.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 174

Малка ли съм?

Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
    П.С.На 13 съм

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    ...

Град
    Inside the temple
    Не, не си. Майка ти просто е с по-консервативни разбирания или чисто и просто се страхува твърде много за теб.
    When I love, I love.

Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст

Град
    Русе
    za celuwka i za gadje mislq 4e ne si , za drugi raboti oba4e - si.

Жалка си Говориш,като 10 годишна

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Всяка майка иска да предпази детето си от мн неща.Тя те обича и не е се иска да пораснеш и да започнаш с момчета да излизаш и т.н.Ти не госини не си малка за целувки но за нея ще си останеш нейното малко момиченце
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    оххх поне не разпитваш за анален секс както другата 13 годишна
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    ЕЕЕ разбира се,че съм малка. Някъде към 17,18 год.Там става (Поне аз така мисля,не подкрепям ранния секс)
    ...

Ама че тЪпО

Не, не си малка,въпреки,че аз като бях на 13 само си ги харесвах момчетата стоях на страна от тях хаха.. то си е до човек.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Re: Малка ли съм?

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
    П.С.На 13 съм

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Споко! И аз съм на 13 като теб и на мен мама ми ги бръщолеви едни такива...

Aз не мисля,че съм малка!!!Повечето ми приятелки са се проебали вече,а аз още не съм се целувала с момче пфф.Аз какво да направя,като майка ми е живяла преди 100 години и тогава са се целували в 10-ти кл.И ме дразни тва,че вс ме мислят за най-големия зубар,а аз не съм такава!!!!Защо никой не ми се обади да ме пита как съм и дали искам да изляза на вънка,интересува ги само да препишат от мене и нищо повече.Защо ме игнорират така,защото не съм се целувала ли или за нещо др,толкова ли съм изостанала с материята???
    ...

Град
    where the sun rises
    aко става въпрос за целувки - не, не си

Обичам те Миши

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА ЧОВЕК УБИВАШ МЕЕ !!!

АМи аз сам на 13 и оште не сам се целувала истински, най мн по бузата и тн...ама нз Ето снимки www.stefsitooo.aha.bg[/code][/url]
    Това как изглеждаш няма нищо общо с това как мислиш или възприемш нещата.....

По темата:
    Сестра ми е на почти 15 и мисля че е малка (не че я вълнува аз какво мисля)......смятам че на 13 си още по малка.......всичко си е до акъл ....

Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не си малка, все пак целувката е сравнително безопасно нещо. Майка ти се филмира, че може да стигнете до секс, затова го е казала.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не си малка, все пак целувката е сравнително безопасно нещо. Майка ти се филмира, че може да стигнете до секс, затова го е казала.
    А не е ли възможно ?

Момиче съм!!!

И поради таз причина не обсъждам с майка ми нищо

Майки те ви няма нужда да знаят всичко за вас

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    А не е ли възможно ?
    Да, възможно е. На теория е възможно даже да се прескочат целувките. И какво от това? Става въпрос за най-обикновена целувка, даже не е с език. Никого няма да нарани.

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    HAxahxahHAXH keFIsh mE axhaxhaxhxa

Добре ве кат са се проебали приятелките ти означава ли че на всяка цена трябва да се ебеш дееба логиката имам приятели дет се друсат тва означава ли че трябва да се друсам и аз !Помисли малко едно по-голямо момче за кво ще се фане с 13-годишна дет пита майка си кво да праи ше се фане само да те наебе и после ше пускаш теми от сорта-изостави ме кво да праа баси децата няма ли за вас детски площадки

Guest
    ами мила в сравнение с това което правят останалите на твоята възраст не си малка .... но приеми един савет от мен: по-добре не трагжай от сега да се занимаваш с момчета било то и по децки... веднага ще кажа защо .... ами защото сега примерно тръгваш с някои минава време късате, тръгваш с др и така и така в един момент ставаш на 16-17 обращаш се и виждаш как сама си се чудила защо тепарва не се занимаваш с момчета ... отдала си се на някой и точно в момента в който си намерила подходящ на теб ти е безинтересно и си наранявана и не можеш да се отпуснеш и да се даржиш както трябва ..... дори и с невинни целувки не се занимаваи .... това си е лично мое мнение и може би повечето няма да са съгласни с мен, но всеки сам решава кое е най-правилно

Голям фен Аватара на 50cent
    ами като не изкаш да те смятат за бебе трябва да бъдеш савсем малко самостоятелна поне ако казваш на маика си кого как и защо харесваш тя как изкаш да те възприема

а по друг въпрос нарочно ли пробутваш тая снимка да те гледаме и да ти казваме че си красива че вече във втора тема я виждам

За целувки и гаджета не си малка. Само не се почвайте от сега със секс, защото за това наистина ти е малко раничко. А колкото до майка ти... говорете си, но не прекалявай с прекалено лични изповеди, защото за нея винаги ще бъдеш едно малко момиченце, не очаквай да те разбере. Аз съм на 16, с едно момче съм от 1 година, майка ми го познава, но за пред нея се държим само за ръчичка и даже не се целуваме дори по бузката И тя все ми повтаря, че съм малка и да не сгреша... с една дума - МАЙКИ. Кво да ги правиш, такива са.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си