- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това значи ли,че ме харесва?
Надълго и нашироко няма да разказвам историята си,само ше ви питам нещо,дет ме инетересува, абе ,според вас,ако ми даде да си отхапя от неговата храна,хуав знак ли е? Смисъл мога ли да се надяам на нещо ..?
Хя, май съвсем съм изтрещяла, ама вече се надявам на всичко ....
Ами по принцип нищо не значи, НО ако е много гнуслив примерно така някой да му пие от чашата или да му яде от храната, а на теб ти дава... ами да може и да се приеме, че му допадаш.
Still a baby ...
Нищо не означава.
Според мен не си му безразлична![]()
май го харесваш прекалено много и си търсиш и най-малкия повод за да "съживиш" надеждата си![]()
но за съжаление не мога да те обнадеждятова, че ти е дал да си отхапеш от неговата храна е по-скоро просто приятелски жест. аз немалко пъти също съм давала на мои колеги да опитат от яденето ми или те на мен са ми давали да пия от техните шишета с минерална вода, но да ти кажа все още не съм била с никой от тях
![]()
![]()
Сладък дъх на окапали жълъди
с нежен шепот от паднала шума.
Тази есен напомня ми гълъби,
нарисувани в жълта безумност...
koi znae moje da e imal ne6to gadno v hranata si i zatova da ti e dal![]()
toku vij nqkoq muha
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Според мен е знак.
Аз предлагам от храната си само на хора, които са ми симпатични.
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
О, Боже, това със сладоледа е върховно тъпо.
Аз с най-добрия приятел съм яла сладолед по този начин и мога да кажа, че не било щото сме се ъъъ "сваляли".
Или пък преди години с една приятелка ближехме от 1 близалка - това не значи, че съм искала да спя с нея.* ъъъ ебаси гнусната пачавричка съм била.. мразя си старото Аз.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
абе теб във вас не те ли хранятче ядеш от на хората закуските
![]()
![]()
![]()
"Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Зависи от самия човек - забеляза ли си да дава на други хора ? Ако да - значи това нищо не значи.Но ако е накой по-гнуслив,а на теб ти е предложил, може би значи нещо.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако си му гледала с отворена уста храната или си си изпросила, не е никакъв знак.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може просто да те смята за добра приятелка, затова да ти предлага от храната си.Не във всички случаи това е знак.
мое мнение ... смятате просто за добра приятелка
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Не мисля, че можеш да го прияемаш като знак. Поне за мен това не е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А може да те приема и като просто позната. Не е нужно да си нечий приятел, за да ти предложат да си хапнеш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
spored men e ot u4tivost,no moje i da ne sym prava
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Ми според мен е просто приятелски жест .. Може да те уважава като приятелка .. Ама за повече тфа не ми се струва знак ..![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
Боже, аз в колежа ям от храната на толкова хора и те от мойта....Ако харесвах всички тях...
Ама хората си знаят , че аз храна не отказвам затова винаги ми предлагат..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Просто,ако бяхте видяли как ми дава да си отхапя...С желание...ХАхах,може и аз съвсем да съм изчаткала,ама ми се иска да е....
ДА не ти е давал да му смучеш пръста докато отхапваш от... хм... бан... шоколада му...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Според мен си толкова харесваш това момче,че всичко което прави ти се струва че те харесва.Определено не мисля,че той ти е дал да си хапнеш,защото те харесва.Недей се вкарва във филми.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Emi ne e koi znai kolko golqm znak spored men.Bi moglo i ni6to da ne ozna4ava prosto zavisi kakvi sa vi bili otno6eniqta kakva e bila samata situaciq vob6te..nedei tolkova mn da se nadqva6 te mom4etata sa si stranni...![]()
Ами ако дава САМО на теб нз ,но иначе не означава нищо!
Бъди себе си..
Ем според мен нищо незначи![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Xahxayxahy a le naistina si iztreshtqla malkyemm qfny e vyzpitany deteto ama dali te haresfa ne se znae.be deeba pitai gy nai-dobre ,za kfo da se my4i6
![]()