- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaк късате с гаджетата си?
kajete pls.kak kasate s gadjeta si,bez da gi naranite ,prosto da e milo ili neznam,mn e kofti toq momentkakvo kazvate?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Kaji mu kakvo misli6-kak sedqt ne6tata v deistvitelnost,no v krina smetka kakvoto i da re6i6 samo ne mu kazvai..."ISKAM DA SI OSTANEM SAMO PRIQTELI"...
ЖИВЕЙ ТАКА,ЧЕ ЕДИН ДЕН ДА ТЕ Е СРАМ ДА РАЗКАЗВАШ,НО ДА ТИ Е КЕФ ДА СИ СПОМНЯШ......
Еми кажи му пич, съжелявам ама мисля че вече нищо не е както беше преди и мисля, че и за двамата е по- добре да се разделим .. Нещо такова .. Ако момчето те обича, кфото и да направиш няма да е мило![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
Най-добре му кажи истината, без да лъжеш и овърташ.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
mn e kofti mn.;((((
О да!Първоначално написано от S1L3nCe
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
kaji mu istinata
Да ...Първоначално написано от cassy
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
za6to vinagi se polu4ava taka......love suxxx
Hяма такъв момент...винаги ще е наранен освен ако и той няма чувства към теб.
емм отиваш и и казваш писна ми от тебе аз са махам! не ма ебе за теб! не ма търси и това е! а и да няма да си останем само приятелИ!
Raise your fist!
Chris Brown - Say goodbyeЧуй я... !
Тааа бъди колкото с еможе по-истинска.. Кажи му какво чувстваш в момента и защо мислиш, че трябва да скъсате... По-добре му кажи всичко, защото е много кофти като скъсаш с някого , а останеш без отговори...
Няма как да не го нараниш, ако наистина държи на теб.... Но може да направиш болката по-поносима, ако отговориш на всичките му запитвания...
Вие на хероин ли сте бе?
Казах му,че не искам повече да съм с него,че ми е писнало от неговите тъпи номера,че няма повече да ме прави за смях пред които и да е.Тои ме помоли да си помисля,но му казах,че няма да стене.Целунах го веднъж по бузата и си тръгнах.Всъщност това е на кратко..![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Така е! Само информативно, към авторката: ти вчера не писа ли една тема за родителите, които не биха приели връзката виПървоначално написано от sentient_
Или се бъркам... На въпроса, всяка раздяла е неприятна, мило не се сещам как може да стане просто. За да сте били заедно, нещо ви е свързвало, раздялата означава прекъсване на това между вас. Кажи истината, поне няма да се тормозиш после, че си го излъгала. Поне да си останете с изяснени отношения.
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Мн лесно казваш му така..''Мило мн яко ми беше с теб но не мисля че трябва да продължаваме нашата връзка.Нещатата просто не вървят.Нека да си останем приятели,така съм сиг че ще ни е по добре ''
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Няма начин да е мило,да направиш някакъв хубав жест към него или да му кажеш,че го обичаш,това е мило,но да му кажеш че искаш да се разделите....е това няма как да стане мило.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ami posledniq pat naprimer kogato sk1sah s priqtelq mi mu obqsnih nai-spokoino vsi4ko ot A do Q za6to taka sam re6ila,kakvi sa mu bili gre6kite i vob6te vsi4ko kak stoi.Iskah da nqma nedorazumeniq i da ne si misli dali tova e taka ili ne.A p1k i bqh malko ili mnogo dlajna-hodihme ot 1 godina noo taka se stekaha ne6tata 4e se razdelihme.Prosto kazva6 istinata i nqma kakvo da ovarta6.Uspeh!
Може и да греша,но ти май беше направила една тема за това,че имаш гадже,ама се притесняваш от родителите си,защото са по-консервативни...Ако съм се объркала,сорри!
А за това как да скъсаш с него...Ами,кажи му,че не изпитваш вече нищо към него или че трябва да скъсате...Че така ще е по-добре и за двамата! Има много начини...Зависи от това защо късате и дали искаш просто да му биеш шута или го обичаш,но има някаква друга причина да се разделите!
Просто казвам, че прекратяваме отношенията си, и повече не го търся. Само с едно бивше гадже поддържаме приятелски отношения, защото и преди това си бяхме приятели, та нямаше смисъл да прекъсваме всякакви взаимоотношения.
Не се опитвам да бъда мила - винаги нещата се извъртат към това как да не късаме, а да решим проблемите си.
Ако иска обяснение, ще го получи. Но в този миг аз се държа студено, за да разбере, за да осъзнае, че всичко между нас е приключило.
И никога не се питам как да направя нещата така, че да не го нараня. Няма начин да не го нараня. А ако започна да мисля за това, само ще стигна до решението, че няма да късаме, защото ми е жал.
А това не е правилният избор...
When I love, I love.
Каквото и да му кажеш , той ако те обича много , няма да го приодолее скоро и ще го нарани това чее не сте заедно
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
emi sori mily ama sum si haresala nqkoi drug mn si te obi4kam no samo kato priqtel i iskam da si ostanem priqteli![]()