- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в нея, а тя няма сили да бъде с друг
Значи проблема които имам е следния : наскоро се срещнах с едно момиче, доста ми допадна, предполагам и аз на нея. излизахме няколко пъти , всичко беше както трябва , имах чувството че този път всичко ще е точно с нея. аз понеже може би съм малко по нерешителен - всмисъл - първо искам да се убедя че всичко е както трябва и тогава дейсвам , я целунах последния път когато я видях. тя не се дръпна, напротив - всичко беше точно, както трябва да бъде в една нова връзка. обаче точно на следващия ден тя разбира че момчето с което е била преди това и което е обичала доста дълга време повече от всичко друго - катастрофа и дотам. тя ми каза че сега не иска , не може и надали някога пак ще иска да бъде с някои друг, защото няма сили да предпроеме каквото и да е с някои друг. а аз имам чувството че съм се влюбил в нея, не мога за нищо друго да мисла освен за нея. каквото и да правя - все тя ми е в мислите. не съм я виждал доста време- откакто я целунах ако трябва да съм искрен. не знам кога пак ще я видя. обаждам и се всеки ден, чувам я, в момента единственото нещо което ми дава сили е това че ще я чуя. обаче - тя ми казва че този е бил единствения за нея, че няма никога да може да намери друг и т.н. а аз съм явно влюбен в нея. съвети някакви ? и доста по голям съм до тийнейджър, но .........
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ходи да я успокояваш... заведи я на купон на дискотека нещо да се разсее . . . занимавай я с нещо странично . . . после си пийнете малко да се отпусне и я налази .. така може да се задаржи при теб и да станат работите . . . примерно нз колко годишна е тя ... ако е минала 20ката ще е тежко и по трудно от нормалното, но ако е на 15-16-17-18 ще се оправите . . .! ?
Съжалявам,но не мога да ти помогна! При една такава загуба всичко е много индивидуално,но винаги се преживява тежко...
postavi se na mqstoto i predstavi si na neq kakvo i e i togava 6te razbere6 4e ima pravo
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами едва ли ще мога да помогна много, но да опитамЩе й мине, може да отнеме време, но тя ще разбере, че живота продължава. И аз колко пъти съм казвала, че няма да погледна друг, но след месец отново излизам с друг. Една връзка с много любов не се забравя лесно. Просто изчакай, ако тя чуства нещо, сама ще дойде.
Един съвет от мен: "Не се отчайваи!!!" Като за начало се опитай да си до нея и да я подкрепяш в този труден за нея момент, (знам че на думи е по-лесно, отколкото на действия), но не се предавай, знай че тя ще оцени загрижеността ти, ако е способна на това (честно казано не всяка е способна да предаде любовта си пред несигурното бъдеще). Но щом казваш че си влюбен в нея, ще се опитваш по-всякакъв начин да я задържиш до себе си, ще бъдеш способен да направиш дори и невъзможното за своята любов, стига това да е точно Тя!!!!!
Успех в любовта!![]()
L'amour est plus fort que la peine!
...
Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!
ми не е минала 20-ката, но това е че нямям и грам идея кога ще я видя отново. и дали въобще ще я видя щото в момента явно грам йелание затоа нямаПървоначално написано от ubuntu
Ти отиди да я видиш бе.. Ходи при нея , помагай и .. успокоявай я, покажи и че има човек до себе си ... бъди и приятелбъди и отеха. .. и след време резултатите ще си проличат
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
мислиш ли че ако знаех къде да отида щях да ви пиша тукПървоначално написано от talisman4e_
ми ако ми кажеш къде е това у тях - ще си прекрасен простоПървоначално написано от Sashkov
Първоначално написано от ppp123
ppp123 ти си печен
дай и малко време.. недей да нахалстваш.. сега тя иска явно да е сама.. разбирам, че я обичаш и, че те боли обаче.. няма кво друго да направиш освен да чакаш хъх.. няма гаранция, че ще е твоя.. няма и гаранция, че няма да сте заедно.. просто ситуацията ти е такава, че няма какво да направиш.. тя сама трябва да се осъзнае..
Животът е адът описан в Библията!
Бъди търпелив,подкрепяй я помагай бъди до нея,но не и се натрапвай ...в смисъл не и досаждай нон-стоп след време ще се оправи и нещата ще потръгнат.
аз честно казано не очаквах по различни отговори от тези дето получих досега. което ще рече че благодаря на тоя дето е отделил минутка да напише нещо.Първоначално написано от GregoryHouse
най добре може би е да чакам и аз не знам докога, и да се надявам че това което изпитвам няма да е напразно губене на време. а дали ще стане така както искам аз - никои не може да каже. какво нещо е живота а , един напълно непознат човек може да се намеси и в твоя живот, и то по такъв начин. жалко наистина и за него,жалко и за мен, жалко и за момичето, жалко и за всеки които малко или много е намесен в това.
аз лично съм си решил - поне веднъж на ден не мога да не я чувам, иначе денят ми все едно няма смисъл. влюбен съм, да
dano da osaznae kolko mn zna4i za teb![]()
знам ли, дано разбере . всмисъл че сега момента е такъв, иначе отдавна да съм и казал каквото искам, но сега мисла че не е подходящото време за това. а лошото е че не знам кога ще стане и дали въобще ще станеПървоначално написано от goddes
Дай и време,кажи и че искаш да си близо до нея и да и помагаш,да я подкрепяш,не вярвам да ти откаже.И така постепенно нещата ще потръгнат![]()
силно се надявам да е така както казвашПървоначално написано от summer flower
обаче никак не е по добре момичето от преди няколко дена, даже е по зле може би , и посто не знам какво да правя, честно казано. влуюбен съм в нея, тя твърди че никога нямя да обича дръг както това момче , и съм доста притеснен за нея защото мисла че самичка не иска да си помогне, а ако човек сам не си помогне , никой дръг няма да го направи вместо него, колкото и да иска това.![]()
mi w interes na istinata tova sum i go kazal dosta puti i go znae mnogo dobre. polaskana e , i tolkova. vsmisul - az ne o4akvam ni6to to4no sega, no puk mi e mega tupo, daje tya mi razpravia - ti ne znae6 kolko kofti se 4uvsyvam sega kato sum izgubila 4oveka kogoto mi e daval sili i me e pravil 6tastliv, a tya samata ne znae 4e az v toya moment se 4uvstvam po su6tia na4in.Първоначално написано от Jessica^
a tova e usper kofti 4uvstvo, dano ne se slu4va na nikogoПървоначално написано от ppp123
Qvno e ,4e darji6 na m0mi4et0! Iz4akai da p00tmine b0lkata, qvno i teji situaciqta,k0et0 e napaln0 n0rmaln0! T0va, 4e kazva, 4e edva li 6te 0bi4a nqk0i drug sa sam0 dumi, k0it0 m0je da kaje ot4aqno m0mi4e..iz4akai q i q p0dkrepqi,da banaln0 e, n0 i p0kaji, 4e m0je da si 40eka d0 neq, na k0it0 da raz4ita,obi4a i darji! Ne i g0v0ri prazni prikazki,a g0 p0kazvai na deistvia..obajdai i se , interisuvai se 0t neq, n0 vnimavai mn0g0 da ne i d0sajda6 s p0vedeniet0 si! Badi i za m0menta priqtel,k0lk0t0 i trudn0 da e za teb t0va...ne q gubi kat0 40vek! Uspeh!
Мм нормално да й е кофти..представи си и ти да изгубиш близък човек ще ти е мъчно ,но й кажи ,че ще се опиташ да й помогнеш да продължи напред и да позабрави /макар и трудно/ болкатаНезная просто се дръж добре с нея и тя /като е тъжна особено/ ще дойде ако ще първо само за утеха пък след това да се влюби ,но ще ти е много по-лесно сега като е наранена да я спечелиш
Лично мнение де...
Това е труден за нея момент, както сам разбираш.Не може сега да започне нова връзка, все пак загубата е голяма и в момента не иска друг.Разбери я и й помагай с каквото можеш, дай й подкрепата си.Трябва да мине известно време, докато се почувства по-добре.