- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг
hubavite ne6ta stavat bavno ........ ako vuob6te stanat nyakoga. no tova e druga temaПървоначално написано от svm1987
Dori i da ne stane pone posle nqma da sajalqva6 4e ne si probval![]()
[quote="svm1987"]Dori i da ne stane pone posle nqma da sajalqva6 4e ne si probval[/qu
i ot tova bi sl;edvalo da mi stane po hubavo li - ne mislia taka. no az sym osoben 4ovek, tyi 4e nyama smisul da nadulbavame po nadulboko v sporove i t.n.
Az ne iskam da sporq s teb.Samo iskah da ti kaja da ne spira6 da vqrva6 4e edin den...Ti si znae6.
mi az tova 4e nyama da spra - nyama. to zatova me4tite sa bezplatni. a kakvo 6te stane - ne zavisi samo ot men da ti kaja 4estno. za takova ne6to trybvat vinagi dvama du6i. ot men kakvoto trybva - 6te stane, no otsre6tnata strana e o6te po vajna. tova mi be6e misulta. 6te vidime, zasega po dobre da zamul4im za malko, puk kakvoto doide sled vreme.Първоначално написано от svm1987
otnovo se 4uh s neya
Radvam se...Dano i tq se radva![]()
Почакай я, ще И мине, не може цял живот да си мисли за предишния и приятел..
[img][/img]
Пич, тя просто е много разтроена заради момчето което е обичала толкова много и я разбирам, защото може би и аз щях да се чувствам така. Тя може би, от друга страна, я е страх да започне друга връзка, защото не иска да опетни паметта му. Просто трябва да изчакаш, да я успокояваш, да й показваш, че значи нещо за теб и да правиш всички онези малки неща, които биха я зарадвали. Успех!![]()
Kak 6te opetni pametta mu be tova ne e taka.Te vse pak bili razdeleni kogato se e slu4ilo vsi4ko tova.A i za iznevqra ne moje da stava duma.Pomislete malko...Daite sili na mom4eto,kak ina4e 6te se bori za lubimata si?
Ами човек не мога да ти кажа нищо друго освен че трябва да имаш голямо търпение и да бъдеш до нея..Явно сега не и е до нови връзки..и трябва да я разбереш.. Тя ще осъзнае един ден какво може да намери в теб.. Бъди и приятел..не искай повече от нея на този етап..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
mersi za otgovorite i suvetite na vsi4ki vi. naistina sa mi ot polza i mi vur6at rabota. mersi o6te vednuj. pri novi subitia estestveno - 6te razberete purvi.
Taka eПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
dnes e edin mesec ot dve ne6ta - ot nepriatnata slu4ka s tova mom4e i ot momenta v koito uj stana ne6to mejdu nas. kakvo suvpadenie a ?Първоначално написано от svm1987
Gorkata.Kak li se 4uvstva...Sigurno si misli 4e predi edin mesec tq e bila vesela s drug,dokato lubimiq i...Kolko li strada...Ti zvanq li i?
mi pisah si malko po skype sys neya, ne sym i zvunial da ya 4uya. spored teb da zvunna li ?Първоначално написано от svm1987
Много ясноо...Показвай и че те интересува как е всеки ден..Първоначално написано от ppp123
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
otdrapni se,ostavi q sama.ako ima ne6to to 6te izleze na povarhnostta.ako ne...prosto nqma.vajnoto e da ne i se vla4i6 v krakata.![]()
someone else...
tova za krakata mi haresaПървоначално написано от Ивалинка
не съм чела това което си писал само по заглавието ще ти напиша това "търпение мой човек,търпение! ако искаш да я спечелиш не я пришпорвай,бъди до нея подкрепяй я,чакай я...ако истински я обичаш ще чакаш!"
Nadqvam se 4e pone dnes ne si i zvanql.Ne 4e ima ne6o lo6oPredpolagam tozi den den e prekarala v mnogo salzi...
Според мен точно сега трябва да и се обади..Сега не си признава ,но най-много и е нужна подкрепаПървоначално написано от svm1987
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
mi ne sy, imam dosta golemi slujebni problemi i dnes ne sym.Първоначално написано от svm1987
Кажи и, че когато е готова ти ще си "там" и ще я чакаш, кажи и че може да те търси винаги, когато има нужда от теб, че би направил всичко дори за едно усмивка. Кажи и това и я остави сама с болката и. Тя сама ще реши, кога има нужда от теб, кога е готова да е с теб, кога иска да е с теб!
Съжелявам за загубата и! Но животът продължава, ако наистина я обичаш, направи всичко възможно да станеш част от нейнич живот.
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!