хора много съжелявам 4е занимавам с глупости но наистина имам нужда от малки идеи и помощ!
така ще гледам да бъда кратка! зна4и нашите в4ера ми казаха 4е заминават единия в една посока другия в друга...така поканих моята приятелка на гости и реших ме да се снимаме по бельо...ни6то не си мислете!!! не знам защо ни хрумна тази тъпа до мозъка на костите тъпа идея...но решихме да се снимаме! все едносме на плажа! и квот си се снимаме влиза гаджето на баща ми "кво правите бе?,абе вие нормални ли сте?" моята френдка си тръгна и с епо4на с конското.. тя вика...щом правите такива извратени неща няма пове4е да се събирате,няма пове4е С да идва тука, и.т.н Тя изопа4и доста нещата,помисли си 4е правим нещо койз знае какво..!!! на баща ми го казала на криво,на майката на приятелката ми го казала накриво... и ние сега се 4удим как да ги смек4им...какво да мислим!!! моля за някакви идеи! и не сме правили нищо кой знае какво..нямали сме никакви кой знае какви намерения просто снимки..а те не ни вярват и си мислят глупости! благодаря стра6но мн на тези които ще отговорят! моля побързайте,4е компа ми е забранен и не трябва да стоя дълго на него