.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: На купон?

На купон?

Искам да ви питам как да постъпя. На 14 съм и по купони има момчета, които се свалят с мен. Някои определено не стават но просто може да се позабавлявам за момента, така или иначе нямам гадже. Днес така и реших да направя и всички започнаха да ме гледат странно Е толкова ли е лошо?
    Queen RuLz!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да/
    Кат им се слагаш не го прави пред техни приятели ии пред свой също. Прави го после като всеки зрял тийнейджър,
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ъъъ сваляй им се и ти ама не евтината...и по дискретно. Под евтината имам предвид курвенската...стил "Do you wanna f*ck me ?!"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Да/
    Кат им се слагаш не го прави пред техни приятели ии пред свой също. Прави го после като всеки зрял тийнейджър,
    Аз не говоря за секс просто прегръдки, флирт, някоя целувка А няма къде да се отделим просто.
    Queen RuLz!

Зависи от хората на купона...Иначе няма нищо лошо да пофлиртуваш,но всичко си има граници! Не прекалявай,защото така ще изглеждаш лесна!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Да/
    Аз не говоря за секс просто прегръдки, флирт, някоя целувка А няма къде да се отделим просто.
    Койе е говорил за секс. То ми е ясно,че не прави.
    Коментара ми е ,че не на всичкии им понася. Има бая загоряли дет завиждат има и такива дет може да се набъркаааш в некъф триъгълник с тях. Затова не е оферта.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    ъъъ сваляй им се и ти ама не евтината...и по дискретно. Под евтината имам предвид курвенската...стил "Do you wanna f*ck me ?!"
    Да, но въобще ако стане някаква зарибявка се започват едни погледи, едно шушукане Бтв, радвам се, че доктор Хаус ми дава съвети.
    Queen RuLz!

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Така е...ама ние с Хаус се знайме....нали бе Техно фен ;]
    хем че мноу ясно само техно и хаус а това че не правиш секс с тях не значи че другите не си го мислят...а флирта не значи да се натискаш с някой...имате много изкривени представи за нещата...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: На купон?

Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    Искам да ви питам как да постъпя. На 14 съм и по купони има момчета, които се свалят с мен. Някои определено не стават но просто може да се позабавлявам за момента, така или иначе нямам гадже. Днес така и реших да направя и всички започнаха да ме гледат странно Е толкова ли е лошо?
    Колко лошо е толковата?
    - Всички авто-части на едно място!

Ми ако почнеш на секи купон да са сваляш с половината момчета си ставаш пълно малко курве..как няя та гледат страано.....
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    извинявай ама ти какво разбираш под флиртуване .... флирт не ознаяава да се целуваш с всеки, който ти е обърнал внимание .. и не значи да се прегръщаш с всеки такъв..... олеее то ако беше така щеше да е е.а си лудницата..... и мила приеми един савет ако не искаш до 1 година да започнат всички да те мислят за парцал не си позволявай да се целуваш и прегращаш безразборнос всеки ....защото ше дойде момента в който горчиво ще съжаляваш

podkrepqm dr-te tova opredeleno ne e flirt i ne ne se usamotqvai 6oto naistina moje da se stigne i po dale4 ot nekfa si celuvka ama tova koeto go pravi6 e kurvensko kato ne iska6 gadje hvani si priqtel za seks(oba4e ti sig ne pravi6 ... nz de) oba4e ili da se natiskate tam kolkoto iskate i kogato iskate no ne pred vsi4ki i govorq samo za vnimani 1 4ovek a ne 10 !!!

Ми постапи така както на теб ти е добре...ама това ,че си нямаш гадже незначи ,че на купони триа да си лягаш непременно с някой.
    JiVeI zA mIgA

Град
    ibIzAaAa
    mnoo sym piqna.. za da dam obektiven otgovor xhahxa... no az bih [postypila po sushtiq na4n... t.e. bih se zaribqvala s vsi4ki..kakto pravq vseki put kogato izlqza xhauyxauhxauy

Цитирай Първоначално написано от »»◊SlAdUr@nK@7@
    извинявай ама ти какво разбираш под флиртуване .... флирт не ознаяава да се целуваш с всеки, който ти е обърнал внимание .. и не значи да се прегръщаш с всеки такъв..... олеее то ако беше така щеше да е е.а си лудницата..... и мила приеми един савет ако не искаш до 1 година да започнат всички да те мислят за парцал не си позволявай да се целуваш и прегращаш безразборнос всеки ....защото ше дойде момента в който горчиво ще съжаляваш

+1 Napalno sam saglasna.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си