- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е
Възможно ли е приятелката ми да забременее в следния случай:
Снощи се натискахме без да правим секс, аз бях възбуден и незнайно защо си бръкнах в гащите и си наместих пениса, не знам дали беше текло от него нещо (пред еяколационна течност), обаче предната вечер бях правил 'мъжа и ръката - интимно' (преди около 24-26 часа).
След като просто си го наместих, след около половин час докоснах оная работа на приятелката си, не съм сигурен къде, но беше за супер малко. Като я докоснах се сетих, че съм се пипал и има риск.
Моля ви, кажете ми само чрез пипане има ли риск тя да забременее от сперматозоиди на едно денонощие, пренесени чрез пръст, който я е докоснал само за малко долу?
Много съм се притиснил и всеки съвет ще бъде ценен.
Благодаря
Спокойно не може да забремее, то ако така лесно се забременяваше, нямаше да ги има тези програми, изследвания и т. н. за бездетни двойки.
Хехехе...никакъв шанс няма да е забременяла...не се притеснявай за това...обаче има нещо, което е доста по-притеснително...може ли да не си се измил поне един път за тези 24ч?![]()
Situatin normal-All fucked up...
След 24 часа не си се мил....Сперматозоидите умират много по-бързо от 24 часа...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Нищо и няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Благодаря на всички за еднинодушните отговори! По принцип не допускам да не се къпя толкова време, обаче така се стекоха обстоятелствата.
Благодаря ви още веднъж.
О боже![]()
Абе ей сперматозоидите умират за 1-2 минути бе...малееее...земи прочети малко(как се прави секс като не знаеш елементарни неща)
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей ... то пък ако ставаше така![]()
И на мене ми е чудно как не си си взел 1 душче в продължение на тези 24-26 часа ???![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Като по чудо няма да бъда груба и ще ти кажа едно елементарно правило - няма сперма, няма бебе. Пипай си го, пипай нея по време на любовната игра и бъдете спокойни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
1-2 секунди дори бих казала ..Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
Както тръгнахме с тия секунди,аз да кажа - дори за половин секунда мрат...уф боже
Спокойно няма да ставаш баща,все още.![]()
Добре! Десетина ... най-много !Първоначално написано от swords1010
![]()
NQMA TAKAVA OPASTNOST DA E BREMENNA SPOKO
Хмм не баш 10 ама до 1 минута умиратПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Kras4eto,не че има някакво особено значение,но 1 минута е мноооогоАз,доколкото знам живеят до десетина секунди,дори и по-малко. Както и да е!
![]()
И аз така мислех,но вече почнах да се обърквам със всичките различни мненияПървоначално написано от DIVINE_TIME
Иначе наистина няма голямо значение....в случай като този може просто да си измият ръцете..или члена
![]()
Приятелю,недей така,моля те! Във вагината има подходящи условия и те живеят там не минути,а дни,но ние говорехме за кислоодна среда ...Първоначално написано от swords1010
![]()
хората не се уплождат чрез опрашване![]()