.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 160

:)

Според мен трябва да си продължиш живота без нея..А тя един ден,ако реши,че вече е готова да продължи и то с теб - сама ще те потърси!

Град
    някъде там...

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от anelia_888
    Според мен трябва да си продължиш живота без нея..А тя един ден,ако реши,че вече е готова да продължи и то с теб - сама ще те потърси!

брат не прочетох всичко, но и аз имах същия проблем до скоро. 6месеца и давах всичко което нашите съфорумци са ти написали(бях до нея,обичах я,подкрепях я и т.н.) накрая просто реши че нищо няма да се получи и ми каза да я оставя. след 2 седмици е тругнала с друг и все още са заедно. аз не си обяснявам нейната постъпка. но те съветвам да я оставиш на мира, не пречи да и звъниш 1 път в седмицата, но трябва да я забравиш иначе само ти ще страдаш. успех

Всичко с времето си!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    Цитирай Първоначално написано от anelia_888

брат не прочетох всичко, но и аз имах същия проблем до скоро. 6месеца и давах всичко което нашите съфорумци са ти написали(бях до нея,обичах я,подкрепях я и т.н.) накрая просто реши че нищо няма да се получи и ми каза да я оставя. след 2 седмици е тругнала с друг и все още са заедно. аз не си обяснявам нейната постъпка. но те съветвам да я оставиш на мира, не пречи да и звъниш 1 път в седмицата, но трябва да я забравиш иначе само ти ще страдаш. успех

dosta kofti e postypila v interes na istinata. dano ne se polu4i su6tia slu4ai.

Всичко с времето си!

Kakvo stana?Vidq li se s tvoqta lubima?Znae6 li?Mislq si 4e tq se darpa,za6toto si misli,4e toi...q gleda otstrani.Ne sam sigurna,no naistina mnogo me interesuva kak 6te se razviqt ne6tata pri teb...6te se radvam ako sa polojitelni

Цитирай Първоначално написано от svm1987
    Kakvo stana?Vidq li se s tvoqta lubima?Znae6 li?Mislq si 4e tq se darpa,za6toto si misli,4e toi...q gleda otstrani.Ne sam sigurna,no naistina mnogo me interesuva kak 6te se razviqt ne6tata pri teb...6te se radvam ako sa polojitelni

dano da sa polojitelni, a kolkoto do tova kak sa - mi dnes se razbrahme da se vidim, da otidem na kino, na kafence predi tova, ta 6te vidime.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    объркано момиче ще и дойде акъла в главата

Radvam se za teb...i za neq sy6to

Radvam se za teb...i za neq sy6to

az li4no dosega tolkova dobre otdavna ne sym se 4uvstval, kolkoto dnes s neya.oje bi ot poslednia put otkakto byahme zaedno. no tova mom4e e navsyakade - na telefona i, snimka v portfeila i, normalno li e tova spored teb ?

трябва да я разбереш явно много го обича след като неможе да се впусне в друга връзка...аз съм в същото положение като нея немога да погледна друго момче освен единствения за мен...и така моят съвет поне аз как мисля е:излизай с нея обаждай и се но нея притискай...айде успех

Vi6 pri men mina pove4e ot godina otkakto zagubih Moya lyubim i VSE O6TE snimkata Mu e na displeq na telefona mi i NQMA da q mahna za ni6to na sveta.Ne samo zaradi obichta a i zaradi vsi4ko prejivqno,zaradi Uvajenieto.Napalno e normalno.Tq ne iska prosto taka da zali4i spomena za nego.Badi i priqtel i ne se sardi zaradi tazi snimka.Tq iska prosto da e razbrada,bez upreci,bez izli6ni vaprosi.Prosto q slu6ai s u6ite si i q razbirai...

Vi6 pri men mina pove4e ot godina otkakto zagubih Moya lyubim i VSE O6TE snimkata Mu e na displeq na telefona mi i NQMA da q mahna za ni6to na sveta.Ne samo zaradi obichta a i zaradi vsi4ko prejivqno,zaradi Uvajenieto.Napalno e normalno.Tq ne iska prosto taka da zali4i spomena za nego.Badi i priqtel i ne se sardi zaradi tazi snimka.Tq iska prosto da e razbrada,bez upreci,bez izli6ni vaprosi.Prosto q slu6ai s u6ite si i q razbirai...
    az ne sym kazal 4e se surda za tova, ili 4e sym ya popital za6to e tam ili ne6to podobno, spomenah samo 4e mi e leko kofti na men ot tova, no ni6to ne moga da napravia, zatova si se primiriavam s tova i taka

Pisah ti 1 li4no saob6tenie ama ne polu4ih otgovor...

ima6 otgovor ve4e.

Цитирай Първоначално написано от ppp123

ima6 otgovor ve4e.
    no puk az nyamam ....

Град
    някъде там...

ima6 otgovor ve4e.
    no puk az nyamam ....
    а вие двамата и без това само вие си пишете тук...нещо скайп,мирк

Град
    някъде там...

ima6 otgovor ve4e.
    no puk az nyamam ....
    а вие двамата и без това само вие си пишете тук...нещо скайп,мирк

Kakvo stana s lubimata ti?

Голям фен
    подкрепяй,разведрявай, дай и любовта си, но не се натрапвай о не пришпорвай

Kakvo stana s lubimata ti?

mi ni6to. ne sym ya 4uval v4era, dnes us6to. i ni6to s edna duma. v4era i zvunnah no ne mi dogna. i taka. 4udia se dnes dali da i zvunia. nablijavat 40-dni ot onzi slu4ai s drugoto mom4e i na neya i e dosta zle dokolkoto znam az. ta 6te vidime kakvo 6te re6a. a i tya kato 4e li otnovo byaga taka da se kaje ot men. ni6to - vse edno me nyama, 4udia se dali ne i se natrapvam i dali ne iska da ya ostavia na mira i prosto pove4e da ne ya tursa nikoga. ne znam, kofti e 6toto ne znam kakvo da si missla, ne znam kakvo bih mogul da o4akvam, ne znam ni6to. s izklu4enie na edno - 4e yavno dosta sym si padnal po tova momi4e i 4e gram ne moje da izlezne ot suznanieto i surceto mi.

Za6to ne q popita6 direktno kakvo o4akva ot teb,dali i dosajda6,dali i e priqtno ili nepriqtno da izliza s teb.Popitai q.Ne vijdam pri4ina da te izlaje.

Za6to ne q popita6 direktno kakvo o4akva ot teb,dali i dosajda6,dali i e priqtno ili nepriqtno da izliza s teb.Popitai q.Ne vijdam pri4ina da te izlaje.

znae6 li za6to - dve pri4ini me spirat , koito sa svurzani edna s druga. ednata e tova 4e vijdam 4e i e kofti vse o6te i vse o6te ne i e minalo ni nai malko i nyuakaksi az samia nyamam pravoto da ya pitam za mene ne6to svurzano s tova koeto az iskam. ne moga syaka6 da zapoz4na taya tema. . no da kajem 4e sled vreme se poopravi tova i \stane po dobre tya. drugata e 4e moje bi me e strah malko da ne mi kaje - mi ni6to ne iskam, ni6to ne o4akvai ili ne6to podobno. tupo e , no moje bi tova malko me spira zasega. sled vreme 6te popitam si4ko, za6toto az sym muj vse pak, imam si 4uvstva i mi e kofti taka kakto e sega. mnogo skoro 6te stane si4koto tova. no prosto za toya moment - ne moga.

Kaji i 4e q obi4a6 i 4e vinagi 6te si do neq kakvoto i da stane,dori i samo kato priqtel...sled vreme 6te byde tvoq,ubedena sym!!!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Kaji i 4e q obi4a6 i 4e vinagi 6te si do neq kakvoto i da stane,dori i samo kato priqtel...sled vreme 6te byde tvoq,ubedena sym!!!

tazi idea mi haresva , opredeleno.

ne mi haresva tova 4e naposleduk momi4eto e dosta zle psihi4eski, moje bi dori po zle otkolkoto v na4aloto. a jivota trybva da produljava, kakvoto i da stava - jivota trybva da produlji, ne moje da se jivee sys spomeni . moje da e trudno i tejko, no trybva da ima6 jelanie vsi4ko da se opravi, a lo6toto e 4e v momenta takova jelanie pri neya ne vijdam.

dnes sa 40 dni ot onova nepriatno subitie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си