- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 6те повтаряме ли...
zaradi tpata sta4ka 6te povtarqme li godinata... az ne mislq taka ama ili po 4 uroka na 4as6te zimame ili 6te ni se zima ot letnata vakanciq koeto e ujasno za6toto si4ki sega si po4ivat a az milatau4a za6toto klasniq ne sta4kuva i drugite si imat vakanciq a az se trepem tuka....
![]()
![]()
![]()
Уф като почнете така... Откъде да знаем ние???? Миенистърът каза, че няма да се взима от ваканциите, но откъде можеш да си сигурна, че другата седмица няма да реши друго?!?
Kum4o Vyl4o samo lyje! A posle koi strada nie qqq nema da u4im prez vakanciqta ako 6te da ostavam u toq klasss qqq...
днеска кат говорих с класния каза, че най-вероятно и другата седмица няма да се учи..... е на тва му се вика ОсиранЕ !!! пфф...![]()
По-темата
Кво ти пречи един дубъл!![]()
Light The Universe
Не мисля, че ще позволят годината да се обяви за нулева..![]()
А не мога да разбера какво мръкате, че ще ви вземат 5 дена от ваканцията. От толкова ли голямо знаение е дали ще завършите на 15ти или на 20ти юни...? Или там до който учите.![]()
nadqvam se da ne povtarqme.. no za da stane trqa da se sta4kuva pove4e vreme.. ( mesec, dva .. srok ili godina ) nqmam predstava....
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Каквом сравняваш, че не ми стана ясно...Първоначално написано от Valar
![]()
Стига си се лигавил/а. Учи там и тихо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
pff tuka pi6e 4e moje ako prodylji pove4e pt 15-se dena a ve4e minaha 14 tctctctctct![]()
![]()
![]()
При 3 месеца и нагоре със сигурност се повтаря годината.
Ох айде сега...като почнете да се вайкате...,,ама ние ходим за по 2-3 часа при положение,че имам познати дет въобще не ходят``-никой не ви задължава да ходите...никой...като не искаш не ходи и какво значи аз тук се трепя и прочие не си ти единствената ученичка,която да ходи на училище вв условия като тазгодишните...аз съм си плътно на даскало и се радвам от този факт,защото не мога да си представ,колко материал е изпуснат за тези 2 седмици и иколко ще се пропусне,ако стачките не прекратят скоро време...стискам палци това да стане скор..стига сдухва и драматизира.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
не са минали 14, а 9
защо броиш събота и неделя?![]()
и стига претенции, моля, никой няма да повтаря, нито ще анулират годината
друга работа нямате ли си освен да се филмирате излишно?
и както вече каза експлойтед, сърдете се на управниците, а не на учителите
Собственост на Canis_Dirus
Аз не се сърдя на учителите,а ме е яд на тЪпия министЪр,ама как да е...филмирам се,понеже има причина,трябва да знам какво става. При мен положението е леко по-деликатно и така. ...Първоначално написано от _Cuddly_
е сега то дяцата не се замислят толкова надълбоко.Чули някъде от някой че евентуално може би ще се повтаря годината и въхххх ужас много са нагли тея учители заради тяхните претенци ся ще повтарям....Първоначално написано от _Cuddly_
е помислете малко бе не искате ли да ви убочават кадърни и способни хора или те интересува повече че другите не учат а ти си невероятно набутан/а...
Първоначално написано от mrysnika
казах ти вече, че при мен е още по-деликатно
12 клас съм
стига мрънка![]()
Добре,како![]()
Бе не мрънкам,бе,интересувам се от сЪбитията...![]()
хах.. ще се разбере след някоя и друга седмицаПървоначално написано от mrysnika
![]()
ееехееее седмица дотогава 10 учители ще са умрели от глад а други 10 ще са пребити от недоволни ученици които са чули някъде че ще повтарятПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Първоначално написано от dunapren
голям си шемет.. к'ъв е тоя черен хумор
Пф, писна ми тая стачка, искам даскалооо![]()
![]()
Ебаси и ся всички трябва да хукваме по уроци и т.н., щото видиш ли оня сладур министъра и матури ни слага.... глупак
![]()
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от www.news.bg
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Да бе министъра няма да поеме такъв риск да се обяви годината за нулева.Ама много тъпо ни прееба с матурите, като ги пусна от тая годинаДо някъде им подкрепям стачката, ама малко прекаляват.Според мене не трябва всички учители да взимат еднакви заплати.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Няма да има нулева година, гаранция, а ако ни орежат ваканциите - дреме ми, майка ми е лекарка и имам доволно много бележкиНо все пак баш годината когато завършвам ли намериха да стачкуват?!