- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- bonbon?
ave xora na posledyk mn 4uvam za nqkvi bonboni nqkoi moje li da me otkrexne po vyprosa prosto informativno![]()
ne sum sigurna kak to4no se kazvat,no gi ima v aptekite![]()
... Just smile...
Хах или вече съвсем съм откачил и само за това мисля, или тия бонбони ги няма в аптеките а при дилъритеПървоначално написано от KoTeNcEto0o
![]()
ama za kvi bonboni stava vupros .... az si mislq za takiva protiv pu6ene ....kato oniq lenti4kite ..takiva ima.. za kvi diluri govorite
... Just smile...
MDMA, а какво точно е това виж в гугъл за да е по-интересноПървоначално написано от KoTeNcEto0o
![]()
е явно някой хора вече с такива се лекуват ..знаел и се ...Първоначално написано от loyal_88
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ko pak za men govorite ve![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Хаха намеси се баш разбирачаПървоначално написано от b0Nb0n
В последно време много те споменавам ей...
Какво е това бонбон? Яде ли се, пие ли се, мирише ли? ХаХоХиХе![]()
![]()
Кой знае някой може да се лекува с MDMA-ки, хванал си грип , вземи една звездичка и сичко щи е наред ХаХоХиХЕ
Еее много ме очаровахте с този пост Хахахаххахаха изпалената раота
![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Хах е що бе ,може ... мен ми помагат винаги ставам бодраПървоначално написано от HouseSoul
![]()
Сичко добре ама мноо заспивах от тия бонки .... сутринта като омаже и секи като почне незнаенката (любимата ми част, секи говори спира и забравя за кво е говорил ) хахахахаххаа![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
OoOo mAnI мноо ми беше фън кат почна да говоря за нещо и след тва на посредата решавам ,че тряя говора за нещо друго и след тва друго..и накрая сичко вече ми се е изтрило от тиквичкатаПървоначално написано от HouseSoul
![]()
iii... v kraina smetka tva e ne6to kato amfetite ili..?
Ми хапченце, което го гълташ или го дъвчеш и ти става готино...Първоначално написано от sladka_niki
Смятай, точно обратното действие на амфет.... маже, напрао не моиш говориш хахохихе криваченца![]()
![]()
![]()
Т'ва му е хубавото-маже,прави те на копеле,но като поспре въртежа...няма такова...Пък и на края си спи6 като пич!...
kat zema qkiq bonbon i kat po4na da se ligava naprao kat govora i zanasqm vleka gi dumite i si varta edno takova glavata mane i mi super qko i vyrva i sa dvija bavno bavno bavno i si pu6a cigarata super bavno i si4ko mi e tolkova hubavo ehhhh jalko 4e sym bolen i nemoga da izlizam da si kypq bonbonkiiskam bonbonki
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Така,такааааа много надрраната работа пак в форуъма и вече си сплесках кифича![]()
![]()
![]()
хм...в петък гледах един любител на "сладкото" в "Red cafe" на Раковска....тоя не е в час..., но представлението е яко(Extasy си го е кръстил, 'що ли)....та да... запетая...имах чувството, че тоя си играеше друсан...точка.
Ебати тъпите хора!!!!!! (създателя на темата) става дума за ЕКСТАЗИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
лИз-бЛиЗ