- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възрастова разлика
Със сегашния разликата ни е почти 7 години!
И аз на 16 не знаех какво искам. То си е от възрастта просто. На 15-16 си дете и е нормално да не разсъждаваш зряло, до нямаш изградени ценности и мироглед. Ама зрелият човек до мен не ме прави зряла. Даже, напротив. Ако той е на 40 и ми казва малката, аз винаги ще се чувствам нищожна и подценена в неговата компания. Искам мъж, който ме цени и уважава, който н се бои да каже, че аз съм по-умната от него и не ми мърмори като искам той да си взема бащинство, ако 1 ден изкарва п-малко пари от менеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Но ти на 16 не си се чукала с най-малко 5 години по-големи мъже от себе си, въобразявайки си, че си зряла![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бях влюбена в 1 съченик и не смеех да му кажа нищо. Добре, че станах на 17 и разбрах, че съм с прехласвала по красотата му само и единствено![]()
Аз също се кефех на дин съученик...радвам се обаче, че той се оказа що-годе свестен и не се възползва...че бях доста малоумна тогава...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Абе, годините нямат значение бе... е, стига да не говорим за некви деца на по 11-12.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не е баш така. Не е нормално просто момиче на 15 да спи с 35-40 годшен. Та тя може да му е щерка. Не е нормално.
П.С.Хубава песен си си избрал за подпис. Много ми харесва текста!
Aham, naistina ne e normalno. Az zatova napravih temata i daje mn se iznenadah ot komentari ot sorta "15 godini e normalnata razlika spored men.." xaxa ili puk "az sym rekordiorka tuk ( za kakva li cifra stava vypros?!) " .. Pravete Lubov, a ne voina i si opi4aite alyka ..Първоначално написано от krem4et0
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
със сегашния ми приятел 6 години.аз на 16 той на 22![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
9 години!
Но принципно гледам да е само с обиграни.
По-малко от 4 години много рядко се случва!
О, така ли? И как го изчисли, а? Хайде стига вече глупости, граница няма, всеки е различен! Като ти дойде до главата, тогава ще го разбереш!Първоначално написано от sexapilniq_
По темата-на 14 съм-със почти 7 години по-голям.
П.П.: НЕ правя любов с него, НЕ мисля че когато си с по-възрастен това те прави "жена", не знам дали съм на ясно какво точно искам, но за момента искам Него, мисля че в това няма нищо лошо, дано поня някой да ме разбере тук..преди да ме напсувате..
4години, с батковци е по яко
Opredeleno izkazvaneto 4e do 2-3 godini e normalno posle bilo "kurvensko" e qko tupo,taka 4e sexapilnq li si kuf si.. u levo!
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Не можеше ли това нещо да го кажеш по принцип? Или трябваше непременно да изтъкваш, че ствава въпрос за твоя мъж??? Забравих, извинявай, навик ти е...Първоначално написано от krem4et0
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Можех, но казано от личната позиция е по-достоверно. Казвала съм хиляди пъти-не си длъжен да четеш, написаното от мен или от който и да е друг потребител.