.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    плД рулЗззззЗзз

Какво да му кажа?

Имам въпроц, казах на едно мом4е 4е го оби4ам и наистина е така харесвам абсолютно си4ко в него! И като му го казах той ме попита защо го оби4ам...какво да му отговора, не искам да изброявам вси4ко искам да ми дадете някакъф як отговор, такъв 4е той да го запомни и да ми повярва, да е интересен

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Ам ако наистина го обичаше не мислиш ли, че сама щеше да знаеш какво да му отговориш, а не да питаш нас .. Иначе можеш да му кажеш, че те прави щастлива .. Че е най-хубавото нещо което ти се е случвало .. Че е всичко за теб .. Когато един човек обича истински знае как да отговаря на такива въпроси
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Еми кажи му 'Заради начина по-който ме гледаш, заради начина по който се държиш с мен и най вече заради теб самия.' Би било много хубаво признание спред мен.

До там ли я докарахте?
    - Обичам те!
    - Защо?
    - Не знам. Чакай да се консултирам с другите...

Осъзнаваш ли колко е глупаво т'ва, дето го питаш?

П.П. Той като те пита защо го обичаш ти какво му отговори все пак?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Inside the temple
    Аз не знам защо обичам. Не мога да дам конкретна причина "Обичам те защото си такъв, такъв, такъв и такъв." Та нали ако един ден престанеш да си, аз пак ще те обичам! Не знам защо обичам. И в това е силата на моята любов.

...макар че малко хора възприемат тази позиция...
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Аз не знам защо обичам. Не мога да дам конкретна причина "Обичам те защото си такъв, такъв, такъв и такъв." Та нали ако един ден престанеш да си, аз пак ще те обичам! Не знам защо обичам. И в това е силата на моята любов.

Напълно подкрепям!

Момиче съм!!!

Ами,измисли нещо по-романтично!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear

Напълно подкрепям!
    И аз

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    До там ли я докарахте?
    - Обичам те!
    - Защо?
    - Не знам. Чакай да се консултирам с другите...

Осъзнаваш ли колко е глупаво т'ва, дето го питаш?

П.П. Той като те пита защо го обичаш ти какво му отговори все пак?

абе ти ако го обичаш истински щеше да знаеш какво да кажеш

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    казваш му писах в един форум и те неможаха да ми кажат що те обичам начи няма отговор на въпроса
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Guest
    ами ... например защото е по различен от вскички останали, защото се държи естествено, защото в неговата компания се чувстваш добре ... щастлива си с него .... и мн мн мн др такива ... който сама би измислила ако го обичаше наистина

tfa mislq 4e vaob6te nqma smisal da ti se dava otgovor na toz vapros ako ISTINSKI go obichashe na san da te butnat shteshe da izredish prichinite ( v ukvalenb smisal na san)

Цитирай Първоначално написано от S1L3nCe
    Ам ако наистина го обичаше не мислиш ли, че сама щеше да знаеш какво да му отговориш, а не да питаш нас .. Иначе можеш да му кажеш, че те прави щастлива .. Че е най-хубавото нещо което ти се е случвало .. Че е всичко за теб .. Когато един човек обича истински знае как да отговаря на такива въпроси
    + 1

Да и ние от къде да знаем какъв човек е, че да ти кажем ти какво би могла да харесваш в него? Не е толкова трудно да обобщиш нещата, които харесваш в него.
    Ебати утре ще поискаш някой да ражда вместо тебе...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Svobodno moje6 da mu kaje6 4e VONI !!! =D>

Град
    София
    Уж го обичаш, пък не знаеш какво обичаш в него... Излиза като мойто гадже като го попитах кво обича в мен... И единственото, което успя да изтърси е: "Това, че обичаш овце..." На него му беше смешно... Ама на мене... Както и да е...
    Кажи му кои части от характра йму обичаш най-много... Кои качества... Това, че е разговорлив или затворен... Някои спецжифични само за него качества... неща, които прави...
    Успех...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си