- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката
Sorrka za latineca ma mi se pre*ba Flex Typ-a....
Sa...predi nqkolko dni mi se slu4i ne6to mn interesno...nz za mujete tuk ama ima edin mohabet "sled ssex vinagi se pikae..." koeto e istina...pone sum se uveril li4no...nai veroqtno ima nekfo nau4no obqsnenie na tova...ma tva e druga tema...
...po su6testvo...priqtelkata mi mi naprai svirka... \/ do tuk dobre...sled kato svur6ih tq produlji da si igrae s penisa mi koeto si e 4ista proba razhodka v raq...si4ko be6e mn mn qko no za 4asti ot sekundata dokato kolenata mi omekvaha izvednuj ne mojah da se sdurja i se izpusnah...
t.e. izpikah se...grubo kazano...blagodarenie na burzite mi refleksi uspqh da predotvartq golemiq fal da i se izpikaq v ustata...bez da iskam estestveno...no skoro sled tva razbrah 4e tova ne e taka...okaza se 4e sum i se izpusnal "leki4ko" i sa prosto se 4ustvam kato pregazen ot vlak...nai strannoto e 4e predi da se izpusna polu4avah udovolstvie kakvoto ne beh polu4aval do sega...i do posledno ne znaeh 4e 6e se napikaq mamka mu...
a sa se 4ustvam kofti za tva...priqtelkata mi se zasmq i prie ne6tata mn na veselo...ili pone pred men taka izglejda6e...no za men tva si e malko 6okira6to...da se izpikae6 sled kato svur6i6...
...nadqvam se 4e obogatih temata s edna malko tupa slu4ka...mejduvpro4em na nqkoi drug slu4valo li mu se e ili az sum nekuf patalogi4en defek na prirodata?