- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Да го еба... това ми звучи доста познато... та как се казваш?![]()
![]()
За дамите:
Практикувате ли орални ласки? - ДаКолко често предлагате такива на партньора? - Доста често, защото обичам да го правя, както и да се оставя в ръцете ми, по-скоро устата ми де.![]()
Колко често се налага той да ви моли за това? -Рядко се налага той да се моли за това, доста често инициативата е и в двамата или пък аз просто го нападам....
Харесва ли ви да го правите? дам, харесва ми, действа ми възбуждащо, пък какво по-хубаво от това да виждам, че умира от кеф?
Възбуждате ли се от това? Да.
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов? -Случва се от време на време акто си фантазирам за нас...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Може и да ти е познато,но мен не ме познаваш.Първоначално написано от 6А
![]()
Първоначално написано от ultra
Ше питам само - В Mc Donalds ли работиш?![]()
![]()
![]()
За господата:
Партньорката Ви практикува ли орални ласки? - Да
Колко често получавате такива? - почти всеки път
Колко често се налага да я молите за това? - никога не се е налагало да се "моля" за това
Харесва ли ви да получавате орални ласки? - Да
Колко често фантазирате за ситуация, в която получавате орални ласки? - не е важно какво, а с кого...![]()
Wow... на гаджето ли или на някой съученик... просто така през часа да излезете и да му извъртиш една на стълбите и после да се върнете?Първоначално написано от ^Galq^
![]()
Да бе, няма с кого. Когато си фантазираш за нещо винаги се намира начин да следваш фантазиите си. Това е и най-сладкото, всъщност.Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
![]()
Ami moia si izdava6e zvyci i tova opredeleno mi haresva6e a i mi be6e ot pomo6t za6toto mi be6e purvia i niamah ideia dali tova koeto pravia my dostavia ydovolstvie ili ne.Първоначално написано от ultra
![]()
мда...много е яко като издават звуци...ама тряя да си им идва отвътре, според мен ако някой просто не е "програмиран" да охка и пъшка по време на секс/свирка/шпакла => го прави просто за да угоди на партньора и се получава някво..изкуФственоПървоначално написано от slun4ice
За господата:
Партньорката Ви практикува ли орални ласки? - Mi che inache za kakvo mi e
Колко често получавате такива? - 3 pyti dnevno predi qdene.
Колко често се налага да я молите за това? - Nikoga. Tq si znae![]()
Харесва ли ви да получавате орални ласки? - A ne be
Колко често фантазирате за ситуация, в която получавате орални ласки? - Always
Ми..той моя се движи...диша тежко...чат пат каже едно "ааааа..." ...имам предвид издава си звуци, пъшка си, скимти си, но тихо...така че само аз да го чуя.И е приятно...Първоначално написано от ultra
Понякога издава едно "уау"...но това е...
Аз точно за това говорех!Не да крещи още щом го хванеш нещо от рода на 'О, да, бейби!Страхотна си..оооо...аааа....даааДААААА А...давай...налапай го още...оооо ДАААААА!" примерно!Според мен когато е твърде силно и твърде на често е некво престорено...де да го знам!Първоначално написано от fake
БИНГО!Първоначално написано от 6А
не позна.![]()
Практикувате ли орални ласки? Да
Колко често предлагате такива на партньора? Предостатъчно
Колко често се налага той да ви моли за това? Мииии..не мога да преценя,но го прави..
Харесва ли ви да го правите? Да, защото виждам, че и на него му харесва
Възбуждате ли се от това? Възбуждам се от реакциите му
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов? Не фантазирам за подобна ситуация..
Първоначално написано от KIRCHO
![]()
![]()
не,не.даже и не работя.
Практикувате ли орални ласки?
Да
Колко често предлагате такива на партньора?
Почти всеки път преди секс
Колко често се налага той да ви моли за това?
Досега нито веднъж не ме е молил за свирка
Харесва ли ви да го правите?
Да това е едно от любимите ми неща
Възбуждате ли се от това?
Да
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов?
Доста често се случва да си представям как му правя свирка и ми свършва по лицето и устата...
За дамите:
Практикувате ли орални ласки? -Да
Колко често предлагате такива на партньора? -Достатъчно
Колко често се налага той да ви моли за това? -Никога не ме моли
Харесва ли ви да го правите? -Да
Възбуждате ли се от това? -До някъде
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов? -Еми честичко
Духане
zna4i,nqmam mnogo vreme i ne pro4etoh okolo desetina reda,no ot tova koeto pro4etoh vse edno kazvate : "dai mu na myja edna jena koqto da mu duha redovno a za ostanaloto........ kvo mu puka",za koeto nikyk nesym syglasna.Trqbva vsi4ko da se kombinira i ako pitame nqkoi myje dali ako toi kato se pribere ot rabota zavari ky6tata razhvyrlena,mrystna,nqma 4isti drehi,nqma kakvo da qde...... i jena mu da se revan6ira sys svirka....... nz dokolko 6te izdyrji taka,spored men tova se nari4a prosto kurva a ne sypruga ili priqtelka
За дамите:
Практикувате ли орални ласки? -da
Колко често предлагате такива на партньора? -kogato sme zaedno i sami-po4ti vinagi
Колко често се налага той да ви моли за това?-mnogo rqdko, i to samo v na4aloto za6toto me be6e sram
Харесва ли ви да го правите? -da
Възбуждате ли се от това? -da
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов? -mnogo 4esto
Брави на автора за темата! Секса бил грях...да но сладък грях...той е удоволствие..кой не иска да си достави усоволствие? Той е нужда..която при положение че можем да задоволимм защо да не го правим? И да..оралната част също е част от секса...и ласките."ама секса не било най-важното" ами..ти ако го обичаш..ще му рпавиш всичко още по-хубаво и шарено..още по възбуждащо и страстно!
Относно Анкетата:
За дамите:
Практикувате ли орални ласки? Да,когато имам партнЬор/гадже...така да се каже/
Колко често предлагате такива на партньора? КОгато имам гадже..ми много често бих казала
Колко често се налага той да ви моли за това? Не се налага
Харесва ли ви да го правите? Да и то много
Възбуждате ли се от това? Няма по възбуждащо нещо от това да го гледам как се побърква от кеф.
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов? 50% от времето когато мисля за нещо перверзно.
За дамите:
Практикувате ли орални ласки? да
Колко често предлагате такива на партньора? всеки път ,когато правя секс
Колко често се налага той да ви моли за това?- когато нарочно му отказвам за да го възбудя още повоче
Харесва ли ви да го правите? много
Възбуждате ли се от това? да
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов?
понякога
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ей, градски... беше се изгубил бре![]()
Как го наричам онова ли... - ами обичам да ми духат,лапат,смучат... което съпровожда свирката... тоест ебаси кефаКакто ми дойде в момента, така го наричам
А до темата:
За господата:
Партньорката Ви практикува ли орални ласки? - Да (не точно партньорка)
Колко често получавате такива? - Почти всеки път :P
Колко често се налага да я молите за това? - Когато не е съгласна!
Харесва ли ви да получавате орални ласки? - УНИКАЛНО
Колко често фантазирате за ситуация, в която получавате орални ласки? - Почти всеки път![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
За дамите:
Практикувате ли орални ласки? - да
Колко често предлагате такива на партньора? -всеки път
Колко често се налага той да ви моли за това? -никога
Харесва ли ви да го правите? -да
Възбуждате ли се от това? -мне
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов?-![]()
![]()
Ей, палавнички![]()
.................дано да има повече като вас![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Практикувате ли орални ласки? Да
Колко често предлагате такива на партньора? Винаги би трябвало да се прави по време на любовната игра в момента нямам патньор
Колко често се налага той да ви моли за това? Няма нужда да ме молят и сама се досещам
Харесва ли ви да го правите? "Ще го правя докато мога да дишам и да коленича"- Samantha Jones (sex and the city)
Възбуждате ли се от това? Да
Колко често фантазирате за ситуация, в която правите орална любов? Рядко
Харесваше му, ама беше на принципа "Штттт дума да не става"Първоначално написано от ultra