- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка ли съм?
Видяла съм достатъчно и не ти пожелавам и ти да го виждаш!!!Първоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
...
Аз съм на 13 имам си сериозно гадже от близо година и много си го обичкам,а майка ми си го приема нормално нямам грижи с нея![]()
И какво си видяла ?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Ми И Аз сЪм На 13 и нЕ СъМ Се цЕлУвАлА Но мИсЛя чЕ НА вСиЧкО Си мУ иДвА ВрЕмЕтО. нЕ Се пРиТеСнЯвАй, и гЛеДаЙ СеБе Си не ДрУгИТе. Не миСлЯ Че сИ нАзад С МАтЕрИаЛа!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Е, по-добре да питаш "малка ли съм да се целувам" отколкото "бременна ли съм".
Не си малка..то възрастта не е важна,а моментаПо-добре е да питаш мама дали си малка за целувки,отколкото дали си малка за нещо друго.
![]()
Walk go home boy...
На днешно време твои връснички чакат деца![]()
Имам една приятелка (приятелка-не,но позната)която е на 14 а е в 3-4 месец!Аз като разбрах ме потресе братче,ама кво се учудвам?На днешно време всичко може да се очаква!
![]()
ne...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
za sex si malka..ama za celuvka ne..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ei BOYNCE ot kade izvadi taq pi4arska snimka naprao me razbi!!!
Mиси на вс.Сега четох някои неща за целувката и вече мисля,че не е страшно.Аз ако си отворя устата да го чакам ли да си пъхне езика в моята уста или аз да действам първа?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Ами... последна година си малка...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Нещо такова...
Абе сега вече спокойно можеш да започваш, не се притеснявай.![]()
НЕ НА АНАЛНИЯ СЕКС САС БАСКЕТБОЛИСТИ И ПОСТ ОРГИИ С МАЙКА СЛЕД ТОВАПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
Да еба мама ви депресанска, земете живейте кат хората или се самоубийте ве, бах мама ви педераска.
ps.
Божее... Защо има толкова ограничени хора на този свят ?!Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
Абе момиче ти наистина си доста изостанала с материяла....не се учудвай,че с такъв умствен багаж до сега не си имала приятел
![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Уаа, явно доста споделяш с майка си. Nice...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Aм мн момчета са ме харесвали,просто аз не съм искала!!!!!!!!!Първоначално написано от talisman4e_
![]()
![]()
![]()
.И не се бях влюбвала до сега!!!!
![]()
![]()
...
Защо не си някъде да си режеш вените? Имо си, следователно няма да имаш щастие в живота.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Щом питаш,значи си малка.Като ти гледам постовете си бая малка![]()
Добре е че споделяш на мама!Ама аз не бих го направила просто,защото не е нейна работа!Но все пак е добре да я послушаш де,за да не станеш като ония дет правят свирки на 13 хах!Иначе за целувки не мисля,че си малка,но от само целувка се стига и по-далече!Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()