- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено "cool"...
Imam edin problem.Xaresvam edno mom4e...No toi e prekaleno cool...Pu6i i nz kak da se zapoznaq...Imam 4uvstvoto,4e 6te me odreje...Ako moje da mi dadete nqkvo na4alo na razgovora za zapoznanstvo 6te sam vi mnogo blagodarna...
Znam,4e temata e malko tapa,no vi molq da mi pomognete... [-o<
BLAGODARQ PREDVARITELNO...
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Значи според мене в такива ситуации е най-добре да се действа без заобикалки .. Но не всички мислят като мен, така че ако имаш някфи познати, които са негови приятели, поразпитай от какво се интересува, питай за характера му .. Опитай се да влезеш по някъф начин в контакт с него .. Ако не опитваш, нищо няма да стане ..Успех мацка
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
Emi nqmam priqtelki deto go poznavat...Az znam samo imeto i to 6toto go 4ux dokat mu govorqt...![]()
откога да пушиш е готино ..... аз мислех че е само отровно .....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
аз нещо не разбрах.. той е готин и ни казваш, че пуши което въобще кво общо има с тематанищо не чатнах от тва изречение .. да не е на 12?
само толкоз годишните мислят, че тва е гъзария
както и да е.. ходи и се запознай с него и толкоз..
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Попитай го "Ей готин имаш ли цигара?"ако ти даде почваш нещо да го питаш и така се запознавате
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми ако имаш възможност да се навърташ покрай него и компанията му ... някой път слушай за какво говори и се постараи и ти да се намесиш в темата...ако ти обърне внимание разменете някой друго изречение и след това му кажи .. "Между другото казвам се ***** , приятно ми е да се запознаем" или нещо от сорта
надявам се да ти свърши работа
успехии
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
А да като Каел спомена за пушенето .. Тфа готин ли го правиЕми мацка след кат нямаш приятели сама трябва да си помогнеш, а и по добре сама, за да няма интриги ..
Запознай се с него .. След кат незнаеш как да постъпиш явно не го искаш прекалено много .. Защото човек, когато иска нещо намира начини, а когато не го иска достатъчно търси причини .. Така че действай .. Ако стане - стане
Ако не - не е единствен
![]()
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
хахаа пуши и за тва е куулмно тъпо разсъждавате бе деца
![]()
Emi to si e gadno pu6eneto...Az po princip mrazq pu6a4ite,ama toi e takova sladur4e...Za men tva 4e pu6i zna4i e otvoren i s golqmo samo4uvstvie...I ne e na 12...Na 16 ili 17 e...Az sam na 14^ i ne pu6a...
Тва май е най-добро като за начало на разговор с него, и наистина както казаха и преди мен това, че пуши не го прави готин.Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Кукло, тфа че пуши не го прави важен, готин и така нататък .. Човек като останалите .. Вече, ако има други качества, които го правят важен е отделен въпрос ..![]()
Използвай малко женски хитрини.Бутни се в него когато ходи срещу теб все едно не си го видяла.
Успех.
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Да пушиш е вредно о не е модерно от 1992 година насам![]()
И аз имам самочувствие,но не пуш.Мн е глупаво да мислиш,че щом той пуши значи е готин или нещо от този сорт.Не трябва да пушиш,за да имаш самочувствие.А по темата просто ходи и се запознаи,ако наистина го харесваш ще намериш начин да се запознаете.Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
и що толкова пъти си сложилаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
щом мислиш че като пуши е готин значи си тъпа... щом се притесняваш толкова значи не си много хубава... еми ако той е поне малко умен ще ти обърне внимание а ако е повърхностен като теб... ще си ядеш камчия у вас!
Raise your fist!
Ооооо той бил куул щот пушел...е значи съм бахти готиния пич щом стигам понякога до 2 кутий на ден...кфо кът пуши даже по зле...как да се запознаеш ми отиваш при него..."може ли една цигара...абе няма с кой да ида на кафе и да я изпуша искаш ли да дойдеш с мен"
![]()
Аз това прекалено "cool" не го разбирам...И какво от това, че пуши, това прави ли го готин?Други неща са от значение, нищо не означава това.Бъди смела и, ако го харесваш му го покажи и кажи, той ще те разбере със сигурност.
Мале то тва да пушиш голема газария и да пиеш мани страшно е ето как тъпи тинеиджърки се пристрастяват към цигари алкохол или наркотици тоя го праи начи е готино лелелелебаси около теб може да има 100пъти по-готини ма ти ще си фанеш някои щото пуши друса се или има кола и е голям гъзар боже мои
баси логиката ма то е така където свършва логиката почва България
![]()
ахаххахаха това много ме изкефи като идеяПървоначално написано от GregoryHouse
Тема като тази чета сигурно за 20ти път.Не схванахте ли вече?Само като седиш и въздишаш по него нищо няма да стане!Отиваш и нахалстваш малко за да се откроиш от тълпата срамежливки,които го зяпат като теб!
п.с.Верно от кога е готино да пушиш?! Не знаех,че пушачите вече сме COOL...![]()
![]()
![]()
туй за първи път го чувам....който пуши е гъзе....пхахахакакто и да е. Еми ако и ти пушиш ходи при него и му кажи "Имаш ли огънче?" или "Да ти се намира една цигара?"
като например....
![]()
![]()
Na4i da obqsnq na vsi4ki 4e pod "cool" imam napredvid,4e izliza s gotini xoda,darji se nadmenno i e otvoren...NE 4E PU6I...A i az NE pu6a,tai 4e nqma kak da mu iskam cigara...
![]()
Питай го: "Имаш ли огънче или искаш аз да разпаля огъня в теб?"![]()
![]()
![]()
Сега сериозно. Не се замимавай с никотинозависими.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Или както казаха по-горе, искай му цигара, нищо, че не пушиш. Така се запознах с един мой приятел.Първоначално написано от koteto_5
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...