.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

една година!!!!

sled 1 sedmica s priqtelq mi pravim 1 godina no si nqmam na ideq kakvo da mu podarq toi vse mi povtarq 4e neiska ni6to i mu stiga tova 4e e s men,no az vse pak iskam da e ne6to qko i sladko (ne obi4a plu6eni igra4ki).toi e ot tezi tipove mom4eta koito sa zadovoleni otvsqkude i az neznam kakvo da mu podarq pls daite mi ideiki [-o<

Град
    L.A. \ Moscow
    една незабравима нощ
    Raise your fist!

има поне 100 такива теми. потърси..........
    Иначе можеш ако носи сребро д аму подариш гривна ланец или нешо яко.
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ami predi malko kazah na edno mom4e det be6e pusnalo tema takava sa6tata ama 6te go kaja i na teb kato ideq.Zna4i az na moq priqtel kato napravihme 1 god mu bqh kupila srebarna plo4ka sas sindjir4e i q bqh dala da q gravirat-ot ednata strana na plo4kata pi6e6e"Ti si v sarceto mi!"ot drugata be6e napisana datata na koqto se zapoznahme
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

i az s1m za nezabravimata no6t

Цитирай Първоначално написано от BebSsSs
    Ami predi malko kazah na edno mom4e det be6e pusnalo tema takava sa6tata ama 6te go kaja i na teb kato ideq.Zna4i az na moq priqtel kato napravihme 1 god mu bqh kupila srebarna plo4ka sas sindjir4e i q bqh dala da q gravirat-ot ednata strana na plo4kata pi6e6e"Ti si v sarceto mi!"ot drugata be6e napisana datata na koqto se zapoznahme
    туй наистена е мн сладко
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

znae6 li 4e v sladkarnicite prodavat edni ubiistveni sladki vav formata na sar4ica.te se prodavat na gramaj v sladkarnici "Rujana"!opakovana vav celufan e idealnoto dopalnenie kam podarak.A za6to ne si razmenite grivni4ki s imenata si

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами щом казваш, че е задоволен от към материална страна, значи не е необходимо да му купуваш нещо. Подари му една прекрасна вечер/ден както си прецениш, който той няма да забрави и този спомен да му е по-скъп и от най-скъпия подарък.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    и аз съм за прекрасната вечер/нощ

Животът е адът описан в Библията!

ako pie bira imam 1 edna ideq http://bezpanika.com/index.php?optio...d=89&Itemid=93
    eto q ne znam 6to ama mene me zaradva super mnogo toq prusten

hehe tova pr1sten4e otvara4ka mnoy me kefi daje az za sebesi bih go vzela heh da si otvarqm birata

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    AyYyy tfa e nogo gotino

А е стига с тия незабравими нощи бре... ще кажете, че за 1 година 1 път се прай любов...
    За 1 година доста незабравими нощи предполагам сте имали. И тая ще отмине и ще се забрави пък и + това от стараене да е незабравима може да се спечеш и да не стане толкова ефектно както си го мислиш. Като толкова искате пак си правете незабравимите нощи + нещо, което ще се запомни...
    Идеята с плочката е яка.. ама стига да е комфортна за носене и прецение той дали ще я носи, а не да стои в шкафа му..
    Може да му подариш сувенир, който да стои в стаята му и да му напомня постоянно за годишнината ви. Мен примерно ми подариха мн якичък бял сувенир (висок 1 педя горе-долу - да ти стане ясно) с голи мъж и жена как да се гушнали и се цункат. Бе мн яко пък и ми ходи на стаята :Р :>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ами,наистина има много такива теми! Потърси там и може би ще си намериш нещичко!

Град
    Inside the temple
    За годишнината ни моят приятел ще ме води на концерта на Helloween...
    А аз лично много се изкефих на факта, че е решил да ми подари преживяване - защото на подобни подаръци най-много се радвам.

Тъй като концерта е на 18-и, а ние правим една година на 3-и, аз си мисля да организирам нещо... Пак преживяване. Един ден, който да запомним като първата ни годишнина.

Освен преживяване, другото нещо, което страшно уважавам като идея за подарък, са уникатите - нещо, специално изработено за съответния човек. Просто разбива такъв подарък и със стойността си, и с жеста си
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от ilii4o7o
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами щом казваш, че е задоволен от към материална страна, значи не е необходимо да му купуваш нещо. Подари му една прекрасна вечер/ден както си прецениш, който той няма да забрави и този спомен да му е по-скъп и от най-скъпия подарък.
    +1
    +2
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    има поне 100 такива теми. потърси..........
    Иначе можеш ако носи сребро д аму подариш гривна ланец или нешо яко.
    аз така както съм тръгнал на моето гадже през ден да и купувам щуротийки ще фалирам
    Мълчи уа критйен !!!

tva e mnogo dobra ideq a ako iskash moje da dobavish i vasha snimka kam tova
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Цитирай Първоначално написано от cassy
    hehe tova pr1sten4e otvara4ka mnoy me kefi daje az za sebesi bih go vzela heh da si otvarqm birata
    mene mi napulni du6ata samo kato go vidqh i 6te si go zema skoro vreme, 4e mi pisna da si otvarqm birata s kliu4ove, na peiki, durveta, masi, jeleza, nekvi kamuni, na kolana i pro4ie... mnou po zabavno si e s prustena a i samiq prusten me radva, a i nikoi si nqma takuv (pone ot teq koito az poznavam)

Офф...
    Тва с тия подаръци е отврат. След месец приятеля ми има рожден ден и се чудя кво да му подаря... Книга да е, той има толкова много, че имам чувството, че каквато и да взема ще я има вече. Не е някой, дето харесва сребърни синджирчета и гривнички та и това не става... Общо взето един месец има да си блъскам главата
    Иначе действително, ако обича да чете можеш да му вземеш някоя книга, но гледай да е нещо, което ще знаеш, че наистина ще му хареса.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нужно ли е да има подарък? За първата ни годишнита с моя приятел си разменихме по 1 писмо(той беше в казармата и дори не бяхме заедно). Да ти кажа ли, че беше най-милото нещо, писано за мен........На втората годишнина ходихме на разходка в Плевен, а сега за третата бяхме на механа и правихме анален секс за първи път. Почти без подаръци сме минали, но преживяванията са определено незабравими!

xora adski mn mersi za predlojeniqta vsi4ki sa mn gotini i sladki osobeno tova s graviraneto na plo4kata .. vlubix se v nego,problema e tam 4e priqtelq mi neiska podaruk i mai nqma da mu vzimam ni6to pone znam 4e sme zaedno i vsi4ko e dobre vse pak mnogo mersi ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си