.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София

Начин на снимане

Абе днеска понеже съм болна заразглеждах снимки в нета. Я ми обяснете, щото гледам и тука е практика- защо сички се снимате отгоре и гледате настрани- имам предвид най-често с някакъв плътен бретон, който закрива или цялото ви лице, или половината, а ако се вижда око, то то положително гледа настрани. Или пък същото нещо само че със слънчеви очила?

абе и мене ма дразнят тея глупости ама кои сте вие че ша има търсите сметка ааа спрете са бе така искат така са снимат,вас какво ви интересува пууу нямате си работа или какво?вас какво ви пречи идиотщината на хората
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    абе и мене ма дразнят тея глупости ама кои сте вие че ша има търсите сметка ааа спрете са бе така искат така са снимат,вас какво ви интересува пууу нямате си работа или какво?вас какво ви пречи идиотщината на хората
    1. много мило, че ми говориш на Вие, нямаше нужда.
    2. според теб търся ли им сметка? прочети пък горния ми пост и помисли маааалко.

Град
    L.A. \ Moscow
    я сложете някоя снимка да видя за какво става дума че нещо не ми стана ясно какво точно искаш?
    Raise your fist!

я ми обяснете що са снимате тъй и тъй....така си написала ако не се лъжа хмм и що трябва да ти обясняват?да не си им майка

Град
    София
    Защото сега е модерно да се правят на нещо подобно на ИМО. Това, което прави масата от пуберчета далеч не е ИМО, ама ходи им обяснявай... и повечето вече даже не знаят защо се правят на такива, ама все пак видели, че другите лейки по флиртче и сладур гледат така, значи всички трябва.... хах
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    я сложете някоя снимка да видя за какво става дума че нещо не ми стана ясно какво точно искаш?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    я ми обяснете що са снимате тъй и тъй....така си написала ако не се лъжа хмм и що трябва да ти обясняват?да не си им майка
    Еми дай тогава да не пускаме теми изобщо...що пък да питаме колко е часа примерно...някой длъжен ли е да ни казва. Или пък ако искаш съвет...що пък някой трябва да ти го дава?!? Темата ми не беше, за да се заяждам, с когото и да е било, а за да разбера нещо, което не зная. Примерно!

MostHated , за такива снимки става въпрос

айде отговорете на момичето че да спи спокойно

Град
    Пловдив
    Тва е като секса на 12 години-безмислено..ама го считат за гъзария..а пък ако имаш очила големи колкото главата ти ,си СУПЕР!Хубаво е да се снимаш с различни фибки от Лъки бой и да викаш,че си имо ^_^ бее модата в днешно време е страшна работа.Не мога да си го обясня вече..защо всички са като някви клонинги.. във всяко едно отношение са еднакви-начин на обличане,маниери,СНИМКИ в разни сайтове и пр. >_<
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Fluffy^;pp
    Тва е като секса на 12 години-безмислено..ама го считат за гъзария..а пък ако имаш очила големи колкото главата ти ,си СУПЕР!Хубаво е да се снимаш с различни фибки от Лъки бой и да викаш,че си имо ^_^ бее модата в днешно време е страшна работа.Не мога да си го обясня вече..защо всички са като някви клонинги.. във всяко едно отношение са еднакви-начин на обличане,маниери,СНИМКИ в разни сайтове и пр. >_<
    в лъки бой има колички..фибите са в Лъки гърл
    ей на тоя пич снимките обесняват всичко изруд еее
    http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=453060

^тоя супер много прилича на един от мойто даскало, ама чак сега видях, че е от Варна и няма как да е той

мен тия даже не ме трогват вече.. свикнала съм да не им гледам снимките

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от Jamalska

ХаХа Да абсолютен изрод Само не ми е ясно каква му е идеята
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Супер фен
    Ооооф

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Да наистина е много дразнещо. Като видя някой да се е снимал така ми излиза пришка Не знам кфа е тая мания..явно смятат че така изглеждат по готини..невинни... ба ли го..е са ше се поразрова в темата със снимките и ще ви покажа какво точно имам предвид...
    Еми сори bungle ама първо на теб попаднах и за тфа ще те дам за модел...иначе си много яка :Р горе долу за това говоря...http://img403.imageshack.us/img403/1...ture017ue9.jpg
    По назад в темата имаше некфи брутални ама не ми се търси..некой хора са я насрали с личността си
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Да наистина е много дразнещо. Като видя някой да се е снимал така ми излиза пришка
    На дясната ръка? Или си левичар

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Да наистина е много дразнещо. Като видя някой да се е снимал така ми излиза пришка
    На дясната ръка? Или си левичар
    ..на ташака
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Еми и аз имам снимки отгоре....
    Защо се снимам така ли..? Ами защото съм нарцис и си се гледам после....

Само, че разликата при мен е, че нямам регове в сайтове за запознанства...

Град
    Dreamland Varna

По назад в темата имаше некфи брутални ама не ми се търси..некой хора са я насрали с личността си
    да нямаш предвид оная дет се беше снимала по сутиен и с биберон в устата? ужасс
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

щото са намерили някакъв странен ъгъл под който мусурта им не изглежда толкова зле.

Град
    Ямбол
    Ти си адски прав/а!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тука нек'ва моя снимка има. Е, ужасна е. Признавам си. Единствената такава ми е. Ууууу , не ви е срам. Подронихте авторитета ми.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Тука нек'ва моя снимка има. Е, ужасна е. Признавам си. Единствената такава ми е. Ууууу , не ви е срам. Подронихте авторитета ми.
    Е сори, че точно теб те цвъкнах...ти си си супер сладураната..просто имаш някфа таква снимка и аз нея намерих първо :Р Нема се плашиш..безплатна реклама
    Цитирай Първоначално написано от punkrock

Мдаа тя беше една от бруталистките...как да не ти се изприщят топките

Guest
    Цитирай Първоначално написано от punkrock

Такива снимки ми бъркат в мозъка най мноо се дразня от подобни 12-годишни които показали гащи , надраскали едни никове БеБинЦеТуУуУуууУууУУууУуу у
    и айде, Айм дъ бест
    Просто ми се драйфа от тая "бебенцитууууууу"-мания.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Хах,този е един мой познат,мнооо е луд,верно и предната година завърши,беше от мойто даскало..ама мн добре си го е направил профила)
    Защо се снимат така ли? Така правят всички,ето за това,а тия,дето не могат да измислят нищо,ест. ,че ще се снимат по тоя начин,нали е лесно,открито е вече,няма нужда да се мисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си