- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чорапки ?
Първоначално написано от KIRCHO
Ам добре.Ако си влизал в мойта тема, която пуснах преди около седмица си видял защо се възбуждам.Аз съм би.
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Huk40 имам същите чораписамо че са под коляното ама ако се напъна мога да ги кача и над
![]()
Vse mi edno momi4e ili mom4e,vajnoto e da e s mirizlivi 4orapi!!!!Adski mnogo me vyzbujdat!![]()
xax,az mislq 4e e vse ta q s ili bez 4orapi,vajnoto e momi4eto da e bez drexi.....no ne sam m da kaja
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Я ми кажи ти от къде си?А как ти е адреса?Първоначално написано от `PePiTa`
![]()
Оууу наистина ме възбуждашш!!
![]()
![]()
Много ме радват тея над коляното и да-възбуждат ме![]()
П.П Никчо като я оправиш мацката дай я насам![]()
ахах ми тука от ляво пише откъде съм![]()
Окимм!!Първоначално написано от HePeAJIeH
![]()
![]()
![]()
Нищу личну!
Ми... защо не?!Първоначално написано от qwertz
![]()
Първоначално написано от qwertz
естествено . И зомби да си , чорапки имаш ли - ставаш .
Аз най се кефя на грозни мацки с мръсни чорапки !
Пиши на кирилица щото тва другото е жалка картинка !
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Последния път като правихме секс си останах по сини памучни чорапки, защото беше много стдено. Приятелят ми каза, че съм много секси-по блузка и с чорапки(майка му беше в съседство и не с разголих съвсем). Иначе той редовно остава с чорапите, ама мен това не ме кефи.
и аз много си падам по къси бели чорапки а и на моето коте краката изглеждат адски сладки с такива. Не че цвета е важен ама бялото и червеното са ми най-секси.
est
Моят доста харесва. Веднъж го изненадах с чорапи, жартиери, ала бала. Ченето му падна на земята, след това коленичи пред мен и с влажен поглед ми се обясни в любов.Първоначално написано от qwertz
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ем така си е нешто се губи вразкатаПървоначално написано от Blue_Devil{F}
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Koй те клати? Мама в кревата за да те събуди ли...Първоначално написано от ^Galq^
стройно момиче с бял чорапогащник и къса пола е на това просто не мога да му устоя...ех само като се сетя някакси връща маймунското в мене... (смислъл дивия секс)![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Само на мен ли ми е се тая дали ще съм с чорапи или без чорапи![]()