Първоначално написано от
ppp123

Първоначално написано от
yuyuto
Човече, продължавай напред. Трябва й време, за да го превъзмогне. Не може цял живот да е сама, за да не му "измени", както казваш. В момента е отчаяна и сигурно повече от всичко се нуждае от човек, който да я успокои и да й вдъхне надежда. Когато се случи нещо такова с някой близък или човек, който си обичал, обикновено се затваряш в себе си и се изолираш, не желаеш да общуваш с никого, но това не значи, че нямаш нужда от това нещо. Изведи я някъде, накарай я поне за момент да се абстрахира от случилото се. Хайде, има много неща, които можеш да направиш за нея. След време може и да те обикне. Действай!

mi mersi za podkrepata, no lo6oto e 4e to4no tova deto go kazva6 mi e nevuzmojno, za6toto tya naposleduk daje i ako re6a da i zvunna - ne diga telefona. i ni6to. vse edno me nyama i ne su6testvuvam
Ами може просто да й звъннеш на вратата и когато се появи да й кажеш, че искаш да я изведеш на едно страхотно местенце (например боулинг, картинг, кино - комедийка да е задължително). Трябва така да го направиш, че да не й остава много време да мисли дали да дойде или не, за да не вземе да размисли. Позабавлявайте се, така че поне за момент да забрави мъката. А и мисля, че трябва да й кажеш, че искаш да сте приятели и не ти е приятно, когато тя се чувства зле, затова искаш да я разведеш. Защото, тя май е останала с впечатлението, че искаш нещо повече, а на този етап не може да ти го даде. И сигурно затова не ти вдига тел. Спокс де, ще го измислиш .