- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaк късате с гаджетата си?
emi moje da probvash sas "Sladko mnogo sajelqvam ama neshtata mejdy nas ne se poluchavat i mislq che shte e po-dobre i za dvama ni da se radelim" mmm i nakraq dobavi "Mnogo bih iskala da si ostanem priqteli a ne da se podminavame kato neposnati na ylicata...i ne si misli che go kazvam samo za da otbiq nomera a naistina go mislq" za po mil variant ne se seshtam v momenta.xaxa yspeh
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
+2Първоначално написано от sentient_
Животът е адът описан в Библията!
eee 4akai malko ti v4era ne pravi li tema za tva ko 6te stane ako roditelite ti razberat i sa ko stigna do izvoda 4e e nai-yda4no da sk1sate ne se predavai ostani si s nego ama ako tolkkoz iska6 da sk1sate kaji mu kak stoqt ne6tatat spored teb i ....![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
кажи му направо цялата истина няма смисал от увъртане или ... "по-добре да си останем приятели... " това е най баналната фраза вече бляк..
ne sum obi4al predi6nite si gadjeta i vuob6te ne mi dreme6e dali se 4ustvat naraneni ili ne kato gi kusam... su6tnost do sega sum kusal samo 1 momi4e ama tq si e vinovna 6tot mnogo mi laze6e po nervite... ina4e momi4eta ne zarqzvam4akam te da me zarejat, taka 4e ne moga da ti dam nikuv suvet
no moga da ti kaja 4e ne moje6 da q zareje6 bez da q boli... kaji i primerno, 4e iska6 da ostanete priqteli, no iska6 da stane taka, a ne da se podminavate kato putni znaci kakto pove4eto razdeleni dvoiki
moq gre6ka... momi4e sisorry
murzi me da popravqm celiq post
Боли ме как ги късам. На последния му се обадих и му казах да внимава какво ще говори пред приятелите ми, защото аз съм скъсала с него и му затворих.
+1Първоначално написано от hforce
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
както ми дойде и в какво настроение съм
по-принцип рядко ги късам такла че да е'мило'
казвам по възможно най-грубия начин
Ами последния си го обичах,дори много.. и все още го обичам...Но много лесно го скъсах..Просто защото той ми причини адски много болка за времето в което бяхме заедно...И осъзнах,че вече нямам сили да страдам и да плача...За това и му се обадих и му казах просто,че повече не искам да бъда с него... Все още страдам,но се чувствам по-добре... И макар че много искам пак да съм с него,знам че повече няма да се съберем и това ме успокоява адски много.
И що трябва пък да късаш с гаджето си. Тва е адски груба постъпка. няма да го правиш и толкова. Цял живот ще сте заедно и ще имате деца и .. ще умрете заедно![]()
Wish I was as invisible as you make me feel
Само и единствнно недей да казваш : "Може ли да си останем приятели" Това е исцепката на века просто ... Мн е тъпо, няма никакво действие, просто заблуждава.![]()
Пълна глупост... Няма веднъж като си хвана гадже и цял живот да съм с него?!? Ти луд/а ли си??!![/b]Първоначално написано от Lake-of-tears
Ми луд съм , да. Ходи тогава и си сменяй гаджетата през седмица и бъди 'много яка мацка'. =D>
Никой не е казал,че си сменям гаджетата през седмица... Когато се разделя с някой,има сериозна причина това да се случи,а не просто защото ми е омръзнал... И когато се разделя с някого... Дълго време съм сама след това,за да намеря друг,който да е по-добър от предишния и да умее да обича....
Еми много хубаво. Радвам се за теб . И колко успя да ги преброиш до сега , че си в такъв стрес да не би случайно да се окажете повече време заедно ?
Късането не е лесно решение и често след това ти минава през ума "Какво ли щеше да стане,ако не бяхме скъсали?".Но това минава.Как късам ли?Досега съм късала 3 пъти (с едно и също момче).Първия път беше по негово желание (харесваше една моя приятелка),но той се притесняваше да ми каже,затова аз направо подхванах темата и му казах "Ако я харесваш,по-добре опитай с нея.Тя също не е безразлична,а и няма смисъл да си с мен щом имаш чувства към нея" - нещо такова,и го казах с мил и подкрепящ тон.Второто късане...ами вървяхме заедно след училищя в един дъждовен ден и почти не говорихме.Тогава той попита "Какво има?",аз се обърнах към него и казах "Искам да скъсаме".Последваха "Защо?" и други такива и решихме,че така е по-добре.Третото късане беше по Скайп и с малко скандалче.При скандал е много лесно да се скъса,трудно е при разумен разговор.
ами започваш еи много ме кефиш обаче аз не те заслужам бла бла лъжеш и мажеш якоо![]()
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms