- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка ли съм?
темата ти ме разхили.показах я на майка ми.сега може да умре от смях.майка ми де.ти 6те си виновна.
Без лични и безлични съобщения, моля.
Първоначално написано от sentient_
Ааааааа. Бе наистина все пак майка й се е опитала да я предпази, ама е можела поне да й обясни, че целувките са нормално нещо за възрастта й, но да не се стига и до секс![]()
ne si malka,no prosto mi staana mn stranno,4e si kazala na maika si...az nqmah takava smelost na tvoqta vazrast apak za celuvki da ne govorim...ama nedei da razdava6 celuvki na parviq sre6nat![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
E мн ясно,че няма да раздавам на всеки!!Първоначално написано от sexy_momi4e
![]()
Кефи ме това момче,на което съм дала тази целувка.Ама после ако иска да се целуваме с език,нзн какво да правя,защото ме е срам и ме е страх малко.Не съм се целувала никога с език!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Малка и тъпа ?
Други въпроси ?
Ми, че как?! Малка си!!! Никви целувания преди сватбата!!! И не по рано от преди попа да е казал, че може!!!!![]()
![]()
![]()
4ovek kefi6 meПървоначално написано от Tazadar
>>>> sa po temata >>>
emi izvinqvai brat mi se zbi v diskoteka i maika mi go pita "ma ti kakvo pravi6 tam v 4 4asa" (brat mi e na 2
moe li 4ovek da obsyjda takova ne6to s roditel !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
ПЛС по-сериозно деее.![]()
![]()
![]()
...
Mоля ви пишете,защото това ще е първата ми целувка с момче и си мисля,че съм малка.Може би не е такааа нзн![]()
![]()
![]()
...
Малка си... спокойно, моля те , не се режи![]()
Wish I was as invisible as you make me feel
ама вие ако продължите да ми се подигравате наистина ще взема да се клъцна,мн ми е трудно в момента.Недейте и вие плсПървоначално написано от Lake-of-tears
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
И кое по-точно му е трудното?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Aми във момента живота ми е ужасен.Преди 1 месец ми разбиха жестоко сърцето и се чувствам самотна.Пък и приятелите ми май ме забравиха.Вече съм скарана с майка ми,а и в даскалото всички ме гледат странно и ми е тъпо.Единствено това момче се държи добре с мен!!!Първоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доволен/а ли си сега???
![]()
![]()
...
Ма ти си бил от тея забавните типове.... може ли да кажеш още някоя смешка от тоя тип, че направо паднах от стола като я чух... смешник!!Първоначално написано от Tazadar
А до Авторката.... не си малка... някой момичета на твойта в1зраст любов правят... ти се притесняваш от това да се целунеш с момче... е се пак нормално майка ти да не ти дава... иска си момиченцето за нея, знаейки че рано или к1сно то ще тр1гне по гаджета и ще стане зряла жена..
Да,и аз мисля така,ама се радвам,4е мойта не е такава и за това си и споделям,като с приятелка.Мойта 1 с език беше на 10,ама за другото още пазя фронта,въпреки 4е съм на 15.Не мисля,4е имат нещо общо,след като са е възпитали добре.Първоначално написано от My_Dear
За целувки и прегръдки не си малка според мен, то на такава възраст се почва по принципНо за други неща наистина си малка още
![]()
Спокойно! Не е толкова страшно... Ама нали знаеш: ДА НЕ ПРАЙТЕ НИЩО ПОЙЧЕ ОТ ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ!Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Не си малка, ама какво очакваш да ти каже майка ти "Давай дъще тръгвай по мъже ..." Пфф мисли бе момиче аз познавам такива на твоята възраст дет са се прое*али ти за целувки ми приказваш ....
So free
Т'ва ме разби...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Изобщо можеш ли да чететеш?
Иначе..ех ех.. как се привъзнасяш... ако търсиш състрадание си в голяма грешка.
На мизерните 13 годинки много си видяла ти от живота, че да говориш, че е ужасен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
+1Първоначално написано от My_Dear
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Щом задаваш такива въпроси значи си.
Айде за целуфките няма нищо лошо, но за други работи...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Бе момиче мн си зле!![]()
!Въобще не си малка даже вече ти е време!!!А майка те малко по старомодна!!!Добре че няам такава майка,че щях да я удуша!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`