- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже За Един Ден
Не, тъпо е![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Еми случвало ми се е да се целувам с някой, а на другия ден все едно нищо не е станало, ама не ми и пукаше ... ама едва ли бих повторила![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не!!
Не...Никога не съм искала такива връзки!
не ми се е случвало и на искам да ми се случва![]()
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
все едно питаш - спали ли сте с някой за 1 вечер...
само т'ва, дето ти го питаш, е малко 'по-невинно'... и все пак то не се води 'връзка' 'ходене' etc...
и да - имала съм...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
=D> =D> =D>Първоначално написано от Прах
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Na takova povedenie mu se kazva "zabivka za edna nosht"
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
em teq za edna ve4er sa nai qki![]()
Случвало ми се е, грешката ми беше че хлътнах за кратко обаче зора беше 3 дена след случката![]()
НЕ!!!![]()
So free
НЕ!!!![]()
So free
на една екскурзия се случи и после момичето не ми проговори
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мда...Първоначално написано от Vikitooo
Случвало ми се е веднъж..и да...бях го взела малко на сериозно.А той нито ми се обади после, нито ми писа, нито сме се виждали от тогава...
Аз мисля че на това му се викаше забивка![]()
Случвало ми се е да си имам гадже за 2 часа...
Мхммм много гадно се почуствах...Първоначално написано от Vikitooo
Мда случвало ми се е 1 път...но то тва не е връзка...факта, че сме се целунали..не значи че сме ходели..всичко си беше за момента...пък и тогава бях малка...Но може би при тебе е било по различно...
![]()
тва ми се вижда лееко тъпо..![]()
не, не съм го правила..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?