- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не зависеше от мен,а тя се разсърди
Здравейте.Искам да споделя с вас един своий проблем.Така,значи утре вечер-събота трябваше да преспя в една приятелка-това беше компромисен вариант,защото иначе трябваше да отида с родителите си на село и едва ги навих.Но днес доста сгафих пред тях,защото избягахме целия клас от последия блок.Говорих с майка си първо и я помолих да не казва пред баща ми за случилото се.А то какво стана тя взе,че ми се нервира за нещо и се изпусна пред него......ужаст...забраниха ми да отида във въпросната приятелка...както и да е преживях го накак си,но в край на сметка човек,се учи от грешките си...каквото станало,станало,няма връщане назад.Та след това,аз и звъня на приятелката да и се извиня за това,че така се получава и,че не ми позволяват да отида....а тя от своя страна се нацупи и ми затвори телефона.Стана ми обидно от отношението и спрямо мен,пълна липса на неуважение...
П.С-въпросното момиче е от моя клас,тоест итя се чупи,но не каза на техните...за разлика от мен...Знам,че постъпих несериозно спрямо нея,като прецаках заплануваната дискотека и преписване,а и наще сега с тях ще ме взимат на село...
Малко да хаотични мислите ми,обаче същевременно ми е и много обидно.Е чакам вашето мнение по въпроса...тоест какво бихте направили вие и как бихте се почувствали ако сте на мое място или пък на товва на приятелката ми![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone