- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нямам време спешно помогнете :(((
хора много съжелявам 4е занимавам с глупости но наистина имам нужда от малки идеи и помощ!
така ще гледам да бъда кратка! зна4и нашите в4ера ми казаха 4е заминават единия в една посока другия в друга...така поканих моята приятелка на гости и реших ме да се снимаме по бельо...ни6то не си мислете!!!![]()
![]()
не знам защо ни хрумна тази тъпа до мозъка на костите тъпа идея...но решихме да се снимаме! все едносме на плажа! и квот си се снимаме влиза гаджето на баща ми "кво правите бе?,абе вие нормални ли сте?" моята френдка си тръгна и с епо4на с конското..
тя вика...щом правите такива извратени неща няма пове4е да се събирате,няма пове4е С да идва тука, и.т.н Тя изопа4и доста нещата,помисли си 4е правим нещо койз знае какво..!!! на баща ми го казала на криво,на майката на приятелката ми го казала накриво...
и ние сега се 4удим как да ги смек4им...какво да мислим!!! моля за някакви идеи! и не сме правили нищо кой знае какво..нямали сме никакви кой знае какви намерения просто снимки..а те не ни вярват и си мислят глупости! благодаря стра6но мн на тези които ще отговорят! моля побързайте,4е компа ми е забранен и не трябва да стоя дълго на него
![]()