- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Слабостите на момченцата =]
Няма да се учудя ако има такава темаааа...но не ми се ровиЯ кажете момчета...кои са ви слабите места...какво най-много ви харесва, като го прави момичето ви, като цяло какво ви подлудява? Момичета и вие можете да кажете какъв опит имате в това =] е?
![]()
![]()
Кат му бръкнеш с 3 пръста в задника се вазбужда на макс , после му отръпни пениса и направо ще е в небесата
Нещата са твърде индивидуални
.: machoka :.
Всеки си има различни желания и неща,които го кефят..хмм целувките по врата,мен и галене по гърба би могло да ме възбуди..амм леко обарване,езиче около ушето.. :P хмм..строго индивидуално..
nqq si namerq jena![]()
nikoga![]()
GTA Stunting
lubovnata igra kato cqlo.ina4e sexa ne me kefi tolkoz kolkoto lubovnata igra![]()
Moq priqtel samo ot celuvki se vyzbujdano obicha da go hvashtam za dupeto i da go draskam s nokti po gyrba
![]()
Ами целувки по корема, врата, лицето и отдолу![]()
Хм...за него по-хубаво е да има страст, отколкото нещо по-диво, може би...![]()
Амии свирка, целувки, обарванеей такива работи му харесват на моя звер
![]()
моя обича да го целувам по врата, корема..![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
най голямо удоволствие ми доставя като момичето ме целува по вратлето прокарва езиче по вратлето или да ме докосва по гарба и рацете направо![]()
![]()
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
мойто диваче само от целувки е готов.. иначе обича целувките по вратлето и масажа също..![]()
Целувчици по вратлето..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да го чеша по коремчето, зад учите. понякога и по гушката .. абе мойто куче си е лигльо
много тъп въпрос по простата причина защото или са много или на всеки са различни, а цаката е самото момиче да може сама да ги намериПървоначално написано от dreaml1nd_
![]()
<N>
+1 :PПървоначално написано от Muccia
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
4е кои би казал такова нещо
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
aaamiii nz zavisi v kakvo nastroenie sum ponqkoga i nai malkoto dokosvane moje da me vuzbudi![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Моя направо откача от целувки по врата, ръката малко по-нагоре от бедрото и когато го хапя за мекото на ушитеПонякога много харесва докато се целуваме да прокарвам пръсти през косата му, понеже е дългичка
![]()
лекичко като го хапя по ушичките или пък като му галя главичката на ...тогава остава без дъх и без глас
![]()
![]()
Всеки мъж е различен и на всеки индивидуално трябва да му напипаш слабите места![]()
Наистина всеки мъж е различен,но някои нови неща могат да влияят на различни хора по един и същи начин..![]()
![]()
![]()