Отново и отново..Преди бях направила една тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15 - "Ужасно объркана" за един съученик. Там е описано всичко подробно. Бях решила да не се занимавам и да оставя всичко така-да тегля чертата и да отворя нова страница. Обаче уви все нещо се разпада в плана ми. Блокирах го отвсякъде, за да не се изкушавам да му пиша. Точно тогава разбрах, че си има и гадже и ми стана супер антипатичен-направо като го видех се побърквах от омраза..мина седмица и от омразата нямаше и следа. отблокирах го..той започна да ми праща от онези тъжни клипчета със емо картинки и песнички за разбити сърца и загубена любов. Онзи ден ми каза, че не е щастлив така(дори ми копира как го е казал на гаджето си и тя му предлага да късат, за да е добре) и че искал да започне на сериозно. Разказа ми и някои доста лични неща, с които прецених, че ми има огромно доверие. Каза ми, че не иска да ходи само с поредната лигава "кучка", а иска човек, с когото да споделя. До тук ще решите-идеално, намек е, че иска да ходите. Обаче на следващия ден се държа сякаш НИЩО не е ставало. Днес пак започна с клипчетата, този път беше една песен, в която се пее,че е търсил любовта и как не я е видял-била е пред очите му. Не знам дали да вярвам, защото ако падна пак в капана-край-всички спомени, всички общи моменти пак излизат на главната страница и после е ужасно трудно да се забравят или поне да се тикнат навътре в съзнанието. Сърдила съм се и преди много пъти и той винаги е успявал да ме обърка и да ми втълпи, че съм много ценна за него..и онзи ден пак го каза.
Още нещо, което ме кара да мисля, че е несериозен е това, че в момента поздравите му бликат от "любов" към гаджето му. "Ток по тялото като мисля за теб..миличко, обичам те..."
Какво да правя?

Мерси на всички, които са си направили труда да го прочетат и още по-голямо благорадя на тези, които са ми отговорили.