- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гуменки!Хелп?
Бе значи скоро си купих едни гуменки,които са сравнително яки.Казвам сравнително.щото имат един недостатък..по-скоро ПРЕдостатък - имат мнооо високи подметки (напрао платформи) ,предполагам се сещате как изглеждат.та въпроса ми е ..може ли да се отреже малко от подметката че да станат по ниски??!![]()
Тъм ми е въпроса ама..кво да направя xD
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
я си ги представи с отрязана подметка без никакъф релеф отдолу... неее по добре недей
Raise your fist!
глупости!Първоначално написано от fuckface
ако искаш да ти смардат краката кат на пор вземи от 10 лева и ако искаш да се скъсат ан 3-яден!
има мн яки и различни гуменки не режи тези......
Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ако ще и 50 лева гуменки да си зема пак ще ми смътрдат краката на пор![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
Хахаххахахха, а ти от къде знаеш, че краката на пор миришат???![]()
![]()
![]()
Маратонките миришат на пор понеже са пълни с дунапрен и като се изпотят краката той попива всичко и след това смърди, докато с гуменките не е така.По темата - гуменките ми струват точно 6 лв. и вече половин година не са се скъсали, нито са се вмирисали, а относно тея платформестите .. не съм виждал такива, но според мен не ги режи![]()
Ъ...ако гуменките са 120 кинта гаранция ли е, че няма да се скъсат на 3я ден?!Първоначално написано от ~egoistiC
Обувката е обувка, независимо от цената!Моите маратонки са 10 кинта и ги нося вече почти 2 години тъй че...
(пор, не се смей!краката ти миришът...чак във форума се усеща!)
Абе и аз искам гуменки за най-мн 30лв ама нз откъде да си зема..искам такива дето не са до глезена ами са по-ниски..Ама освен от мат стар нз къде другаде има пък и тея от мат стар като ги гледах не ми харесаха особено а тука в квартала гледам има едни такива под глезена розови с черни черепчета ли са ддз и искам некфи е такива..кажете некой магазин освен мат стар и конверс...![]()
![]()
![]()
ХахаХХахХАхХ Галоши на висока подметка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Е,за какво си ги взе,като не ти харесват?
Не ги режи,ще стане прекалено грозно и неудобно.
Имам Мат Стар и са перфектните гуменки :P
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Питай някой обущар, ве! Предполагам малко тийнейджъри имат знанията на такъв..![]()
респект към mat starПървоначално написано от NH3
имам чифт
![]()
ATAKABG дори мат стар са по добре от обувките на ФП![]()