Значи проблема които имам е следния : наскоро се срещнах с едно момиче, доста ми допадна, предполагам и аз на нея. излизахме няколко пъти , всичко беше както трябва , имах чувството че този път всичко ще е точно с нея. аз понеже може би съм малко по нерешителен - всмисъл - първо искам да се убедя че всичко е както трябва и тогава дейсвам , я целунах последния път когато я видях. тя не се дръпна, напротив - всичко беше точно, както трябва да бъде в една нова връзка. обаче точно на следващия ден тя разбира че момчето с което е била преди това и което е обичала доста дълга време повече от всичко друго - катастрофа и дотам. тя ми каза че сега не иска , не може и надали някога пак ще иска да бъде с някои друг, защото няма сили да предпроеме каквото и да е с някои друг. а аз имам чувството че съм се влюбил в нея, не мога за нищо друго да мисла освен за нея. каквото и да правя - все тя ми е в мислите. не съм я виждал доста време- откакто я целунах ако трябва да съм искрен. не знам кога пак ще я видя. обаждам и се всеки ден, чувам я, в момента единственото нещо което ми дава сили е това че ще я чуя. обаче - тя ми казва че този е бил единствения за нея, че няма никога да може да намери друг и т.н. а аз съм явно влюбен в нея. съвети някакви ? и доста по голям съм до тийнейджър, но .........