.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 174

Re: Малка ли съм?

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
    П.С.На 13 съм

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ne, mila! Ulovi miga i givei za miga
    Testis unus,testis nullus...

Няма нищо лошо да споделиш.Но явно твоите родители са по консервативни и се опитват да те предпазят.Почти на 15 съм,но разбирам какво им се върти в главите.Това не е,за да ти направят "живота черен" или нещо такова,а защото искат най доброто и се притесняват за теб.Радвай се,че имаш родители,на които да им пука,защото много от нас не са така.
    А по темата за целувката:Не,не си малко,добре си си за целувка,но само до там.Не прави грешката на приятелките си,а именно да правиш секс на тази възраст.Честно казано,ТЪПО Е,а и е безсмислено.С кой ще го направиш?С някое момче на 13,което си няма и представа какво прави?Или с някой,който е на 17 и иска само да се възползва и да те остави след това?Изчакай,не бързай.За всичко си има момент.
    Иначе,изживей целувката.Хубаво е.

Град
    shumen
    xax az se 4ydq ve4e ot tolkova mn smeh ima li na de...

btw naistina malko istoriikite ti ne se vrazvat sas razbitite sarca i deka ne si se vlubvala... kakto i da e...

mn si mi zabavna s tva 'malka li sam' - samo po comentarite ti si li4i 4e po akal se ravnqva6 na nekva 7-8 godi6na... po prostata pri4ina 4e si misli6 4e si vidqla mn ot jivota 6toto v daskalo priqtelite ti te gledali nakrivo i si nemala gajeta i si misli6 ve4e: ole kolko mi e tejak jivota.... tctctc epa na godini ne si malka za celyvki ama na akal si dale4eeeee.... ti izob6to vidq li se kvo prikaa6 v onq koment - kak da si go bila celynela toi li da si bil pahnel ezika... - naprayyyyy 4esny ot stola padnah da se hilq... deka ti kaza sladkish_14 : darji6 se kato 10 godi6na 4e i beter...

Абе я стига не си малка просто повечето майки карт дъщерите си така дамилсят ама тва е пълна глупост .....

fsdfsd

повечето ти приятелки вече се проебали.. това да не е състезание ти мислиш като дете!

Град
    в мечтите ти
    Самия факт,че питаш нас дали си пораснала, за да се целуваш, показва, че си малка
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

На години си малка, няма спор, но за целувки никога не е рано..Аз ако бях казала на майка ми такова нещо, нямаше да ми каже,че съм малка, а щеше да ме хване и да ме научи да се целувам с език. малка си, скъпа, ама си се мляскай, натискай се, много е хубаво

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    xax az se 4ydq ve4e ot tolkova mn smeh ima li na de...

btw naistina malko istoriikite ti ne se vrazvat sas razbitite sarca i deka ne si se vlubvala... kakto i da e...

mn si mi zabavna s tva 'malka li sam' - samo po comentarite ti si li4i 4e po akal se ravnqva6 na nekva 7-8 godi6na... po prostata pri4ina 4e si misli6 4e si vidqla mn ot jivota 6toto v daskalo priqtelite ti te gledali nakrivo i si nemala gajeta i si misli6 ve4e: ole kolko mi e tejak jivota.... tctctc epa na godini ne si malka za celyvki ama na akal si dale4eeeee.... ti izob6to vidq li se kvo prikaa6 v onq koment - kak da si go bila celynela toi li da si bil pahnel ezika... - naprayyyyy 4esny ot stola padnah da se hilq... deka ti kaza sladkish_14 : darji6 se kato 10 godi6na 4e i beter...

=D> подкрепям напълно А щом се отнася до тва за каква те имат и аз кат бях малка и мен ме имаха за някакъв сноб ама съм се постарала и вече мнението на всички е съвсем друго хаха, а като казваш на майка си за всяко нещо сама си помисли ти за каква се имаш: за малка или за голяма?

Град
    The endless river
    Ела да се поцелуваме и ще посрастеш :P
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

ne si malka, na 13 s purvata se la6kahme kato razgoneni zai4enceta-bai4enceta, ti mi govori6 za celuvka s ezik dali si malka...

Град
    sofiq
    dale4e dale4e dale4e ot malka ....
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    sofiq
    dale4e dale4e dale4e ot malka ....
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от galina_3
    bahti bebeto deto si-huu spodelqi si s maika si ama....imai granici we i ko "malka li sym"-drazne6to e NA 13 SI WE
    каката на форума!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Всяка майка иска да предпази детето си от мн неща.Тя те обича и не е се иска да пораснеш и да започнаш с момчета да излизаш и т.н.Ти не госини не си малка за целувки но за нея ще си останеш нейното малко момиченце
    ---------------------------------------------------------------------
    i az sum na su6toto mnenie

Град
    Shumen
    Na tvoqta v1zrast nqkoi momi4eta i dr ne6ta pravqt .........ama tova si e dr komentar ve4e Ne si malka
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    ПрИ Теб
    Ami na tazi vazrast ne si malka za celuvka i pregradka.A tva 4e maika ti ti govori ti za neq vinagi 6e si dete.Taka 4e ti si precenqva6 kvo da prai6!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    ПрИ Теб
    Ami na tazi vazrast ne si malka za celuvka i pregradka.A tva 4e maika ti ti govori ti za neq vinagi 6e si dete.Taka 4e ti si precenqva6 kvo da prai6!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Апф.. На твойта възраст си бях хванала едно страхотно гадже!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Как ше си малка бе На вас емотата вече ви е време за самоубийство на тая възраст

Ти тъпа ли си?!?Замисли се,казваш на майка си че си се целувала и после питаш"малка ли съм"

spored men hi4 ne si malka i ne trea da ostaq6 maika ti da ti se mesi
    JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Не, не си. Майка ти просто е с по-консервативни разбирания или чисто и просто се страхува твърде много за теб.

Ne ne si malka po4ti vsi4ki maiki sa takiva ne se vprqgai tolkova

awe ti ne si malka ama prekaleno mn sa pritesnqva6 spox...6ti doide vremeto a i 6tom maika ti e takava po dobre ne govori za takiva ne6ta v momenta s neq... apak otnostno tva 4e sa pritesnqva6 mn i nz kak trqbva da stane...da ne ti puka e, otpuska6 sa i to samo 6e si doide :P :P :P

za celuvki-ne si malka =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си