.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Как обеждавате родителите си да...

Ви пуснат до по късно...?
    Ви пуснат на купон...?
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?

Re: Как обеждавате родителите си да...

Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    Ви пуснат на купон...?
    1.Мамо,ще се прибера към(еди кога си).Тя:НЕ!Аз : да ,излизам,чао ,обичам те !
    2. " моля те мамо,моля теееееее!няма да се напивам( аз и без тва не пия),много ще внимавам,моля тееееееееееееееее! "
    3.Никога не съм я питала дали може да си сложа грим и какво количество да е ?!
    4.МММММММ все още не искам такива ..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе,важното е да се разбираш с родителите си и да им казваш винаги къде си с кой си и кога ще се прибереш,почнеш ли да казваш нищо няма да имаш проблеми.Аз вече не питам наще а направо им казвам,нямат причина да не ме пускат

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ви пуснат до по късно...? До към 11-11 и 30 ме пускат, а тва ми стига
    Ви пуснат на купон...? Зависи.По някой път си казвам,че отивам на купон,друг път-че ще спя в приятелка.
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? Изобщо не обръщат внимание,в смисъл забелязват, но до сега не са го правили на проблем.Пък и аз си слагам в нормални количества...
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? За това никога няма да се разберем ама въпреки тва-ше си дупча езика без знанието на мама, а тати знае :P
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе

Ви пуснат до по късно...? Ми баща ми ми дава до когато си искам обаче на майка ми й казвам "Мамо, аз ше се прибера в 10 (примерно)" тя казва "9" аз казвам "10" и излизам..
    Ви пуснат на купон...? Ми за купона първо обяснявам всичко каде ще бъдем кои ще бъдем и тогава решават дали ше ме пуснат..
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? За грима отначало ми се караше ама после свикна..
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?[/quote] Ми ушите сама си пробих няколко дупки и всяка следваща като видеха казваха "Повече недей" ама аз пак обаче за пъпа сам ги убеждавала 2 седмици беше за рожденния ми ден и имах и пари и всичко само трябваше да ми разрешат и в крайна сметка се пробих..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Татуировките са малко проблем, но знаят че каквото и да ми кажат не е от значение за решението ми.

Ви пуснат на купон...? - Чао
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? - не нося грим...
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?[/quote] - Ще си правя пиерсинг/татуировка....
    На който му се убива време...

arrow: Ви пуснат до по късно...? Запознаваш ги с приятелите си и се убеждават, че са свесни хора.
    Ви пуснат на купон...? Това е трудно...но казваш, че ще е у някой приятел, когото те познават, или че ще е почти еднополва компания.
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? Ако си слагаш по-лек грим, не е проблем. Иначе просто се гримираш в училище.
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? За това не се пита. Почти никой родител няма да позволи на малкото си дете да се пробие дори на ушите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest

Ви пуснат до по късно...? >> Мамо, с Васко, Дени, Слави и Сашо сме на кафе...(Колко ще се прибереш)...Незнам, после и на билярд ще играем, ама по-добре с тях да с еприбера,че за по-сигурно
    Ви пуснат на купон...? >>зависи от ситуацита хих
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...?>>За грим проблеми не са ми правили, ест аз не се влача с тонове грим по себе си
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? >> - Какво мислиш за татусите?...(че са нещо глупаво)...за мен не е така, изкарала съм си парите и ще се радвам ако така ги похарча. Когато парите съм ги спечелила сама главното решение е мое :Р ....скоро ще има татус...ама май не беше мн хубаво лятото да си правиш...се тая

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от -=SonIchka=-
    Ви пуснат на купон...?
    Просто когато стане време да се прибера се обаждам да кажа, че ще поостана още... Ако има проблем, някой приятел взима телефона и обяснява в колко добри ръце съм.
    С това май не съм имала проблеми..
    С това също..
    Такива неща нямам, а ако тръгна да си пратя няма да питам.

Guest

Ви пуснат до по късно...? - Наще ми имат доверие, защото не сум кретен!
    Ви пуснат на купон...? - Не ходя мноо по купони, ама не е било никога проблем
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? не ходя с грим щото не съм шибан метъл
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...?[/quote] такива неща по тялото ми не ща!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Ви пуснат до по късно...? ще ме изпратят, знаеш че винаги го правят
    Ви пуснат на купон...? ще се събираме у някой си, ще бъдем мн хора, дааааа ще си взема такси после
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? гримирам се хубаво, не ми се дразнят
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? пробих си 3-та дупка на ухото, не им казах, забелязаха я след 2 месеца, въпреки че ходя вързана на опашка, баща ми няма нищо против по принцип, само да не е по лицето, майка ми няма право на глас
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не ги и питам..
    Станал си чичка на 30 години оставаше и да питаш Въпреки че живееш заедно стях, най-малкото едва ли сте много време заедно и ако имаш нещо, може да не го и виждат. При нас е по-сложно.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не ги питам. о.О
    1во, че са супер либерални
    2ро, че брат ми и сестра ми са ми проправили път.

Но това не е само за в момента. И като по-малка пак не ги питах.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Стара Загорка
    Да...съгласен съм, но мен вкъщи ще ме видят ако си нпаравя татус. Ако си правя ще знаят, но не мисля че могат кой знае какво да направят.
    Преди каквото и да правех репликата беше "то си е за теб, ти си знаеш, прави каквото искаш"

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Да...съгласен съм, но мен вкъщи ще ме видят ако си нпаравя татус. Ако си правя ще знаят, но не мисля че могат кой знае какво да направят.
    Преди каквото и да правех репликата беше "то си е за теб, ти си знаеш, прави каквото искаш"
    на мен пиърса ми го забелязаха не знам колко време след като го направих, а татуса ако не го бях показал- още нямаше да знаят
    било ги е гнус да те погледнат
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

За нищо не съм ги убеждавал, даваха ми голяма свобода всъщност.

Guest
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ написа:
    ...................даа позната работа -само,че при мен репликата "то си е за теб, ти си знаеш, прави каквото искаш"
    има и продължение и то е "...но докато зависиш от нас ще се съобразяваш със това което разрешаваме и не разрешаваме да правиш!!!" за това става кофтии...

Град
    Стара Загорка
    Е казвано ми е че в тази къща някои неща няма да ги има докато живея там и съм зависим...както и че ще бъда гледам до толкова до колкото е задължено от държавата...а именно до навършване на пълнолетието ми
    _Becko_, на мен приятел ми е казвал да не се татуирам до 18 рожден ден. А това ще ми е подарък за него.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ех, защо по дяволите никога не съм имала вашите проблеми ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ви пуснат до по късно...? Казвам им, че ще се прибера по-късно, просто, за да са спокойни им казвам също с кого съм.
    Ви пуснат на купон...? На купон съм, не ме чакайте за вечеря!
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? Почти не слагам грим, отдавна отминаха времената, когато се клепах с какво ли не.
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? Направих си пиърсинг без да знаят и вече по-нататък им казах - майка ми се ужаси, а баща ми много го хареса.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Хах баща ми..той ми има доверие и ме пуска, а за другите неща оставя сама да реша...моя ще си е грешката... Майка ми ме пуска не до много късно..зависи...понякога не ми разрешава и съм съгласна, разбирам я. За купончета - хах там нямам проблеми. Казала съм й, че се забавлявам и дори да ударя само по едно, нищо няма да ми каже, второ...аз съм толкова своенравна, че даже не се и опитва да ме спре...много добре знае, че няма да успее. И съм го доказвала...хах грим...аз не слагам почти нищо. Естественото си ми харесва, въпреки че понякога слагам повечкууу...пирсинг или тату?! ех, майка ми за пирсинг знае, че ще си слагам като по-голяма, а за тату - само временна и пак ми разрешава! Аз пък и не питам, отивам и това е...приема го!

Hip-Hop & RNB Rulzzz!! G3t th3 fuck N1gg@@ :P

^като те заключи в печкате ще видиме колко си своенравна...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Ви пуснат до по късно...? Просто казвам, че ще остана до по-късно, за да не се притесняват.
    Ви пуснат на купон...? Ако е в близки приятели, защо да не ме пускат? На мен по други не ми се и ходи...
    Да се влачите с грим по улиците нали вече сте teen ...? Започнах да се гримирам добре от преди 10 месеца горе-долу... вече не съм толкова малка... а и преди това ходех с "грим" ако спирала и малко молив се броят...
    Може би да си направите пирсинг или татуировка...? За това няма как да ги убедя... Направя ли 18 - сама ще си преценя.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

1. Ne mi trqbva da gi ubejdavam nashte,prosto im kazvam ,che izlizam pyk kogato se pribera - togava. Nikoga ne sa mi pravili problem za tova, ne mislq i,che shte napravqt.

2.Syshtoto kato 1 :P

3. Za grima - ne slagam po tonove grim, samo kogato izlizam na disko e po-silen i ne sym chuvala repliki za nego.

4. Za piercing i tatoo .. ami za piercing - otivam i si pravq ,posle da rechem kazvam " Maiko vij tova" i tolkova. Za tatoo sym spomenavala ,che iskam da si pravq, a otgovoryt beshe - "Nqmash problem"

Eh che sym kysmetliika
    ... Illusions never changed into something real ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си