Значи пиша тази тема не, защото имам проблем, а защото искам да информирам нещо всички девойки(до 18 години) които се опитват с разни хапчета да предизвиката,спрът и ............ цикъла си да не се опитават-сега когато сме още малки-и нямаме 18 години изобщо не е препоръчително да си експериментираме с разни хапчета!Не ви заповядвам-вие си решевате какво да правите-но аз ви казвам за ваше добро-е вярно и аз преди време бях пуснала една тема за предизвикване на цикъла, но вече се обедих, че не трябва да експериментирам, а да оставя цикъла си да си е такъв какъвто си е!Все пак дори и да ви се налага да спрете, предизвикате.......... цикъла си недейте-по добре да използвате тампон-(ма кар, че и тампоните не са много за препоръчване)отколкото да си объркате целия цикъл с тези хапчета дори аз знам,че от хромоналните лекарства ако се пият по-често може дори и да се стигне и до това да нямаме деца-а най голямото наказание за 1 жена е тя да няма деца!!!!!Замислете се добре над думите ми и ще видите, че съм права