abe hora ima6e nqkva psiholojka po 1 vreme vuv foryma i si be6e ostavila meila nqkoq se6ta li se kak be6e ???
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranno ne6to ti trqbva
po temata i ideq si nqmam
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
на кой му тряаало психар викаш ?
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
*мята един раздърпан и окъсан психиатър, от личната си колекция, по криска* на дано ти помогне ....Първоначално написано от kPuCkA
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
А къде е одърпаното диванче на което трябва да легна докато си излизавам душата?![]()
Аз съм очти психиатърсамо един дукомент ми трбва...
ili ti si za psihiatur...awe hora pitam seriozno??Първоначално написано от suantito
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ти май се съмняваш във възможностите ми?Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Първоначално написано от suantito
Е,да не сме дребнави са за един документ...подробности,важн ото е че ставаш за психиатър
![]()
А по темата нямам представа за кое момиче говориш
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не си спомням за такова момиче,да не си объркала сайта![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Защо не отидеш при училищния психолог? Или не си вземеш направление?Първоначално написано от MaRiNkA_16
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ami malkoПървоначално написано от suantito
ami da mai taka stanaПървоначално написано от suantito
![]()
poradi red pri4ini...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Не го помня, но ще напиша това, което си спомням и някой може и да ти помогне.
Имейлът й беше свързан с мелиса от Ориндж Каунти и годината, в която е родена. т.е. нещо от рода на мелиса85@...