- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възрастова разлика
ама как само го сметна.... 14-13=9Първоначално написано от ZaHaRcHe
![]()
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
ami s 9 godini.az bqh na 14 toi na 23 i bqhme zaedno 2 godini i tazi godina az go ostavih...pri4ini kolkoto si iskate
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
e tq iska6e da kaje 4e e na 14 a priqtelq i e na 223 ne an 13 i stava 9 godini razlika,oburkalo se momi4eto sly4va sa sqПървоначално написано от Прах
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ем тя беше на 19 аз на 16... без повече срещи за 1 нощ!![]()
wtf
Точно днес правя 16А мойто слънце е на 21...и както казаха в един от по-предните постове...той няма много пари
хахах....та връзката е от любов
![]()
Хехехехе приятеля и на 223Първоначално написано от MaRiNkA_16
ти малко се пообърка мацка...Знам човешко е...ама ми е доста смешно
Респект
![]()
ПСon`t be mad at me and at my joke
![]()
Първоначално написано от Blue_Devil{F}
та...каква ви е разликата? нашата е 12 години...
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
6 години ни е разликата с приятеля ми, и това е най-голямата ми разлика.
2 години по-голям
ллллллллллллл
15 години, явно е семейна черта и родителите ми са така.
Има много различни неща и противоречия за и против, но
най-точното определени за връзка с толкова по-голям човек, е че
те кара да се чувстваш повече жена.
определено,един толкова голям мъж може да те накара да се почустваш най желаната...знае какво иска..и е много опитен \Първоначално написано от mravkata_z
/
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
5![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Тя беше с 14 години по-голяма от мен.Първоначално написано от UnderMySkin
na6eta razlika e d0sta g0lqma, n0 zasega t0va ne ni pre4i..az sum na 22, a t0i e na 35 g0dini!!!
Не мъжът трябва да те кара да се чувстваш жена, а зрелостта ти. А зрелият човек има доста по-различни ценности.Първоначално написано от mravkata_z
Възможно ли е да бъде по-красиво?
s 2 az sam na 16
еми аз съм на 16 той - 18![]()
Да, бе сякаш като гаджето ми е мой набор, то той не показва желание към мен. Аз се чувствам обичана, уважавана, ценена, обгрижвана, женствена, сексапилна и безкрайно желана в неговата компания. Той няма друг опит с жените и по-добре. Не ме сравнява с никоя. За него съм първата и единствената!Първоначално написано от ReFlEcTiOn
Разликата ни с моя приятел е 6 години. Аз съм на 22, а той на 28.
3 години
Глупавото е, че те се мислят за много зрели и че знаят какво искат. А аз лично познавам много малко момичета, които знаят какво искат.Първоначално написано от krem4et0
Възможно ли е да бъде по-красиво?