- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как се борите с...
та много бих ви била благодарна, ако имате някое съветче как може човек да се бори срещу подутината на очите след безсъни нощи?Много бих се радвала на някакви бабини рецепти,за фон дютена се сетих и сама но не сам му много фенка.Мерси предварително
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Резени краставици или просто малко лед...може и студени компресчета![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Прбвай с пликчета от чай изстудени обаче от лайка трябва да помогне
BIE-BIE!
Преди време го бях направила и имаше ефект.Ама май не бяха от лайка.Първоначално написано от an4eto-if
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
замразени нали?Първоначално написано от fаke
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
moje i topli,na men daje topli pove4e mi deistvat,ama verno trqbva da e ot laikaПървоначално написано от an4eto-if
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Слагаш си пликчета от чай на очите![]()
За студените пакетчета чай ти казаха вече, но все пак най-ефективното средство в този случай се сън![]()
много благодаря за всички отговори ,само може ли да ми кажете по точно как става това с пакетчетата чайне влиза ли течност в окото
мерси преварително
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
и да влезе не е трагично. Аз смятам да си купувам специална маска. Те са като карнавални, обаче вътре са с няква течност и трябва да стоят в хладилник и сутрин си ги слагаш и не ти се подуват. Една моя приятелка си взе и остана доволнаПървоначално написано от Water_lili
![]()