...
    Според мен точно сега трябва да и се обади..Сега не си признава ,но най-много и е нужна подкрепа
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

mi ne sy, imam dosta golemi slujebni problemi i dnes ne sym.

Кажи и, че когато е готова ти ще си "там" и ще я чакаш, кажи и че може да те търси винаги, когато има нужда от теб, че би направил всичко дори за едно усмивка. Кажи и това и я остави сама с болката и. Тя сама ще реши, кога има нужда от теб, кога е готова да е с теб, кога иска да е с теб!
    Съжелявам за загубата и! Но животът продължава, ако наистина я обичаш, направи всичко възможно да станеш част от нейнич живот.
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си