.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен
    Град
    Sofiq

приравнителни изпити

В случай, че годината се провали, мога ли се подготвя да мина нещо като приравнителен изпит? Тези изпити 2 ли са - пролетта и есента - или е само един? Трудни ли са?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не знам относно изпитите,ама не вярвам,че ще допуснат да се провали годината.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

От теб чувам за такива изпити, просто, защото годината НЯМА ДА СЕ ПРОВЛИ!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Фен
    Град
    Sofiq
    И аз не вярвам, че годината ще се провали, но ако някой знае нещо за тези изпити, да каже.

Едно момиче, което сега е в моята паралелка биология и химия в 9 клас миналата година беше в езикова паралелка, я тя нали е след 7 клас и там учат само английски, математика и БЕЛ. Та тя реши нали да се премести, но затова и се наложи да държи приравнителни изпити за материала от 8 клас и ги държа в края на годината. Учителите и казаха върху кои теми да се готви от учебника и тя се подготви, и мина изпитите.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

аз съм държала такива изпити.не са нищо кой знае какво даскалите ти дават план конспект по който да се готвиш,гадното е само че са по всички предмети.но ако успееш да препишеш няма страшно
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си