- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога за първи път.....
Искам да питам кога за първи път правихте секс ? Знам че има такава тема но там определено не се споменава за първи път а хокате някво момиче , което го е направило на 12Моя първи път беше точно наа.. 16 години и 3 месеца
![]()
Еми на 13(почти 14)...и все пак има такива теми и не виждам разликата![]()
На 14 години,3 месеца и 16/17 дена![]()
Темата е напълно еднаква с останалите десетки такива!
По темата: малко преди да навърша 16
На 14 г. бях..
Не че някакви 1-2 месеца имат значение,ама.....точно 3 седмици преди да навърша 16....А за тая дето го е направила на 12.дали ще е на 12 и 1 ден или на 12 и 11 месеца-има ли значение?
![]()
на 14 и 3 месеца![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
на 5![]()
16
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
1-во не е тая а тозиНе че някакви 1-2 месеца имат значение,ама.....точно 3 седмици преди да навърша 16.... Smile А за тая дето го е направила на 12.дали ще е на 12 и 1 ден или на 12 и 11 месеца-има ли значение? Laughing
2-ро има голямо значение
3-то чети малко по внимателно
4-то направих го с 16 годишна в Хотел "ПЕРЕЛИК" на Пампорово![]()
Месец преди да навърша 16.
14
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
16. В една разумна възраст
Радвам се само, че на 12-13 ми бяха много по-различни неща в главата и си дивях на воля.![]()
na 16 i polovina
И колко минутиПървоначално написано от mishaaa
![]()
по4ти на 15..без 2 месеца
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
18 години без 2 месеца...