.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Раничка

Hybrid View

Раничка

predi nqkolko sedmici hodih na ginekolog.imah ne6to i az ne znam kvo dade mi da piq hap4eta mai se opravi,no mi kaza 4e imam rani4ka snima mi q daje xaxaxa moga da si q sloja v ramka sega trqq hoda da lekuvam i neq.ta vuprosa mi e kva e taq rani4ka kvo predstavlqva

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    О Боже...ние ли да знаем?!?!? Ходила си на гинеколог да беше питала там
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

da dae zabraih da spomena 4e sum momi4e

mi zabraih.az ako znaeh nqma6e da vi pitam .moje na nqkoi da mu se e slu4valo ne6to podobno

Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    О Боже...ние ли да знаем?!?!? Ходила си на гинеколог да беше питала там
    Права е!!!
    BIE-BIE!

Майка ми имаше по едно време, ако е същото, де. Май се води раничка на маточната стена, или нещо подобно. Само си спомням, че с подходящи лекарства се оправи. Цитонамазка взеха ли ти?

Abe hodila si na genekolog ne znae6 ko ti e imalo,ne znae6 ko ti e predpisal , ne znae6 dali sa e opravilo i pita6 nas ko ti ima?!Ti...ne si dobre ne6to..
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Може да се окаже тумор,затова е и сниката..
    ПС:Дано не е!
    Като се замисля...май си е точно така
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

ae vii dobre li ste e tumor.ako be6e tumor tq 6te6e da mi kaje.i az si mislq 4e e takava rani4ka na mato4nata stena

Ами аз преди време имах такава раничка,както я описваш ти.Но гинеколога ми я намаза няколко пъти (мисля че 3 пъти) и после сичко беше ОК.Ти имала ли си леко кръвотечение и болка,когато си правила секс?Заштото на мен тва ми бяха симптомите

Град
    v oblacite
    Ако става въпрос за раничка на шийката на матката, това не е тумор. Но трябва да се лекува, защото иначе след години може да стане злокачествено. Доколкото знам има няколко начина за лечение, като всички те имат за цел да се изгори раничката. Не е болезнено. Твоят гинеколог ще ти обясни по-подробно.

Чак "ae vii dobre li ste e" Хората се опитват да ти помогнат, МА! Тъпа овца И за кво си ходила на гинеколог!? Да ти снима раничката?! Колко тъпа тр да си да не се сетиш да попиташ какво е

izvinqvaite naistina se oburnah malko grubo prosto mi e malko pritesneno znam 4e naistina trqbva6e da pitam no az taka se bqh panirala togava 6toto mi be6e za purvi put 4e....
    ne nqmala sum takiva simptomi kato bolka ili kruvote4enie sled sex

за раничката

Спокойно, аз ходих също и горе-долу лекаря ми каза същото, че имам раничка. Принципно, като имаш такова нещо се прави специфично изследване, за да се разбере дали имаш ракови клетки-цитонамазка. Моето беше нормално Причината за поява на раничката е триенето на видовете тъкани в матката-или по точното намалено триене. И на места, където няма триене се появява раничка. Това е неизбежно, на всеки се появява- да не говорим след раждане.
    Сега ще ходя да ми я горят другия месец, лекаря каза, че не боляло, но ще видим ..

Re: Раничка

Цитирай Първоначално написано от klpo
    predi nqkolko sedmici hodih na ginekolog.imah ne6to i az ne znam kvo dade mi da piq hap4eta mai se opravi,no mi kaza 4e imam rani4ka snima mi q daje xaxaxa moga da si q sloja v ramka sega trqq hoda da lekuvam i neq.ta vuprosa mi e kva e taq rani4ka kvo predstavlqva

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    aми ние не можем да знаем раничката каква е-не сме гинеколози-иди като идеш пак на гинеколог ще питай и ще ти кажат-а искам да те питам как мина прегледа-какво точно ти правиха-питам, защото ще хода след 1 седмица и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си