- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка ли съм?
Щом питаш - значи си!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първо,ти миличка,изобщо не си Емо.![]()
Второ,не си малка за целувки - 13 години са си нормално.Но само целувки ! Недей да взимаш пример от твоите приятелки,които вече са ги отворили на кой знай коя задна седалка,е така,просто за бройката.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
кЕфИш,КеФиш ахХАХахХхахахАХхаПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
За целувка не си малка, но само за това. Иначе всяка майка би го казала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз така мисля!Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ne si malka za celuvki no z ne6to pove4e si prekaleno malka
Не си малка. И аз съм на 13. Ако ти трябва точен съвет: недей да казваш такива неща на майка си.
Стига, че ей ся авторката на темата ше се самоубиеПървоначално написано от freedom
![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
По темата... като гледам с какъв интелект си, мислиш като 7-годишна. "И казах на мама... и тя ми каза.."Иначе има момиченца на твоите години, които са доста по-напред с материала.
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Oфф ,Боже мой..просто не споделяй на майка ти щом е толкова консервативнаАз пък на моята и казвам всичко и тя ме разбира...по-добре не й споделяй за сега.
ПС-НЕ СИ МАЛКА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!
Не я слушай. Правилно че си казала на майка си. Тя може да ти каже най- точно дали си малка за това или не. Минала е по този път и се страхува да не стане - днес целуфка, утре ласки, после секс а накрая недай си боже и ти да пишеш тема като твоята връстничка "Анален секс" , или по- лошо "бременна съм!..."Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
оф недейте така веПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
ше земе верно нещо да си напрай..
колкото до авторката: държиш се найстина като малко дете за това може би си малка.. не определят годините колко си голям а начина на мислене..
Животът е адът описан в Библията!
Аз на 13 си фванах първото гадже...И даже го целунах веднъж по устата..
След няколко месеца ми беше първтаа целувка с език... Ама кво ти пука на колко години си.. и кво ти казват другите... Щом ти се отдаде възможност, може да целунеш, което и да е било момче... И кой в днешно време казва на майка си какво прави..
Майка ми ако знае някои части от моята тъмна страна, няма да ме пусне да излизам докатоп не навърша 100.. Затова не и казвам такива неща... Само това, което е нужно да знае.. Че имам гадже и го обичам...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
М сори ама "връстничката й" не прай сексПървоначално написано от sentient_
.
Не си малка за целувки,но до там,за другото си млка.Хубаво е че споделяш с майка си и продължаваи да го правиш,защото е мн хубаво когато майка ти е приятелка.Тя е изпитала мн неща на гърба си и иска да те предпази понякакъв начин,е доста пъти е досадно,но тя го мисли за твое добро.С майка ми си споделям мн неща,но не всичко все пак мисля,че трябва да има някаква граница,защото майкати може да е твоя приятелка,но все пак е МАЙКА преди всичко.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Oh boje..vob6te za ni6to ne si izostanala..tova 4e v momenta "modata" e da se ebe6 na 12 i 13 vob6te ne zna4i 4e i ti trqa se vodi6 po akal na "umnite ti" priqtelki.Vob6te p1k moga da ti kaja 4e ako prodaljavat taka ot tqh osven k**** dr nqa stane!To ne e vajno samo da sa e*** i da misli6 za mom4etaTrqa i akal da ima6 v glavata si i nai-vajnoto da go izpolzva6 na mqsto..a ne kat nqkoi sled dajd ka4ulka sa setili..Kakto i da e nedei da sa kompleksira6 zarad tqh.Jivei svoq jivot i samo napred i nagore!
Хах знам деца който на 12 вече не бяха "деца" ако ме разбиратеНе давам добър пример ама само отбелязвам. За целуване не си малка+ това майка си ще си малка за всичко и винаги
П.П.:Но не мисля че трябва да казваш всичките си преживявания на майка си. Щом е толкова консервативна може да вземе да си притеснява твърде мн![]()
Леле на 13 има циганки-бАби ти питаш дали е лошо че си се целунала с некво момче. Радвай се - имаш майка която те обича и която няма да ти изкорми органите и да ги продаде докато спиш...
Мълчи уа критйен !!!
За целувки не си малка ! но само по устнитеЗа другите работи си малка вече
![]()
междудругото недей да казваш на майка ти всичко което правиш защото по нататък като станеш на 15-16 ще почне постоянно да те разпитва какво правиш , с кой излизаш и т.нсъВет
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
+2Първоначално написано от ilii4o7o
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
xaxax malko glupav vapros ama....Za celuvaki i gushkaniq ne si malka,no vnimavai za drygite neshta shtoto e mnogo smeshno.xax
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
pffff i malko glupav otgovor dadoh..xaxax :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...