.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Емиии не искам да те отчайвам мн но на мен и момче което си има приятелка ми е давало от своята храна тей че .. Но всяко момче е различно...

Зависи от това как се държи по принцип с тебе! Иначе според мен не си му безразлична!

И аз преди няколко дена дадох на едно момиче да ми хапне от кроасанчето и я гледах доста яко - бех гладен без проблем и нея да я налапам Е в моя случай обаче не я харесвам
    Мълчи уа критйен !!!

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас

Re: Това значи ли,че ме харесва?

Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Надълго и нашироко няма да разказвам историята си,само ше ви питам нещо,дет ме инетересува, абе ,според вас,ако ми даде да си отхапя от неговата храна,хуав знак ли е? Смисъл мога ли да се надяам на нещо ..?
    Хя, май съвсем съм изтрещяла, ама вече се надявам на всичко ....
    Зависи в какъв етап са отношенията ви,но може да се тълкува по много начини BTW...да не си зодия скорпион?
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    Надълго и нашироко няма да разказвам историята си,само ше ви питам нещо,дет ме инетересува, абе ,според вас,ако ми даде да си отхапя от неговата храна,хуав знак ли е? Смисъл мога ли да се надяам на нещо ..?
    Зависи в какъв етап са отношенията ви,но може да се тълкува по много начини BTW...да не си зодия скорпион?
    Ами не, ама той е скорпион
    Ние -какви са ни отношенията,еми добри за сега! Но нищо особено,а как се надявам да се задълбочаааааат

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от SouL^*DiViNe
    Ами не, ама той е скорпион
    Ние -какви са ни отношенията,еми добри за сега! Но нищо особено,а как се надявам да се задълбочаааааат
    ем..ако например сте били някъде само двамцата и той уж ей така от учтивост ти е дал от храната си значии...Следва продължение \/
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

molq!!!
    oooo za da ti dade hrana zna4i ima 2 varianta ili te obi4a bezumno mnogo pove4e dori i ot sobstveniq si tarbuh (tazi lubov e golqma)
    2 toku 6to e otpral 2 dunera i 1 pica ot golemite na NDK i naistina ne mu se qde

ma mai e N2 1-to e naistina rqdko
    никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си