- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обяснение в любов
eii hora za doma6no bo bg imam da pi6a obesnenie v lubov na jargon aide ako mojete pomagaite
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Толкова те обичам, да ти еба майката, копеле прекрасно, искам да ти надяна хомота, цял живот ще те лашкам.
Па де да знам.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
poprincip stava ama g-jata kaza bez cinizmi i vse pak tnx aide 4akam o6te mneniq;]
Love ya , обич моя. Толкова ми липсваш, че скоро аз ще дам фира. Ти може би не знаеш, но аз за теб в панделата ще вляза. Искам целия свят да ти подаря, но знаеш нема кинти. За к'во са ми пари и тъпотии- само ми кажи, че и ти си ме желаеш.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
eee bungle mersi mn ei sq samo sh pomislq ne6to da go poraz6irq malko pyk ako moje6 da go raz6iri6 i ti malko napravo sh te obi4am cql jivot dlyjna sam ti![]()
![]()
Първоначално написано от bungle
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
"love ya" не е на българси, тъй че го отпиши от "признанието"...
Според мен идеята е друга, но ти си знаеш....просто пиши на разговорен език, "жаргон" не значи цинизми, нито пък (безмислени и напълно излишни)чуждици.
Tolkova si grozna, ne moga da te ponasqm... Ti si urud!!!
Първоначално написано от CMbPTTA
Тамън щях да ти го кажа...
П.Т: ъъъ ти не си ли се влюбвала ?! както и да е пиши каквото ти идва от вътре ако искаш копирай и "Ромео и Жулиета"![]()
ОМГ че вие учите ли уе .. маафака ..![]()
ako ne ste vie neznaq ko 6e praq, koi 6e me razsmiva tolkoz.
obqsnenie:saaaaaaaaaaa milu 6a ta dRusamM 6ot mn ta obi4am.![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!