- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка ли съм?
а що трябва да казваш всичко на майка ти!? всеки път като ходиш до тоалетна, като ядеш, като направиш едно движение - съобщаваш ли й го? ебаси...научи се на малко самостоятелност
според мене не си малка да се целуваш, ама прави си квото искаш
в момента изобщо не съм в настроение да се обяснявам![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
За майка ти и на 20 ще си малка.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
xaxa ne ! opredeleno ne si malka nito za gadje nito za celuvka s ezikas o6te nqmam nav1r6eni 13.. imala sam mn gadjeta (e ne 4ak tolkova mn..) no ne mislq 4e sam malka specialno za tova.. za drygi ne6ta sv1rzani sas mom4etata - da
![]()
ufff izob6to ne si malka ako ne sega to koga we? kato stane6 na 60-70 li???
хах на 70 е добре![]()
Първоначално написано от everything_ends
![]()
![]()
...
ZA DA SE CELUVA6 MISLQ 4E NE SI MALKA.!!!NO SAMO DA SE CELUVA6!!!![]()
Първоначално написано от Tazadar
> Е, да де, и на вас рапърите също.
> Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
много ясно че не си малка .. кво говориш ти .. аз още в детската съм се цункала с езиче .. :Д
Спокойно не си малка .. просту явно майка ти е по-консервативна))
just a kid۵
Първоначално написано от Tazadar
ne mi kazvai 4e i ne si si rqzala venite pone vednaj [-o<
i moqta maika na 13 me misle6e za malka za lubov,no 6te vidi6 4e sled godina,dve ne6tata korenno 6te se promenqt-imam v predvid mnenieto i za lubovta
Не си малка разбира се...И аз имах такива проблеми преди 2-3 години с родителите мино с течение на времето всичко се промени. \
/
Надявам се да си промени мнението. [-o< [-o<
...
Малка си да, макар че бих те праснал.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Божеееее.....тоя проблем ми е до болка познат
![]()
...аз съм по4ти на 14...
...и преди,когато казвах на мама,4е имам гадже(са си нямам
) и тя все ми казваше,4е съм още малка и трябва да мисля само за у4ене...за тва,ве4е не и казвам когато си имам...просто ме тормози допълнително...
![]()
Не си малка за гадже и целувки...!Майка ти е по-строгичка и затова е всичко...Споко,харесвай си момчето !
bahti bebeto deto si-huu spodelqi si s maika si ama....imai granici we i ko "malka li sym"-drazne6to e NA 13 SI WE![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
защо ми си струва,че авторката нз какво говори![]()
уж й било разбивано сърцето,пък до сега я харесвали,а тя не искала и не се била влюбвала
не м се връзва
по тематамойта майка ако ме види с момче няма да й стане много хубаво ама тва е мя живот ве
![]()
![]()
напълно съм съгласна с това !Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Добре де .. След като мислиш, че не си малка, защо си казала на майка си?! .. Това е хубаво.. но не е нужно да й казваш всичко ..![]()
По темата .. ами не си малка, спокойно![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Само да попитам-от кф зор каза на майка си???
Да, бебе си щом така споделяш всичко.
Следващия път карай по-полека и мове и да не казваш точно на майка си.На някоя приятелка по-добре![]()