- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На купон?
Искам да ви питам как да постъпя. На 14 съм и по купони има момчета, които се свалят с мен. Някои определено не ставатно просто може да се позабавлявам за момента, така или иначе нямам гадже. Днес така и реших да направя и всички започнаха да ме гледат странно
Е толкова ли е лошо?
Queen RuLz!
Да/
Кат им се слагаш не го прави пред техни приятели ии пред свой също. Прави го после като всеки зрял тийнейджър,
ъъъ сваляй им се и ти ама не евтината...и по дискретно. Под евтината имам предвид курвенската...стил "Do you wanna f*ck me ?!"
Аз не говоря за сексПървоначално написано от w0sh
просто прегръдки, флирт, някоя целувка
А няма къде да се отделим просто.
Queen RuLz!
Зависи от хората на купона...Иначе няма нищо лошо да пофлиртуваш,но всичко си има граници! Не прекалявай,защото така ще изглеждаш лесна!
Койе е говорил за секс. То ми е ясно,че не прави.Първоначално написано от LilKittie
Коментара ми е ,че не на всичкии им понася. Има бая загоряли дет завиждат има и такива дет може да се набъркаааш в некъф триъгълник с тях. Затова не е оферта.
Да, но въобще ако стане някаква зарибявка се започват едни погледи, едно шушуканеПървоначално написано от GregoryHouse
Бтв, радвам се, че доктор Хаус ми дава съвети.
Queen RuLz!
хем че мноу ясноПървоначално написано от SWASTICA
само техно и хаус а това че не правиш секс с тях не значи че другите не си го мислят...а флирта не значи да се натискаш с някой...имате много изкривени представи за нещата...
Ми ако почнеш на секи купон да са сваляш с половината момчета си ставаш пълно малко курве..как няя та гледат страано.....![]()
![]()
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
извинявай ама ти какво разбираш под флиртуване .... флирт не ознаяава да се целуваш с всеки, който ти е обърнал внимание .. и не значи да се прегръщаш с всеки такъв..... олеее то ако беше така щеше да е е.а си лудницата..... и мила приеми един савет ако не искаш до 1 година да започнат всички да те мислят за парцал не си позволявай да се целуваш и прегращаш безразборнос всеки ....защото ше дойде момента в който горчиво ще съжаляваш
podkrepqm dr-te tova opredeleno ne e flirt i ne ne se usamotqvai 6oto naistina moje da se stigne i po dale4 ot nekfa si celuvka ama tova koeto go pravi6 e kurvensko kato ne iska6 gadje hvani si priqtel za seks(oba4e ti sig ne pravi6 ... nz de) oba4e ili da se natiskate tam kolkoto iskate i kogato iskate no ne pred vsi4ki i govorq samo za vnimani 1 4ovek a ne 10 !!!
Ми постапи така както на теб ти е добре...ама това ,че си нямаш гадже незначи ,че на купони триа да си лягаш непременно с някой.![]()
JiVeI zA mIgA
mnoo sym piqna.. za da dam obektiven otgovor xhahxa... no az bih [postypila po sushtiq na4n... t.e. bih se zaribqvala s vsi4ki..kakto pravq vseki put kogato izlqza xhauyxauhxauy
Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
+1 Napalno sam saglasna.![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...