.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Варна

Трима братя, три сестри

Мн ви се моля ако някой знае откаде мога да изтегля всички епизоди на сериала Трима братя, три сестри да каже.Ще му бъда много благодарен

Guest
    ...край. това беше дъното.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Що бе тва сериалче много го харесвах.Но за съжаление нямам представа от къде да го изтегла.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

emi vij v zamunda.net ili v data.bg i tam moje da ima neshto.Proveri i v google za takiva saitove.
    ....SnoOp Doggy....

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ей т'ва беше много яко сериалче.Виж в зазз.бг там има някое епизодче,иначе в замунда.Дано ги откриеш.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Варна
    В замунда.. би трябвало да го има... ако го няма виж в дата или арена.. въпреки, че последния.. е доста беден...
    Това сериалче.. наистина беше мн яко.. аз дето не си падам по разни такива канадски буламачи.. тоя мн ми хареса
    is my religion

Guest
    Ами търсих в замунда, арена и дата, но няма нищо.А в зазз има 2 епизода...

:)

Във V-box 7 има дадени серии или 4асти от серии вижте там.Аз ли4но си запазих много клип4ета.Ло6ото е,4е няма от куде другаде да се свалят или поне аз не намерих.Ако някои успее да намери нека каже.Благодаря предварително
    fantadjro

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Навремето се бех зарибил по тоя сериал. единствената сапунка, която не само, че търпя но и харесвах.

Най-много се кефих на оня дългокосия пич.

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    велик сериал,бате,поздравления...

единствената грешка на режисьорите е,че са вкарали тоя смачкан актьор(дългокосия) за ролята на хуан рейес...истинските братя рейес са оскар и тоя другия пич,дето ходеше само по пу.тки...

а от сестрите оная манекенката химена беше ебати мръсницата,тая бившата на фернандо също беше вървежна.

оххх,налягат ме спомени от времената когато го даваха тоя сериал по БТВ... ете сиете омбрееее!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Re: Трима братя, три сестри

Виж в сайтовете на youtube,telemundo или telenovalas.hit.bg (нещо такова беше) .
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Велико сериялче йеееееееееееей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си