- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТРЯБВА МИ ПЛАТ
ужасно много искамммм плат на ска каре, т.е. на черни и бели квадрати, шахматно разположени...
http://www.atomretro.com/large/ska_wrist.jpg
вече почти година търся и НЯМА никъде...
имате ли няква идея, някой да е виждал, или как да си направя такъв плат сама, или къде могат да ми направят...просто съм твърдо решена, трябва ми за бала...
Като видях темата ми стана много смешно, а като погледнах и автора...пхахаДума по дума знаех какво ще пише в темата
Ай стига мрънка, довечера ще се обадя да питам за такъв плат. Само уточни какво да е точно
Пробвала ли си при шивач да си поръчаш?
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
V Burgas sre6tu valentina ima edin magazin za platove tam sam vijdala takav sqkvi kombinacii.
Next Time I`ll be True...
миии и аз не съм виждала
ама пък ска каретата на якето си ги нарисувах самаимах преди някакъв бял плат и си нарисувах с черен маркер ска карета 1см на 1см. Да, знам, че звучи ужасно, ама бая се старах и си ги направих супер добре... ако се интересуваш мога да се помъча да си намеря батерии за фотоапарата и да снимам..
![]()
само единствения недостатък е да не ги мокриш, че тогава става мазало (в буквалния смисъл...)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Валентина се намира , малко по нагоре от паметника / стария Свободен и тръгваш по Александровска нагоре към Новия свободен Ако не може да се ориентираш питай някой за кафето Дриймс (всички го знаят) след 2 пресечки (мисля че толкова 2 или 3 да не та излъжа) в ляво срещу банката (забравих коя) има такъв магазин... !Първоначално написано от fаke
П.С. Ще идваш чак до Бургас за един плат ... ?!
Ае то може да се поръча, ама...
Има време е, стига бързаВ последния момент е по-интересно
Ае недейте му обръща внимание на това странно хлапе, с още по-странен ник, което си търси някви си простотии. Със сигурност евентуалната помощ която бихте оказали, ще се превърне в нещо отрицателно, насочено към вас!
Шивачите шият, а не правят платове..Първоначално написано от ^Sam90^