- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скално катерене
От Варна и от много време се ми се иска да се запиша на нещо такова.Преди време мярнах някаква листовка с повече информация и телефони,но от тогава мина доста време.Искам да попитам,някой ходи ли ,ходил ли е или възнамерява и ако някой знае нещо повече непременно да пише,много ще ми помогне.![]()
zvu4i qko.... moje bi trqq da se raztyrsi6 v googlehttp://climbing.gramophon.com/
Туй скалното катерене е гадна работа. И естадрилите са супер най-ужасното нещо на земята! Сруго си е в пещерата на хладничко и спокойничко![]()
ti pe6ternek li si pada6?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
такова нямаше ли в Черно море?![]()
уф, имам един приятел, дето ме караше да ходим... ще го питам и ще се опитам да науча повече по въпроса![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аха мерси за информацията
sladka_niki, завършил съм такъв курс преди 2 години и половина. Сега ходя за удоволствие. Днес също ходят мои приятели, но мен ме домързя. А ходенето си заслужава, копаят пещерни мечки и е яко.
ei tva e xiper qko 6toto az mn se kefq da xodq po pe6teri daje sym si obe6tala 4e za sledva6tiq si rojden den 6te si samopodarq pylniq prexod na Qgodinskata pe6teraПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
\
/
![]()
Аз в благоородени пещери не влизам (или поне не в работно време)![]()
Хората са казали "Там където токче достига - не е пещера"
xaxax tova e naistina mn umno no vse pak az sym samo liubitel taka da se kaje pyk i pylniq prexod na qgodinskata otpisva vsqkakvi tok4eta![]()
ами,аз съм ходила на катерене,но беше тук,в айтос,мога да ти кажа,че е голяма тръпка и няма да съжаляваш..отначало изглежда малко страшничко,но не е.. успех
обичкам си наскоОо!!
![]()
А да знаете в софия къде мога да се науча да се катеря?