- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Начин на снимане
Направо като видя момиче снимало се отблизо присвило и "изпъчело" джуки, устни....![]()
...или номера с разсеяния поглед тип " Ще се правя все едно ,че не се снимам и ще гледам на другата страна ... по -възможност ще свия пак устнички да съм по- секси "![]()
Очилата пък още като навлезнаха в стрийт пазара и всички давай ....коя/кой като мухата цеце ... някои тип заварчик (този е най-разпространен) снимат се и 90% от лицето е в джамове(прозорци) със затъмнени стъкла ... ,а да джуките изпъчени задължително и по възможност ,но само ако обстоятелствата го позволяват очилата леко надолу придружени с описания разсеян поглед или комбиниран с по-долу описания.
Секси погледи тип "евтина ку*ва" са бум и така.
Колко разнороден и прекрасен е светът нали![]()
Е кво лошо има да се снимат такаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
На мен пък ми харесва
![]()
по-добре така... поне има разнообразие, има кво да гледаш... ако се снимахме (и аз се включвам към позьорите) като за паспорт пак щяхте да пискате...аз лично хващам апарата снимам снимам цял ден...и то накрая вече се чудиш как да се снимаш по-различно...после квот ми хареса слагам, дреме ми че е позьорско...а относно очилата...така им харесва - така се снимат...дай ся да напраим 100 теми кой как се снимал и закво така... въпреки очилата и джуките пак ги харесват момчетата, а и много рядко се случва да видя женски (мъжки по-често) профил, в който всички снимки да са с очила...има и нормални... мн се бях издразнила на един приятел, който има уникалните сини очи и напльоскал някви снимки всичките с цайси...глупакма е на...тогава незнаех за форума иначе веднага щях да направя тема за това !
Е има и някои сполучливиПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
What you give is what you get!
Хахаххахах много готино го е направил всичкото. Браво, постарал се е :PПървоначално написано от Jamalska
Мда, постарал се е, жалко че нямам профил във флиртчето да го адна тоя...най ми харесва това с птичия погледПървоначално написано от shadow4e
![]()
Абсолютно....и аз тая си харесах...Първоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
Ами...много просто...идеята му е да се е***а с тези,които се снимат така...и го прави много добре,между другото...Първоначално написано от ^^^lovely^
![]()
![]()
Идеята ми е за хора с кръвна група "IQ положителна".Първоначално написано от ^^^lovely^
![]()
Silence! I kill you!
И мен ме дразнят тези "бебинца" с телефончета,силен грим,гледане на другата страна и др.Та кой не го дразнят?![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Първоначално написано от ^^^lovely^
Хората му викат "ирония" на това.
Евала на пича, има оригинална мисъл и чувство за хумор. =D>
Собственост на Canis_Dirus
да и мен ме изкефи ще си сложа в скайп да се разпространяваПървоначално написано от shadow4e
![]()
е хем е изрод, хем не знаеш каква му е идеята?Първоначално написано от ^^^lovely^
![]()
Тоз от флиртче кърти.
Само не разбирам какво толкова ви пречат хората които пускат такива снимки.![]()
не ни пречат
просто са смешни![]()
Не ме дразнят дори, профила го направих за забавление \/
Silence! I kill you!
Ух.. Преди малко гледах сайтчето на една мацка. Много красиво момиче, ама на мен ми се схвана устата да я гледам. Бтв сериозно за 1ви път виждам 50снимки на момиче на 48 е с нацупени устни.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Линк?Първоначално написано от malka_sladuranka
Тва трябва да се види![]()
Silence! I kill you!
мнооого ме дразнят тия лелееее направо ми бъркат в здравето.а да не говориме като го правят момчета.в стария ми клас имаше един дет още от 5 клас го беше научил тва и само се пулеше и си оправяше прическата...сетете се защо му викаха Азис
![]()
ахахааха пича от флирта разцепи![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
CuteПървоначално написано от find_m3
![]()
Silence! I kill you!
Първоначално написано от ATAKABG
някои девойки си търсят "признание" тук и след всяка реплика "ой, кво си сладкуУУуУУууу" получават множествен душевен оргазъм![]()
Първоначално написано от ATAKABG
или пък редовното +1,2,3 и т.н.![]()
няма мисловна дейност... ц..
но, виж, опитат ли малко да поразсъждават - тогава ми е най-весело
айде, стига съм се обяснявала, изчезвам на урок, че далчев ме зове..