.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 174
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Щом питаш - значи си!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Първо,ти миличка,изобщо не си Емо.
    Второ,не си малка за целувки - 13 години са си нормално.Но само целувки ! Недей да взимаш пример от твоите приятелки,които вече са ги отворили на кой знай коя задна седалка,е така,просто за бройката.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст
    HAxahxahHAXH keFIsh mE axhaxhaxhxa
    кЕфИш,КеФиш ахХАХахХхахахАХха

За целувка не си малка, но само за това. Иначе всяка майка би го казала.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не си малка, все пак целувката е сравнително безопасно нещо. Майка ти се филмира, че може да стигнете до секс, затова го е казала.
    И аз така мисля!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

ne si malka za celuvki no z ne6to pove4e si prekaleno malka

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не си малка. И аз съм на 13. Ако ти трябва точен съвет: недей да казваш такива неща на майка си .

Цитирай Първоначално написано от freedom
    Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст
    Стига, че ей ся авторката на темата ше се самоубие

По темата... като гледам с какъв интелект си, мислиш като 7-годишна. "И казах на мама... и тя ми каза.." Иначе има момиченца на твоите години, които са доста по-напред с материала.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Oфф ,Боже мой..просто не споделяй на майка ти щом е толкова консервативна Аз пък на моята и казвам всичко и тя ме разбира...по-добре не й споделяй за сега.
    ПС-НЕ СИ МАЛКА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не си малка бе....!!! Радвай се на живота...Няма нищо лошо да си имаш гадже, но както казаха някои други - за целувки и прегръдки не си, но за други неща определено си.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Не си малка. И аз съм на 13. Ако ти трябва точен съвет: недей да казваш такива неща на майка си .
    Не я слушай. Правилно че си казала на майка си. Тя може да ти каже най- точно дали си малка за това или не. Минала е по този път и се страхува да не стане - днес целуфка, утре ласки, после секс а накрая недай си боже и ти да пишеш тема като твоята връстничка "Анален секс" , или по- лошо "бременна съм!..."

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    Стига, че ей ся авторката на темата ше се самоубие
    оф недейте така ве ше земе верно нещо да си напрай..

колкото до авторката: държиш се найстина като малко дете за това може би си малка.. не определят годините колко си голям а начина на мислене..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Аз на 13 си фванах първото гадже... И даже го целунах веднъж по устата.. След няколко месеца ми беше първтаа целувка с език... Ама кво ти пука на колко години си.. и кво ти казват другите... Щом ти се отдаде възможност, може да целунеш, което и да е било момче... И кой в днешно време казва на майка си какво прави.. Майка ми ако знае някои части от моята тъмна страна, няма да ме пусне да излизам докатоп не навърша 100.. Затова не и казвам такива неща... Само това, което е нужно да знае.. Че имам гадже и го обичам...
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Не я слушай. Правилно че си казала на майка си. Тя може да ти каже най- точно дали си малка за това или не. Минала е по този път и се страхува да не стане - днес целуфка, утре ласки, после секс а накрая недай си боже и ти да пишеш тема като твоята връстничка "Анален секс" , или по- лошо "бременна съм!..."
    М сори ама "връстничката й" не прай секс .

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    М сори ама "връстничката й" не прай секс .
    Не става въпрос за теб бе, в раздел секс има такава тема, момиче на 13 и пита за аналния секс... клизми, нещо което не прилича на едно 13 годишно

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не си малка за целувки,но до там,за другото си млка.Хубаво е че споделяш с майка си и продължаваи да го правиш,защото е мн хубаво когато майка ти е приятелка.Тя е изпитала мн неща на гърба си и иска да те предпази понякакъв начин,е доста пъти е досадно,но тя го мисли за твое добро.С майка ми си споделям мн неща,но не всичко все пак мисля,че трябва да има някаква граница,защото майкати може да е твоя приятелка,но все пак е МАЙКА преди всичко.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Oh boje..vob6te za ni6to ne si izostanala..tova 4e v momenta "modata" e da se ebe6 na 12 i 13 vob6te ne zna4i 4e i ti trqa se vodi6 po akal na "umnite ti" priqtelki.Vob6te p1k moga da ti kaja 4e ako prodaljavat taka ot tqh osven k**** dr nqa stane!To ne e vajno samo da sa e*** i da misli6 za mom4eta Trqa i akal da ima6 v glavata si i nai-vajnoto da go izpolzva6 na mqsto..a ne kat nqkoi sled dajd ka4ulka sa setili..Kakto i da e nedei da sa kompleksira6 zarad tqh.Jivei svoq jivot i samo napred i nagore!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Супер фен
    Хах знам деца който на 12 вече не бяха "деца" ако ме разбирате Не давам добър пример ама само отбелязвам. За целуване не си малка+ това майка си ще си малка за всичко и винаги
    П.П.:Но не мисля че трябва да казваш всичките си преживявания на майка си. Щом е толкова консервативна може да вземе да си притеснява твърде мн

Леле на 13 има циганки-бАби ти питаш дали е лошо че си се целунала с некво момче. Радвай се - имаш майка която те обича и която няма да ти изкорми органите и да ги продаде докато спиш...
    Мълчи уа критйен !!!

За целувки не си малка ! но само по устните За другите работи си малка вече

междудругото недей да казваш на майка ти всичко което правиш защото по нататък като станеш на 15-16 ще почне постоянно да те разпитва какво правиш , с кой излизаш и т.н съВет
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не си малка за целувка.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от ilii4o7o
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    za celuwka i za gadje mislq 4e ne si , za drugi raboti oba4e - si.
    +1
    +2
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

xaxax malko glupav vapros ama....Za celuvaki i gushkaniq ne si malka,no vnimavai za drygite neshta shtoto e mnogo smeshno.xax
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

pffff i malko glupav otgovor dadoh..xaxax :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си