- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малка ли съм?
+1Първоначално написано от ZaHaRcHe
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
I as mislex che sym "razlichna" na fona na priqtelkite si kogato bqx na 12, zashtoto wsichkite weche se bqxa celywali ii mnogo iskax da ysetq kakwo e. Wse pak predi 1 mesec beshe pyrwata mi celywka .. "pyrwata i na-dobrata" momcheto beshe mnogo opitno i se celywashe bojestweno ( ne e zashtoty mi e bilo za 1 pyt?!) Iskam go do men, no xodi s nqkwa typa kyrwa ?!(pyytka)?![/img][/b]
awe ti da ne si mi blizna4ka az sa6ty treniram basket a ti ot kade si i az treniram s mom4eta i si xaresax edno i sa6ty sam na 13 i maikami se mi vika 4e sam o6te malka da se celyvam i 4e neinata celyvka bila v 10 klas![]()
![]()
ama az ve4e sam se celyvala
![]()
![]()
:P da ne 4akam razve6enie
![]()
![]()
sveta e edin cenete go !!! http://www.impulse.bg/sladyr4eto/#comments tova sam az
ТЕМАТА Е СТАРА!!!
П.С. :Къде са модераторите???
+1Първоначално написано от S1L3nCe
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ще се съглася с теб!Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Be ne si malka adi ko sa vprqga6 tyka za edna celuvka...
razbirase,4e ne si malka....no prosto za maika si vinagi 6te si ostane6 neinoto(malko) momi4encedavai 6tom ti haresva mom4eto pravi kakvoto ti kaa syrceto ti... a za maika tiii nqq problemi tfa 6e premine
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Според всеки родите и на 20 ще си малка.Така че да не ти дреме.
Хубаво е да споделяш на майка си, но понякога не пресичай границата, защото после няма да можеш да спиш през ноща от дълги лекции по морал и тем подобни.Някой родители са много консервативни и в случая сигурно майка ти спада към тях (моите са нещо по средата)... Мисля, че за целувки не си малка, но гледай да са САМО целувки.Пък и не взимай пример от приятелките ти... щом на тези години са стигнали до там... не си представям каква гледка ще са на по 18-20... Гледай си ученето, здравето...и с тия изкушения внимавай, защото стават бели понякога.Не се притеснявай да целунеш момчето, което харесваш - няма нищо лошо или грешно и т.н... Все пак винаги има първи път и винаги е неловко... просто се отпусни.
Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !
+1Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
Първоначално написано от Tazadar
Емото, спри да пускаш малумни теми.
Животът е адът описан в Библията!
Не си малка за гушкане, целуване и гадженце... просто майка ти не е очаквала и затова е реагирала така. Все пак малката и дъщеричка пораства, а тя не е готова.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от ^dishdogz^
![]()
![]()
![]()
![]()
ebati maikite imate s izvinenie!![]()
Първоначално написано от Riot
що ни караш да хабиме калории като натискаме копчетата за да пишеме глупости дето са питани още 200000000000000 пъти.
abe kakvo te interesuva kakvo mislqt drugite ako ti si misli6 4e si gotova da se celuva6 ili tam kvoto iska6 da pravi6 6te go pravi6 :P
da taka e kfoto iska6 tfa si pravaiПървоначално написано от no_name_girl
no na taq vuzrast se zadovoli samo s celyvkite
(tfa e moqt savet)
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Малка си, разбира се. Не ги слушай другите като ти казват да не споделяш с майка ти. Ако не на майка й, на кого да каже? На 12 годишните й приятелки, които правят секс ли? Аз като се сетя какво детенце съм била на 13... Колкото до целувките, няма нищо лошо в тях... можеш да седнеш и да си поговориш с майка ти... според мен няма да те върже у вас и да ти заключи устата. Гледай да не следваш примера на приятелките ти, защото тогава вече ще стане лошо. Спомням си, че и аз бях на 13 като се целунах за пръв път и казах на майка ми... тя също се филмира, но в крайна сметка нищо не ми е забранила...
mi vij vseki si ima razli4ni razbiraniq.. po-vuzrastnite ni smqtat za o6te mnogo malki 4e da pravim takiva ne6ta.. no q pitai maikati koga se e celuvala za pruv put da vidim tq kakvo 6te ti otg... se pak ne mislq 4e tq moje da ti kontrolira jivota dokrai .. za tezi ne6ta vse si mislq 4e 4ovek sam trqbva da re6ava se pak sumnqvam se na maikati su6to da sa i kazvali dali e golqma ili ne to4no za takiva ne6ta...
мама тва каза мама онова каза.. не мислиш ли че дойде времето да си вземеш живота в твои ръце а не да чакаш винаги мама да казва кое е добро за теб и кое не е..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Амиии не не си малка...Даже вече си стараНа тея години вече трябва да правиш свирки беее, момиче
Бъзикам се- наистина не си малка за целувки, ама спри дотам...А на майка си...не знам какво да и кажеш, щото и аз имам подобни проблеми с мойта и не се справям особено успешно
![]()
Странно звучи, особено казано от човек с ник "памперс"Първоначално написано от pampers
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="EmO_KiD_;("]Aми до преди 1,2 часа бях на баскет с момчетата и един от тях мн ми харесва (Д.)Тои ми каза,че ще ме изпрати,за да не съм сама и после започнахме да си говориме и за чао аз го гушнах и се целунахме(без език!!).Като се прибрах казах на мама и тя каза,че не трябва да се целувам с момчета,било ми рано,ама аз още не съм се целувала с момче с език и когато и обясних тя каза няма проблем,ама все още ме мисли за бебе.Малка ли съм според вас??
П.С.На 13 съм![]()
![]()
![]()
това само баба ми от село мое да го каже
![]()
.. днешната младеж сме по- развити
![]()