- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чорапки ?
Vuprosut mi e kum mom4etata-Vas vuzdujdat li vi macki v 4orapki za6toto se za4udih drugite dali gi kefqt teq ne6ta
Чорапки мрежести да. Жартиерки също![]()
wtf
Сичко със и без чорапки важното е да има мацкаПървоначално написано от qwertz
![]()
Едва ли чорапите биха имали голямо значение![]()
В интерес на истината, да..
Секс-а с момиче, с чорапи ( разбира се чисти![]()
) си е по-възбуждащ, или поне при мен..
![]()
най много дългите на рае с 2 цвята... и една емо-гърл.... направо нямам думи
Raise your fist!
e kat svur6i6 dai q nasamПървоначално написано от MostHated
![]()
![]()
4e i mene me vuzbyjda taka
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
momi4e sam a samo kato si predstavih kartinkata i se vazbujdamПървоначално написано от MostHated
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами ако чорапите са моите или просто казано - Миришат?
Мълчи уа критйен !!!
аз имам разни 7/8 чорапи дето са до над коляното и като си се разхождам вкъщи по боксерки и си се самовъзбуждам![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ДА ДА определено обичам чорапки![]()
sam ne moga :P
da qko si e s chorapki![]()
кажи на партньора си да ти го извади щом все ти е в гъз-а. и ти си човек, и ти имаш нужда от почивка бацеПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Ебати... вие ли сте извратени или аз не съм в ред? Чорапи - секс? Къде е връзката (като изключим когато са част от еротичното бельо). Някой преди мен каза къси, друг - на райе....На мен не ми пречат особено, но предпочитам да ги махна... Но чак пък да се възбуждам от раирани къси чорапи?
![]()
Естествено че има значение!
Един шарен чорап подчертава крачето под него, а един хубав крак винаги е възбуждащ
Дори чорапа да е къс, някои хора пак се възбуждат от глезенчета![]()
Ааа не, аз обичам да гледам кокалчетата на жената! Пък и понякога, когато си го слагам между пръстите й... крака трябва да без чорап! Или поне единия, другия ако ще и дебел вълнен чорап да си обуе все ми е тая.
Първоначално написано от assd
а може би икономисват откъм презервативи и ползват чорапи...и двете все са си отзад..
![]()
ако някоя ми се появи с такива ще седи на сухоПървоначално написано от MostHated
![]()
иначе съм за чорапките ама да са късички по възможност мечо пух или прасчо![]()
Ако някоя ми се яви ето по такива да му мисли!!!
![]()
Мене ли4но мн ме възбужда !!!! \/ \
/ \
/ \
/
Чорапките са яко готинки.Особено като са над коляното или са на рае.Супер яко.Могат да помогнат доста за възбудата.Иначе мен мацки с чорапки ме възбуждат.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от KIRCHO
Нещо не си ли доволен.Да възбуждат ме, някакъв проблем ли имаш?
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!