.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 174

Град
    столична...:)))
    темата ти ме разхили.показах я на майка ми.сега може да умре от смях.майка ми де.ти 6те си виновна.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Не си малка. И аз съм на 13. Ако ти трябва точен съвет: недей да казваш такива неща на майка си .
    Не я слушай. Правилно че си казала на майка си. Тя може да ти каже най- точно дали си малка за това или не. Минала е по този път и се страхува да не стане - днес целуфка, утре ласки, после секс а накрая недай си боже и ти да пишеш тема като твоята връстничка "Анален секс" , или по- лошо "бременна съм!..."
    М сори ама "връстничката й" не прай секс .
    Не става въпрос за теб бе, в раздел секс има такава тема, момиче на 13 и пита за аналния секс... клизми, нещо което не прилича на едно 13 годишно

Ааааааа. Бе наистина все пак майка й се е опитала да я предпази, ама е можела поне да й обясни, че целувките са нормално нещо за възрастта й, но да не се стига и до секс

ne si malka,no prosto mi staana mn stranno,4e si kazala na maika si...az nqmah takava smelost na tvoqta vazrast apak za celuvki da ne govorim...ama nedei da razdava6 celuvki na parviq sre6nat
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ne si malka,no prosto mi staana mn stranno,4e si kazala na maika si...az nqmah takava smelost na tvoqta vazrast apak za celuvki da ne govorim...ama nedei da razdava6 celuvki na parviq sre6nat
    E мн ясно,че няма да раздавам на всеки!! Кефи ме това момче,на което съм дала тази целувка.Ама после ако иска да се целуваме с език,нзн какво да правя,защото ме е срам и ме е страх малко.Не съм се целувала никога с език!!!
    ...

Малка и тъпа ?
    Други въпроси ?

Мега фен Аватара на babity
    Ми, че как?! Малка си!!! Никви целувания преди сватбата!!! И не по рано от преди попа да е казал, че може!!!!

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст
    4ovek kefi6 me

>>>> sa po temata >>>
    emi izvinqvai brat mi se zbi v diskoteka i maika mi go pita "ma ti kakvo pravi6 tam v 4 4asa" (brat mi e na 2
    moe li 4ovek da obsyjda takova ne6to s roditel !!!
    никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам

Цитирай Първоначално написано от babity
    Ми, че как?! Малка си!!! Никви целувания преди сватбата!!! И не по рано от преди попа да е казал, че може!!!!

ПЛС по-сериозно деее.
    ...

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    za celuwka i za gadje mislq 4e ne si , za drugi raboti oba4e - si.
    дам

Mоля ви пишете,защото това ще е първата ми целувка с момче и си мисля,че съм малка.Може би не е такааа нзн
    ...

Малка си... спокойно, моля те , не се режи
    Wish I was as invisible as you make me feel

Цитирай Първоначално написано от Lake-of-tears
    ама вие ако продължите да ми се подигравате наистина ще взема да се клъцна,мн ми е трудно в момента.Недейте и вие плс
    ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    ама вие ако продължите да ми се подигравате наистина ще взема да се клъцна,мн ми е трудно в момента.Недейте и вие плс
    И кое по-точно му е трудното?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    И кое по-точно му е трудното?
    Aми във момента живота ми е ужасен.Преди 1 месец ми разбиха жестоко сърцето и се чувствам самотна.Пък и приятелите ми май ме забравиха.Вече съм скарана с майка ми,а и в даскалото всички ме гледат странно и ми е тъпо.Единствено това момче се държи добре с мен!!! Доволен/а ли си сега???
    ...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст
    Ма ти си бил от тея забавните типове.... може ли да кажеш още някоя смешка от тоя тип, че направо паднах от стола като я чух... смешник!!

А до Авторката.... не си малка... някой момичета на твойта в1зраст любов правят... ти се притесняваш от това да се целунеш с момче... е се пак нормално майка ти да не ти дава... иска си момиченцето за нея, знаейки че рано или к1сно то ще тр1гне по гаджета и ще стане зряла жена..

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Не, не си. Майка ти просто е с по-консервативни разбирания или чисто и просто се страхува твърде много за теб.
    Да,и аз мисля така,ама се радвам,4е мойта не е такава и за това си и споделям,като с приятелка.Мойта 1 с език беше на 10,ама за другото още пазя фронта,въпреки 4е съм на 15.Не мисля,4е имат нещо общо,след като са е възпитали добре.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Това ме пръсна =D>

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    За целувки и прегръдки не си малка според мен, то на такава възраст се почва по принцип Но за други неща наистина си малка още

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    E мн ясно,че няма да раздавам на всеки!! Кефи ме това момче,на което съм дала тази целувка.Ама после ако иска да се целуваме с език,нзн какво да правя,защото ме е срам и ме е страх малко.Не съм се целувала никога с език!!!
    Спокойно! Не е толкова страшно... Ама нали знаеш: ДА НЕ ПРАЙТЕ НИЩО ПОЙЧЕ ОТ ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ!

Град
    (: Русе :)
    Не си малка, ама какво очакваш да ти каже майка ти "Давай дъще тръгвай по мъже ..." Пфф мисли бе момиче аз познавам такива на твоята възраст дет са се прое*али ти за целувки ми приказваш ....
    So free

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Aми във момента живота ми е ужасен.Преди 1 месец ми разбиха жестоко сърцето и се чувствам самотна.Пък и приятелите ми май ме забравиха.Вече съм скарана с майка ми,а и в даскалото всички ме гледат странно и ми е тъпо.Единствено това момче се държи добре с мен!!!

Доволен/а ли си сега???
    Т'ва ме разби... Изобщо можеш ли да чететеш?

Иначе..ех ех.. как се привъзнасяш... ако търсиш състрадание си в голяма грешка.
    На мизерните 13 годинки много си видяла ти от живота, че да говориш, че е ужасен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Не, не си. Майка ти просто е с по-консервативни разбирания или чисто и просто се страхува твърде много за теб.
    +1

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом задаваш такива въпроси значи си.
    Айде за целуфките няма нищо лошо, но за други работи...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Бе момиче мн си зле! !Въобще не си малка даже вече ти е време!!!А майка те малко по старомодна!!!Добре че няам такава майка,че щях да я удуша!!!
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си